Téma: Olvastátok ? |
|
tiszavirág |
|
http://mandiner.hu/cikk/20171023_morocz_zsolt_forradalom_kerdojelekkel_es_fel ...
Olyan jó lenne, ha soha senki, sehol nem használna pozitív töltetű szavakat az internácikkal kapcsolatban!
Azt írja Mórocz: "Az állami terror hagyományát máig gondosan ápolják a progresszív oldalon."
A progresszív egy nagyon pozitív töltetű szó. Könyörgöm, ne használjuk a ballibsi csőcselékkel kapcsolatban!
Vagy ott van a politikailag korrekt kifejezés. A korrekt, egy nagyon pozitív töltetű szó.
Könyörgöm, ne használjuk a ballibsi csőcselékkel kapcsolatban!
Ki nem állhatom a jobboldali kifejezést azokra az emberekre, akik szociálisan érzékenyek, nemzetben, hazában, családban gondolkodnak. A jobboldaliság a francia forradalom óta a királypártiságot, illetve napjainkra vonatkoztatva a nagytőke-pártiságot jelenti. Egy francokat vagyok én királypárti, vagy nagytőkepárti! Könyörgöm, ne használjuk saját magunkra ezt a megtévesztő jobboldali jelzőt!
A szavaknak mágikus hatalma van, hangulatokat, érzéseket közvetítenek. Ne nehezítsük meg saját magunk a saját életünket! Találjunk ki más szavakat, amelyek nem kölcsönöznek pozitív életérzéseket a másik oldalnak!
|
|
Felkesz Deneverr |
|
rémületes, hogy időnként mennyire nem tudsz (némileg hosszabb) szövegeket értelmezni .... Ha tudnál, akkor értenéd, hogy ebben a cikkben miért használja (többször is).
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Mi van itt? Nem megy át a teljes szövegem.
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Apáti Bence nekem csak nemrégen lett ismerős a médiából. Remek írásai vannak, jó megjelenésű, jó humorú, szimpatikus ember. Jól ellentmond a nagyképű ballibsiknek, akik szeretik úgy láttatni, hogy a polgári oldal emberei vaskalapos, divatjamúlt, kielégületlen senkik gyülekezete, akik egész nap hányják a krucifixet.
Hajrá Apáti Bence!
https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/el-a-kezekkel-a-gyerekeinktol
|
|
tiszavirág |
|
Azt hiszem, a gyerek el is találta apjáék baját, miszerint még ma is meg szeretnének felelni a szadesznak. Ebből is látszik, hogy délibábokat kergetnek, Géza is, Bod Péter is és a teljesen elhülyült gödöllői polgármester is, aki már régóta csak a zsidó- tv-be jár be haknizni. Nagyon gáz.
|
|
mackó |
|
Figyelem a fiút, az apja megborult, de neki a helyén a szíve és az esze is ... |
|
|
|
|
|
|
|
mackó |
|
Ha nem látom, nem hiszem el, hogy Simicska idáig züllik:
|
|
tiszavirág |
|
Az asszony, aki az emlékeivel él Exkluzív interjú Szent-Györgyi Albert özvegyével
https://librarius.hu/2017/09/26/szent-gyorgyi-albert-felesege-egyszemelyben-v ...
Internácik! Ilyenek a magyar emberek:
"Igazán jó érzés, hogy vannak olyan emberek, mint a bujáki polgármester, aki szívós kitartó munkával mégiscsak elérte, hogy a helybéli iskolában – azon a vidéken, ahol Albert gyerekeskedett – az életútját bemutató kiállítás nyílt. S hogy én a lányommal itt lehettem, azt az M3-as Kisszövetkezeteknek köszönhetem. A költségeinket ők fedezték. Miért pont ők? Nos, ez sok-sok különös véletlen összejátszásának köszönhető. Miért érte meg ilyen áldozatot hozniuk – egyedül ők tudják. Én csak köszönettel tartozom nekik és mindazoknak, akik közreműködtek, segítettek abban, hogy a dokumentumok hazataláltak és azok kezébe kerültek, akik majd óvják, védik és megbecsülik."
A veszekedő, primitív leszármazottakhoz!:
"– Nem fájt a szíve megválni tőlük? – Fájt, de tudtam, nincs jogom magamnak megtartani, hiszen Albert nem csak hozzám tartozott, hanem a magyarokhoz, a világhoz."
|
|
|
|
|
|
|
|