Téma: Mit eszünk ma ? |
|
lámpás |
|
Mai ebéd: székelykáposzta Azonkívül földolgoztam egy halom maradék tojásfehérjét. Csodás habcsókok születtek: mandulások, diósok, csokisak, rózsaszínűek, fehérek. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: paradicsomleves és disznótoros párolt káposztával |
|
|
Békáscity |
|
Nálunk ma lesz töltöttkáposzta + piskótatekercs (bolti csomag 5 db 390,- Ft untig elég) |
|
Cirus |
|
Ma töltött sütőtök lesz. Most készítem másodjára, eddig a sütőtököt sütve nem ettem meg, de ez így más.
Megosztom, hátha másnak is kedve támad rá.
Kisebb sütőtököt félbevágok és kiszedem a magokat. A tetejét beirdalom. Olívaolajat, 2 gerezd fokhagymát, zsályát és csilipelyhet összekeverek, ezzel bekenem a tök tetejét, majd 180 fokos sütőben 40 percig sütöm. A töltelékhez felkockázok cukkínit, lilahagymát, piros paprikát, majd ezeket is betolom a sütőbe, vagy összepárolom. A végén teszek bele kockára vágott paradicsomot is és fenyőmagot (e helyett most napraforgómag került bele). A dok hozzá kockára vágott kecskesajtot, megtöltöm a tököt és még 10 percig sütöm.
Tálaláskor megszórom petrezselyemmel és parmezánnal. |
|
mamácska |
|
Mi is dolgoztunk a hétvégén... Nálunk marhahúsleves lesz, és a levesben főtt húsból pedig vadas, zsemlegombóccal(mirelit)
|
|
Cirus |
|
Mi tegnap megvágtuk és bevittük a maradék fát. Épp végeztünk, amikor esni kezdett Végülis funkcionális edzésnek egész kiváló
Ma töltött káposzta lesz az ebéd, tegnap anyuval főztünk egy nagy fazékkal |
|
mackó |
|
Ez a házi sportszelet jó ötlet. A jövő hétvégén ebéd után én is kerti ásást vezénylek... |
|
|
lámpás |
|
Most találtam, nem hagyhattam ki. Pudingfogyasztóknak szeretettel:
Fiú: Ne egyél már annyi pudingot... Lány: Miért? Egy orvos szerint egészséges... Fiú: Hogy hívják? Lány: Dr.Oetker. |
|
lámpás |
|
Azért egy pillanatig gondolkodnom kellett a drötker pudingon... Nálunk rizses hús volt a húsevőknek és zöldséges rizs a növényevőknek, mindehhez kapros-tejfölös mártás. Desszertnek házi sportszelet. |
|
Békáscity |
|
Vasárnapi ebéd: pulykagordon -mirelit-, zöldbab főzelék és drötker-féle főzés nélküli puding |
|
Békáscity |
|
Vietnami zacskósleves, tejfölös gombapöri spagettiwell |
|
katáng |
|
Félreértelmeztem, hiba az én szövegértésemben lehet... |
|
|
|
lámpás |
|
Valami nem stimmel: a válasz Katáng répatortás receptjének szól. |
|
lámpás |
|
Köszönöm szépen, feltétlen kipróbálom! |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: bableves füstölt csülökkel és máglyarakás |
|
Cirus |
|
Ma kapros lazac sütőben sült krumplival, salátával. |
|
Cirus |
|
A 35 négyzetméterre nem fér el egy kutya, meg az időbe sem fér bele. Minden reggel 6-kor megyek el otthonról és fél 7 fele érek haza, kutyát ennyi időre nem lehet bezárni.
Amúgy meg a saját kettő eb mellett van két mentett is anyunál, ezek a mi kutyáink, csak ott tartjuk őket |
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm, a teszteredmény: osztályon fölüli ! |
|
onodij |
|
Én a Lexivel sportolok - ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe, mert egy kutya-tartás kb. havi 12-15.000 míg a fitness drágább ! és ráadásul annyi mentenivaló életke van ... |
|
Cirus |
|
Ma csőben sült brokkoli lesz ropogós baconnel. Nekem is maradt még egy kis rizseshús, ha még délután is ennék (most heti 4 x sport, kell az energia) |
|
onodij |
|
Tegnap rizseshús volt - rengeteg rizs maradt, eltettem a mélyhűtőbe. Ma dinsztelt lilakáposzta lesz főtt krumplival és sült máj. Holnapra gulyáslevest tervezek (oldalasból). |
|