Téma: Hallottátok? |
|
|
rintintin |
|
Isten legyen Vele! Milyen sok jó cikket írt annak idején a Műegyetem lapjában a Jövő Mérnöké-ben is... Kedveltem írásait, bár néha kissé szószátyár volt. R.I.P. |
|
Békáscity |
|
Ezekben a percekben meghalt Seszták Ági a Szent Imre kórházban. |
|
|
|
|
Békáscity |
|
jaj ... elhunyt dr.Szentmihályi Szabó Péter R.I.P. |
|
|
Békáscity |
|
kórházban van, imádkozunk érte - többet nem tudok mert Ilona nem válaszol Reméljük hamarosan ismét sarkosan fogalmaz pl. a magyar egészségügy rejtelmeiről
|
|
tiszavirág |
|
Sokféle perverzitásról hallottam már.... |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Mi van Szentmihályi Szabó Péterrel?
Napok óta nem látom a Sarkosan fogalmazvánt. |
|
|
|
|
|
panda |
|
MH - 2014. július 4., péntek Száznyolcvanmillió éves tengeri őslény csontvázára bukkant egy fosszíliagyűjtő kutató a németországi Braunschweigben.
Az ichtioszaurusz (halgyík) vázának harmincöt százaléka maradt meg, így a kutatók azonosítani tudtak néhány csigolyát, bordát és koponyacsontot – közölte tegnap Ralf Kosma, a braunschweigi múzeum munkatársa. A lelet megtalálását két héten át titokban tartották, hogy biztonságosan feltárhassák a csontokat – közölte Ulrich Joger múzeumigazgató, s elmondta, hogy reményeik szerint az újonnan felfedezett ichtioszaurusz még több látogatót vonz az intézmény novemberig tartó őskori kiállítására.
A halgyíkok hüllőszerű ősöktől származtak, és tökéletesen alkalmazkodtak a vízi élethez. Lábaik evezőkhöz hasonlítottak, testük a delfinéhez. Nem raktak tojást, utódaik élve, a vízben születtek. http://www.magyarhirlap.hu/tobb-szazmillio-eves-oslenyt-talalt-a-kutato
|
|
|
|
hulot |
|
Nem a célszemély a lényeg. De ezt te nem érted.
|
|
tiszavirág |
|
Nem is tudtam, hogy rajongtok Novák Elődért. Dicséretes dolog az ellenfelet így védeni. Reméljük szimpátiátok más esetekben is megnyilvánul majd a Jobbikos honatyák felé.
|
|
|
tiszavirág |
|
Hát, így néz ki ez a hazaáruló díszpinty! Vajon kiknek kellett adni a sikerdíjból?
Hogy is mondta valaki.....nektek nem kell tudni, hogy honnan jött a pénz..... |
|
|
mamácska |
|
Arra lennék kíváncsi,hogy hallott-e azóta valaki erről a cégről valamit? |
|
mackó |
|
Az pont az a bizonyos 2 milliárd... |
|