Téma: Mit eszünk ma ? |
|
lámpás |
|
Valami nem stimmel: a válasz Katáng répatortás receptjének szól. |
|
lámpás |
|
Köszönöm szépen, feltétlen kipróbálom! |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: bableves füstölt csülökkel és máglyarakás |
|
Cirus |
|
Ma kapros lazac sütőben sült krumplival, salátával. |
|
Cirus |
|
A 35 négyzetméterre nem fér el egy kutya, meg az időbe sem fér bele. Minden reggel 6-kor megyek el otthonról és fél 7 fele érek haza, kutyát ennyi időre nem lehet bezárni.
Amúgy meg a saját kettő eb mellett van két mentett is anyunál, ezek a mi kutyáink, csak ott tartjuk őket |
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm, a teszteredmény: osztályon fölüli ! |
|
onodij |
|
Én a Lexivel sportolok - ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe, mert egy kutya-tartás kb. havi 12-15.000 míg a fitness drágább ! és ráadásul annyi mentenivaló életke van ... |
|
Cirus |
|
Ma csőben sült brokkoli lesz ropogós baconnel. Nekem is maradt még egy kis rizseshús, ha még délután is ennék (most heti 4 x sport, kell az energia) |
|
onodij |
|
Tegnap rizseshús volt - rengeteg rizs maradt, eltettem a mélyhűtőbe. Ma dinsztelt lilakáposzta lesz főtt krumplival és sült máj. Holnapra gulyáslevest tervezek (oldalasból). |
|
|
keresztkem |
|
Régen készülök már ebbe' a "Mit eszünk ma?" c. topicba egy "szösszenetet" írni. Azt akarom ugyanis röviden elmonndani, hogy--én nem szégyellem!-- MENNYIRE HIÁNYOLOM INNEN IS meg más, "ebédfőzési tanácsadókból is" az ú. n. EGYSZERŰ, LAKTATÓS, KIFEJEZETTEN "PROLI" ételeket.Bevallom: én "azokat" is kedvelem.Mire gondolok? Pl. Tarhonyaleves (vagy lebbencsleves) pirított füstöltszalonnával és TÓCSNI (más néven LEPCSÁK), teszem azt.Vagy.Tojásos rántottleves köménymaggal, juhtúróssztrapacskával, szalonnatöpörtyűvel, tejföllel etc..etc... Szabad "itt" ilyeneket mondani? Vagy rákosi-t meg kádár-t híná' vissza az, akinek "van képe" ilyen ételekről (is) álmodozni? Mert én bevallom: néha vágyom ilyen "falós" vackokra. Egyébiránt bocsánatot kérve mindazoktól akiknek "finom polgári gasztronómiai lelkületébe" belegázoltam e durva gondoloatkkal. Keresztényi szeretettel: keresztkem |
|
mamácska |
|
Örülök,hogy "csak" ennyi volt. És hogy meglettek a papírok,sok utánajárástól és ügyintézéstől menekültél meg ezzel. Mai ebéd: zöldborsóleves és disznótoros párolt káposztával |
|
Cirus |
|
Ma zöldséges csirkeragu lesz rizzsel. |
|
Cirus |
|
Nem, soha nem hordok sok készpénzt, úgy 5000 körül volt, tán még annyi sem. A többit már elittuk |
|
|
mamácska |
|
Remélem, hó vége lévén nem volt túl sok benne! |
|
Cirus |
|
Na azért a pénzt kivették belőle, bár az aprót nem |
|
|
mackó |
|
Vannak rendes emberek. |
|
Cirus |
|
Nagyon fura, mert mielőtt elmentem, kivettem a személyit és a lakcímkártyát és betettem a jogsit, hogy az mégiscsak egy, ha netán elveszne. És lőn. Tegnap pedig egész délután azon pörögtem, hogy van egy olyan érzésem, hogy meglesz a cucc. És tényleg. Azért lottóztam is, hátha.. |
|
mackó |
|
Sajnos a pénztárca nálam több sebből vérzik: abban hordom az irataimat is. Remélem, más nem esik ebbe a hibába... |
|
Cirus |
|
Nem főztem mára, elkezdtem, de közben meglett az ellopott pénztárca, inkább elmentem érte Szóval ma az lesz, amit kapok.. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: kacsa aprólék leves és székely káposzta |
|
Cirus |
|
A tegnapi csirkéből maradt, párolt kukorica volt hozzá vegyes salátával. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zellerkrémleves és resztelt máj |