05:37:57
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Társalgó
Téma: Hangbaj
... Elejére 1. lap 
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:54 | Sorszám: 15
Egy remekbe szabott klaviatúrát fejlesztettem ki, szíves felhasználásra elajándékozom:

keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:22 | Sorszám: 14
TESSÉK ELFOGADNI: SENKIT NEM ÓHAJTOK IDEGESíTENI!Igaz, megnyugtatni sem.
Aki idegeskedik ilyen marhaságok miatt, az egyéb disznóságok miatt is idegeskedni fog, aminek szintén nincs semmi értelme: ami, tkp. ugyanígy értelmetlen.És tkp. ÖNIZGATÁS-ÖNIDEGESITÉS "esete forog fenn" miattam is 'amiatt is.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:19 | Sorszám: 13
Vegyük olybá' hogy ITTEN NEM TETSZETT IRNI SEMMIT! Mivel megbocsájtó ember vagyok, EZÉRT PROPONÁLOM "AZT, hogy megbocsátok Önnek", és el sem olvasom amit ide tetszett írni.Au' revoire!
keresztkem
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:18 | Sorszám: 12
Kár. Mert nagyon idegesítő.
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:12 | Sorszám: 11
Kedves R.K.!

Szíves engedelmével és deklaráltan: "AZT" AZ EGY, EGYETLENEGY "általánosan elfogadott fórumkonvenciót" NEM(!!!!!!!!!!!!!) VESZEM TEKINTETBE'! A MAGAM SZÁMÁRA LEGALÁBBIS NEM! Ebben megnyugodhat és BIZTOSRA VEHETI!
"Minden egyébben" kiváló tisztelettel üdvözlöm, DE "EBBEN" NEM ENGEDEK. És mindenféle következményét is vállalom elhatározásomnak.
Keresztényi szeretettel:
keresztkem
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 12:18 | Sorszám: 10
Ennek a kis eszmecserének összefoglalásaként szeretném megkérni keresztkem bácsit,
hogy vegye tekintetbe azt az - Önt leszámítva - általánosan elfogadott fórumkonvenciót,
hogy a nagybetűs írásmódot kerüljük és csak azokban a nagyon ritka esetekben használjuk,
amikor a kiabálást akarjuk érzékeltetni.
Előre is köszönöm.
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 10:45 | Sorszám: 9
Önök között SZÜLETETT ZSENIK és ERKÖLCSI TÖKÉLYEK között BOLDOGAN(!!!) "I-Á"-zom!
Legföljebb kevesebbet sértegetek most,mint Ön.
keresztkem

P.s.:
Egyébiránt nem követelek és nem is követeltem meg SEMMIT.Legföljebb "azt" kérném, hogy tőlem se követeljenek meg szamárságokat--az "I-Á"- záson kívül.Mert az "I-Á"-zást ÖRÖMMEL VÁLLALOM!
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 08:21 | Sorszám: 8
Hiába "követeli meg", hogy ne tekintsük szamárnak, ha közben harsányan iá-zik.
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 08:15 | Sorszám: 7
Hát kérem, Isti bátyám, amit maga itt képvisel, az maga az ANARCHIA, a KÁOSZ.
A természetben mindennaposak az olyan szabályok, mint itt a kisbetűs írásé.
És a természet valamennyi eleme elfogadja és alkalmazza ezeket a szabályokat.
Itt van pl. az a szabály, hogy a fehérjék jobbra tekerednek (akármit is értünk itt "jobb" alatt, lényeg, hogy MINDENKI azt értse alatta).
Persze, a természetben is vannak Istibácsik, akik belengetik a bundás mikrofont: ezt'e nektek, én akkor is balra csavarodok!!
És meg is van az eredménye: prionokként ismerjük őket, a szivacsos agyvelőgyulladás okozói ezek a kisded Istibácsik.

Lám, ez van, ha valaki szembemegy a forgalommal, ellenkezőleg csavarodik, avagy nagybetűvel ír.
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 05:29 | Sorszám: 6
Leszögezem mégegyszer.
1.) Ilyen vagy olyan BETŰKKEL VALÓ IRÁSÉRT nem tekintek és nem is tekintettem soha()!) senkit sem "fajankónak"(!) sem nem föltételeztem róla semmilyen rosszat--EZÉRT(!) legalábbis nem.Viszont.
2.) Megkövetelem(!!!), hogy rólam se föltételezzen ilyen szamárságokért senki semmilyen rosszat vagy negatívumot.Tekintse a dolgot annak "ami"--nálam legalábbis--: BETŰKNEK.
