Téma: Olvastátok ? |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Apáti Bence nekem csak nemrégen lett ismerős a médiából. Remek írásai vannak, jó megjelenésű, jó humorú, szimpatikus ember. Jól ellentmond a nagyképű ballibsiknek, akik szeretik úgy láttatni, hogy a polgári oldal emberei vaskalapos, divatjamúlt, kielégületlen senkik gyülekezete, akik egész nap hányják a krucifixet.
Hajrá Apáti Bence!
https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/el-a-kezekkel-a-gyerekeinktol
|
|
tiszavirág |
|
Azt hiszem, a gyerek el is találta apjáék baját, miszerint még ma is meg szeretnének felelni a szadesznak. Ebből is látszik, hogy délibábokat kergetnek, Géza is, Bod Péter is és a teljesen elhülyült gödöllői polgármester is, aki már régóta csak a zsidó- tv-be jár be haknizni. Nagyon gáz.
|
|
mackó |
|
Figyelem a fiút, az apja megborult, de neki a helyén a szíve és az esze is ... |
|
|
|
|
|
|
|
mackó |
|
Ha nem látom, nem hiszem el, hogy Simicska idáig züllik:
|
|
tiszavirág |
|
Az asszony, aki az emlékeivel él Exkluzív interjú Szent-Györgyi Albert özvegyével
https://librarius.hu/2017/09/26/szent-gyorgyi-albert-felesege-egyszemelyben-v ...
Internácik! Ilyenek a magyar emberek:
"Igazán jó érzés, hogy vannak olyan emberek, mint a bujáki polgármester, aki szívós kitartó munkával mégiscsak elérte, hogy a helybéli iskolában – azon a vidéken, ahol Albert gyerekeskedett – az életútját bemutató kiállítás nyílt. S hogy én a lányommal itt lehettem, azt az M3-as Kisszövetkezeteknek köszönhetem. A költségeinket ők fedezték. Miért pont ők? Nos, ez sok-sok különös véletlen összejátszásának köszönhető. Miért érte meg ilyen áldozatot hozniuk – egyedül ők tudják. Én csak köszönettel tartozom nekik és mindazoknak, akik közreműködtek, segítettek abban, hogy a dokumentumok hazataláltak és azok kezébe kerültek, akik majd óvják, védik és megbecsülik."
A veszekedő, primitív leszármazottakhoz!:
"– Nem fájt a szíve megválni tőlük? – Fájt, de tudtam, nincs jogom magamnak megtartani, hiszen Albert nem csak hozzám tartozott, hanem a magyarokhoz, a világhoz."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Csontos János:
http://magyaridok.hu/velemeny/fizetes-nelkuli-fuggetlen-2215405/
"Egyszer egy stúdiójelenés előtt feltette a kérdést: szerintem mit gondol róla Orbán Viktor? Azt feleltem: attól, mert ő állandóan Orbánnal foglalkozik, az érdeklődés nem feltétlenül kölcsönös – nem valószínű, hogy a nagy politikai mumus éjt nappallá téve egy tévés kérdezgető analízisével foglalkozzék."
Olgica! Szőke nők szoktak ekkora baromságot képzelni magukról! Lehet, hogy eredetileg szőke vagy?
"Török Gábor Werberhez képest nyilván kispályás, de őrá is a politológiai alaptörvény vonatkozik: ha elszegődött, elszerződött valahová, ne játssza már a függetlent! Nem lehet egyszerre bordélyipari szolgáltatást nyújtani, ugyanakkor szűznek is maradni. A magánvéleményem pedig az, hogy ezen a placcon függetlenség nem létezik – az ellenkezőjét állítani nem is annyira mítoszfabrikálás, mint primer hazugság. Szóval ne kerülgessük a kását: Török Gábor akkora jobbikos, hogy lassan a gárdamellényszabó is méretet vehetne róla."
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Idézet: 2015.02.06. 22:27 Kóczián Péter
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról.
A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel.
Ketten is hordják szét, egyébként.
1998 és 2002 között világos volt a hierarchia: a pénztárnok pénzt termel, a miniszterelnök politikát csinál. Orbán már az APEH –elnöki kinevezéssel is sokat rontott kormánya presztízsén, de ezt a helyzetet Simicska lelki okokkal magyarázva lemondásával oldotta fel.
|
|
|