Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Cirus |
|
Nem tudom, hogy nevezzem a mai ételt, hagymát és kockára vágott krumplit megsütöttem, majd amikor megpirolt, tojhást ütöttem bele és opálosra sütöttem. |
|
|
mackó |
|
Lehet, hogy lefestem zöldre. Simuljon már be a környezetbe. |
|
mackó |
|
Elővettem egy ezeréves PB-gázzal működő rezsót, s kitettem a szalonnasütő mellé. Mindennemű főzési mutatványt ott végzünk... |
|
mamácska |
|
Ebben a hőségben nincs étvágyunk! Csak a hűtött gyümölcsleves vagy dinnye megy... Próbálkozom vegyes salátával is, meg egybesült hússal, az hidegen is jó. |
|
Cirus |
|
Persze
Innen is látszik, hogy nincs két egyforma tojás |
|
|
Cirus |
|
Nincs különösebb baja, a férj megette, nekem nem ízlett. |
|
huszárló |
|
A tojás vagy jó vagy nem, 3. út nincsen, csak a kukába... |
|
Cirus |
|
Nem, ez francia, illetve német |
|
|
Cirus |
|
Ma szalonnás-tojásos quiche lesz, sikerült befürödnöm a tojásvásárlással, így ízesítve még ehető lett a dolog |
|
|
Cirus |
|
Sült krumpli és gyömbéres csirkemell. Sárgadinnye. |
|
Cirus |
|
Ez nagyon jó ötlet! Köszönjük! |
|
mackó |
|
Görögdinnyés: A kánikulában nagyon üdítő volt a grill mellé. Szóval: lehűtött görögdinnye felkockázva. Jól megborsozott tökmagolajba forgatott (felkockázott) feta sajt rászúrva a görögdinnyére egy bazsalikomlevél társaságában. Egy perc alatt elfogyott egy hétkilós görögdinnye... |
|
Cirus |
|
Nagyon finomat mixeltem görögdinnyéből, uborkából és banánból. Este sárgadinnye lesz a menü. Na jó, ettem egy csilis-fokhagymás tésztát is, de csak mert kollegina rábeszélt |
|
|
mamácska |
|
Láttam a tv-ben a képeket. Biztosan nagyon klassz volt, már a látvány is! Biztosan ínycsiklandozó volt a készítmény is... |
|
mamácska |
|
Jól teszed! Ebben a melegben csak hűtött gyümölcsre vágyik az ember! |
|
Cirus |
|
Szombaton étteremben voltunk, tegnap csak dinnyét ettem, ma is az lesz. |
|
huszárló |
|
Ma bivaly pörkölt Mórahalmon, a haveri körben. Megvolt, jó volt, akit érdekel, a www.szegedma.hu ad majd róla hírt és képeket. |
|
mackó |
|
Szombaton grillezünk a kertben. Hiába, mazochisták vagyunk...
|
|
mamácska |
|
Mindenki vigyázzon magára ebben a cudar melegben! Ha tehetitek, ne nagyon mozduljatok ki a hűvös lakásból! Javaslatom: hűtött dinnye,fagyi,jeges tea
|
|
katáng |
|
A múlt héten Erdélyben sült pisztrángot ettünk puliszkával. Régen ettem puliszkát, kedvet kaptam hozzá, és ma juhtúróval rétegeztem. |
|