Ennyi és ilyen egyszerű a dolog.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 05:02 | Sorszám: 5
NEM ÉRTEK A FENTIEKBEN ÖNNEL EGYET.
Minden--megélt 67 évem minden porcikája(!)-- ízem azt "mondja": amit itt és most írni tetszett AZ HAMIS! NAGYON-NAGYON HAMIS! Nem is hiszem, hogy ' komolyan írta!
Mert NEM IGAZ(!!!)--nagyon -nagyon nem-- AZ, hogy "ugyanezzel az erővel...stb..stb.."! Mert BETŰKKEL MÉG NEM ÜTÖTTEK AGYON SOHA SENKIT! Hisz' én nem kivánom azt, hgy mások is nagybötűvel írjanak, s nem tekintek ennek okán senkit sem "fajankónak", sem semmilyen "rossznak" ennekokán--ezt csak Ön a dologba belemagyarázza! !Tehát senkit nem tekintek "fajankónak" azért, mert...De Önök ÉS(!) Mesterházy IGENIS FAJANKÓNAK TEKINT ENGEM!EZ TEHÁT NEM(!) "REVERZIBILIS" ÜGY!
KÁR, HOGY ÖN ITT--sajnos--FÉLREBESZÉL! Mert hisz' a BETŰ, az NEM(!!!) HANG--ezt mondja a józan ész.Erről van itt szó s NEM(!)--nagyon-nagyon NEM(!!!)-- arról, amit ide tetszett írni.
keresztkem
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 03. 22:44 | Sorszám: 4
Drága keresztkem bácsi, pont ugyanezzel az erővel azt is érezhetné emberi tisztessége
meggyalázásának, hogy a jobb oldalon kell közlekednie.
Micsoda ostoba konvenció, micsoda fajankó, aki ezt kitalálta !
Aki valamit is ad magára, az a bal oldalon közlekedik !
A tökkelütött jobb oldalon járók pedig TÉRJENEK KI ELŐLEM, HA ÉN KÖZELEDEK !
SEHONNAI BITANG EMBER, akit holmi életveszély visszarettent attól, hogy az utakon is
ÉRVÉNYT SZEREZZEN A JÓZAN ÉSZNEK !
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 03. 21:15 | Sorszám: 3
Kedves jó R.K.!
Azt tetszik állítani, hogy:
"..ez kb. olyan, mintha fölmentést akarna kérni a jobbrahajts szabály betartása alól."
HÁT EZ TÚLZÁS!
Azért "ott" életveszély áll fönn, itt meg azért --ISMERJÜK EL(!)--senki nem hal meg attól, de még a "csontja sem törik", ha NAGYBÖTŰKET OLVAS--olykor-olykor.
ÚGYHOGY EBBEN NEM(!) FOGUNK EGYETÉRTENI! MINDÖRÖKRE: NEM(!!!)
Én egyszerűen CSACSISÁGNAK TARTOM ezt a konvenciót és minden ilyen konvenciót is.NEM IS TARTOM MAGAM HOZZÁ! Vagyok annyira "valaki", hogy ilyen szamárságon túlegyem megamat.Hisz' ha a NAGYBÖTŰ kiabálás lenne--aminthogy nem "az", hanem EGYFAJTA BETŰ és NEM HANG(!)--akkor Mesterházi is hallhatná a KÖTELET akár RÓZSABIMBÓNAK is.
Szóval: ERRŐL NEM TUD MEGGYŐZNI, ha megfeszül se', mert EZ IGY A JÓZAN PARASZTI ÉSZ megcsúfolása ..lenne....
És hogy mi "ennek" az értelme? HÁT AZ AZ EMBERI TISZTESSÉGEM(!), HOGY NEM HAGYOM AZT BEMAGYARÁZNI MAGAMNAK, HOGY A LÓTRÁGYA=HABOSTORTA....lenne...EZ AZ ÉRTELME!
keresztkem
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 03. 18:18 | Sorszám: 2
Kedves bátyám,
ez kb. olyan, mintha fölmentést akarna kérni a jobbrahajts szabály betartása alól.
Roppantnagy energiával talán ki tudná vívni a jogot, hogy azértis a baloldali sávban közlekedhessen.
De még mindig fönnmaradna a kérdés: és ennek most mi értelme van ?
