18:07:20
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Társalgó
Téma: Mit eszünk ma ?
... Elejére 1. lap 
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 05. 09:54 | Sorszám: 1638
Ma van Hamvazószerda - holnap Torkos csütörtök ! Ápr.20-21. Húsvét
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 05. 09:53 | Sorszám: 1637
thx
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 05. 07:45 | Sorszám: 1636
A Xixót nem, mer' kifoly a palackbul.
A füge szerintem világos: van egy kínai zöldséges a közelben, iszonyú szép (öklömnyi) aszalt fügét árul, persze nem olcsón.
A pirított tökmag az pont az ami: pirított tökmag.
A calzone az olyasmi mint a pizza vagy a tortilla: tészta, feltéttel, kettébe hajtva és összehegesztve.
A Xixo, az szikszói büdösvíz, 0% cukortartalommal.
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 04. 17:15 | Sorszám: 1635
lefordítanák ?
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 04. 13:47 | Sorszám: 1634
Úgy látszik, mindenhol tésztás nap volt: spagetti csilivel és fokhagymával és rákkal.
lámpás
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 04. 13:19 | Sorszám: 1633
Spagetti carbonara
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 04. 11:29 | Sorszám: 1632
Calzone, pirított tökmag, füge és Xixo.
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 04. 11:27 | Sorszám: 1631
Mai ebéd: gombaleves és brassói aprópecsenye
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 04. 10:23 | Sorszám: 1630
Tegnapi marhahús leves cérnametélttel, töltött paprika
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 03. 12:07 | Sorszám: 1629
Spenótos-rikottás tészta lesz a mai ebéd.
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 03. 11:01 | Sorszám: 1628
Egy nagy marha-csont Lexinek - a leve meg nekünk zöldséggel, grízgaluskával ! + rántott gomba, sajt, hagymakarika rizs, tartár
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 03. 09:19 | Sorszám: 1627
Mi a hétvégén kirándulni voltunk. A helybeli kifőzdéből hoztunk kemencében sült csülköt és
párolt káposztát. Isteni volt.
Mai ebéd: zöldségleves és krumplistészta lesz.
tiszavirág
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. március 03. 00:39 | Sorszám: 1626
Ma nálunk harcsapörkölt volt túrós-csuszával.
Békáscity
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. március 02. 14:54 | Sorszám: 1625
Erdélyi juhtúrós puliszka - képét tenném ide ha tudnám ... (javaslat fejlesztésre !!!)
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 17:18 | Sorszám: 1624
Vietnami zacskós marha-leves, mirelitt pulykagordonbleu tört burgonya - kávé intravénásan ...
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 17:17 | Sorszám: 1623
Hát ma nem is lehetett mást csinálni - mint lustizni - még a kutya se akart sétálni menni ...
lámpás
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 13:06 | Sorszám: 1622
Azt szoktam mondani, hogy nálam lustább nemigen akad. Azért tevékenykedem sokat, hogy ezt senki se vegye észre.
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 11:49 | Sorszám: 1621
A lustaság fél egészség!
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 11:22 | Sorszám: 1620
Hát itt a munkahelyen ez eléggé nehezen megoldható Nem megyek ma edzeni, a lustaság győzött.
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 11:16 | Sorszám: 1619
Fél óra ásás. Garantált áloműző.
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 11:12 | Sorszám: 1618
Biztosan az időjárás okozza! tegnap én is majdnem elaludtam munka közben!
Mai ebéd nálunk: paradicsomleves és párizsi szelet krumplipürével
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 28. 10:50 | Sorszám: 1617
Tegnap elfelejtettem főzni. Ilyen sem volt még

Most meg majdnem elalszom, lehet, hogy lemegyek és edzek egyet, hátha felébredek. Viszont lusta vagyok... Na mi legyen?
lámpás
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 27. 18:21 | Sorszám: 1616
Ma: házi hurka, krumplival, vegyes-vágott savnyával
Holnap: tejfölös bableves, tejberizs
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 27. 15:19 | Sorszám: 1615
Nem tudom, a múltkor nagyon jól sikerült. Most meg mintha vizes lett volna a sajt. Ízre nem volt rossz, végül amikor kihűlt, belelapátoltuk a szendvicsbe

A kemény kecskesajtot amúgy nagyon forró serpenyőben kell sütni nagy lángon, amíg az alja szép barna lesz, akkor lehet megfordítani. A lágy sajtokat pedig lassabban, közepes lángon kell grillezni, akkor nem folyik szét. Elviekben persze
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 26. 17:35 | Sorszám: 1614
jujj de szeretem a kecskesajtot !!! amíg dolgoztam egyik kolléganőm a veje által ellátott minket mindenféle ízesítéssel - először óckodtam tőle, de aztán ...
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...