Téma: Sakk! II. |
|
mackó |
|
Persze én ezt őrült lépésnek tartom Ricsitől. |
|
mackó |
|
16. lépés válasza... |
|
mackó |
|
Na, most mit lép a "török"? Futó, bástya... |
|
mandala |
|
Többnyire igen, bár nem mindig. A kompúter szerint most a 11.He5 lett volna a legjobb folytatás. Szerencsére az ellenfele sem egy ámítógép. 15.Rfb1-nél kiegyenlítettek a viszonyok a processor szerint .. |
|
mackó |
|
Futó-huszár csere. Nekem sosem éri meg, a futót értékesebbnek tartom. |
|
mandala |
|
Dehogynem felel, hiszen még nem is élt akkor!!!!! Meg kell verni! ;--) |
|
mackó |
|
Elég harciasra vette az elejét Ricsi. |
|
mackó |
|
Meg kell verni, de Lvovban (Lviv, Lemberg...) született ukrán gyerek Ipatov Sanyinak anyakönyvezve. Mohácsért nem annyira felel... |
|
mandala |
|
Török gyerek ellen. Revansot, Mohácsért!!!
|
|
|
|
|
|
mackó |
|
Minden bizonnyal még bohó és ifjú vagy... |
|
mpd |
|
Ugyan, miből következtetsz erre?!
|
|
mackó |
|
Attól tartok, csak felületesen követted pályafutását... |
|
mpd |
|
Lékó Péter játszott-e már valaha mást is, mint döntetlent? |
|
mandala |
|
Sajnos kezd elfogyni már a holtversenyes elsősége is, Movsesian (5½ a 9.-fordulóbeli győzelmével már 1/2 ponttal vezet a többiek előtt. Hajrá, Ricsi! |
|
glens |
|
Valóban, IE9-cel jól látszik. Szépen nyert ez a Ricsi gyerek. |
|
mandala |
|
A 11.-edik lépésével már kiegyenlített! Sajnos nem tudtam délután folyamatosan "nézni" .. Hajrááááááááááá |
|
mandala |
|
Javascriptet engedélyezni kell a böngészőben, és ha esetleg van valami tiltós plug-in -od a böngészőhöz telepítve, akkor abban is engedélyezni kell külön erre a lapra. És, ha jól látom, magának a Javának is telepítve kell lennie a gépen... (Nálam megy IE9-essel is. De azt úúútálom, Firefox a nyerő )
|
|
glens |
|
Miféle böngészővel kell ezt nézni, hogy normálisan látszódjon? Nekem IE8 van a gépemen... vagy kell valami bővítmény? |
|
mackó |
|
Valaki felébreszthetné Ricsit. Több, mint fél órája alszik. Vagy ebédel? |
|
mackó |
|
A kibitz ajánlata sokkal jobb volt: sötét huszár lépjen f5-re. |
|
mackó |
|
Megint nem értem Ricsit. Gyalogcsere helyett felajánlotta, hogy csak a sötét gyalog essen el. (A rasztás még nem tette meg...) |
|