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 03. 06:20 | Sorszám: 1
Amikor BÁRMELYIK FÓRUMON egy oda belépő levelező (jelölt!), "nick-név" megadásával és jelszóval oda bejelentkezik, természetesen ALÁIR egy nyilatkozatot is, melynek szövege, szövegének tartalma--úgy "nagyjából"-- valóban(!) annyi: "és alávetem magam minden konvenciónak és szokásrendnek, mely' itt fennáll, és ilyen és iyen pontban meg van fogalmazva...etc...etc".
Ezek közül a konvenciók közül, a betűhasználatra vonatkozóan valóban(!) az az általánosan elfogadott megállapodás, HOGY A NAGY BETŰK HASZNÁLATA HANGOS BESZÉDET VAGY KIABÁLÁST JELENT.ÉS ÉN EZT--EZT IS--VALÓBAN ALÁIRTAM! EGYRÉSZT!Ebből a szempontból tehát MÉG IGAZ IS LEHETNE--ezzel kapcsolatosan az irányomba megfogalmazott kritika vagy bírálat.Ámde!
ÉN TÖBB TIZ FORUMON KÉRTEM(!!!)--CSÚNYÁN-SZÉPEN, KISBETŰVEL-NAGYBETŰVEL, HIGGADTAN-INDULATOSAN, UDVARIASAN-DURVÁN ETC..ETC...--HOGY RÁM EZ A KONVENCIÓ NE(!!!) VONATKOZZÉK!SOKSZOR-NAGYON SOKSZOR KÉRTEM EZT--VILÁGOSAN LEIRVA-MEGFGALMAZVA!És egy ilyen kérést, "normális helyen":: akceptálni szoktak, vagy legalábbis ILLIK akceptálni!!!
Úgyhogy EZÉRT, és CSAK(!) EZÉRT NINCS IGAZA ANNAK, aki engem a NAGYBETŰHASZNÁLATOMÉRT BIRÁL!
És ezért áll ugyanazon a platformon mint Mesterházy, az, aki ezért(!) engem bánt, mert pont ugyanabba a hibába esik Ő is! Ki akarná erőszakolni azt, hogy olyasmit halljak én is, AMI NYILVÁNVALÓAN NINCS ÉS NEM HALLHATÓ: "kötelet" helyett "börtön"-t, csendes szelid szó helyett ordítozást.AMI EGYKÉNT(!!!) LEHETETLEN--MERT NINCS NEM LÉTEZIK A VALÓSÁGBAN.Legalábbis: a normális emberek valóságában.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 02. 20:01 | Sorszám: 0
Aki NEM LÉTEZŐ HANGOKAT HALL, az vagy hallucinál, vagy süket, vagy TENDENCIÓZUSAN HAZUDIK!Miért állapitom ez most (is!) meg itt? Azért, mert:
1.) Évek óta küzdök ITT IS azért, hogy a NAGYBETŰVEL IRÁSOM AZ LEGYEN(!) AMI(!!!): egy betűméret vagy betűforma. És nem az, aminek egynémely levelezőtárs bedumálni óhajtaná: KIABÁLÁSNAK, ORDITOZÁSNAK, MIFENÉNEK!
2.) Merthogy Mesterházy Attila MSZP-s "főpolitikus" mindenkinek lyukat akar beszélni a hasába' 'atekintetbe--"panda" levelezőtérshoz hasonlóan--hogy a 3 szótagos és EGY MÉLY ("Ö"), VALAMINT 2 MAGAS ("E-E") HANGRENDŰ MAGÁNHANGZÓT TARTALMAZÓ "KÖTELET" szót KELLJEN(!), IGENIS KELLJEN(!!!) "BÖRTÖN" szónak, "BÖRTÖN" SZÓ-ként érteni. Tehát legyen mindegy mit mond a fülünk, Ő Mesterházy azt akarja: értsük a szót "BÖRTÖN"-nek, noha a fülünk nyilvánvalóan NEM(!!!) ezt hallja! Tehát: nem érdekes, mit hall a normális ember normális füle, Ő MEGMONDJA, ELŐIRJA NEKÜNK, hogy mit értsünk ITT! Ukk-mukk-fukk: azt kell érteni amit Ő, Mesterházy mond, a fülünket meg akár le is vágathatjuk a borbélynál a hajunkkal együtt, oszt' dobjuk bé a klozettba!
3.) Sajnos Ő, Mesterházy Attila PONT "AZT" akarja amit a szegény szerencsétlen "panda": ne "azt" halljuk, amit a fülünk mond, hanem az, amit ő előir.Sajátságos etikai szemlélet.
keresztkem
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...