Téma: Kormányinfó |
|
pandala |
|
Nálam ugyan sehogy sem jön elő ez a hiba, de lehetséges, hogy a már egyszer említett ok miatt van nálad ... Gondolom, a Windows-ba eredetileg beépített Microsoft Edge nevű böbgészőt használod. Azzal már volt egyszer valamikor valamilyen más hibád is! ...
Nálam kiírja néha a hiba üzenetet : (pl. a youtube.com beírására)
" Your browser is not supported anymore. For the best experience please update your browser.
"
Sz'al, a Microsoft lecserélte a bögészőt egy Google Chrome engine alapú másikra... azt kellene installálnod szerintem ...
például innen : https://support.microsoft.com/hu-hu/microsoft-edge/t%C3%B6ltse-le-az-%C3%BAj- ...
|
|
pandala |
|
Kérdeztem??? Kérdezte a franc!!
|
|
tiszavirág |
|
"Jó, jó, de ennek most semmi köze nincs ehhez a youtube-os dologhoz ...."- kérdezed. Semmi. Azt csak a sokféle hülye dátumozás miatt jegyeztem meg. |
|
tiszavirág |
|
Na, még egy furcsaság.
Kimásoltam ami a videó alatt van és láss csodát, ott a dátum, ami kimásolás nélkül NEM LÁTHATÓ:
Hát ez hogy lehet?
Kormányinfó 5 702 megtekintés•2020. nov. 19.
TETSZIK
NEM TETSZIK
MEGOSZTÁS
MENTÉS
M1 - Híradó 79,1 E feliratkozó Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tájékoztatója a kormányzati intézkedésekről. A megjegyzések ki vannak kapcsolva.
|
|
tiszavirág |
|
Könyörgök, értsd meg, nálam nincs ott semmiféle dátum, akárhogy kutatom.
|
|
pandala |
|
Jó, jó, de ennek most semmi köze nincs ehhez a youtube-os dologhoz .... Kipróbáltam a linkre kattintást egy normál Windows-os böngészőben is :
"Kormányinfó
5 684 megtekintés •2020. nov. 19."
Nincs vele semmiféle gond. Magyarul sem.
|
|
jojoba |
|
De! Ésszerűbb! Kivéve talán a speciális kereséseket. |
|
tiszavirág |
|
De engem ez a dátum hiány mindenütt mérgesít. Mijafrancnak írja ki néhány oldal, hogy 1 másodperce, 20 perc, 2 nappal ezelőtt, 100 napja, stb. Nem sokkal ésszerűbb kiírni, hogy 2020. november 24. 14:24 , oszt jónapot. |
|
|
pandala |
|
Há', akkor az nagy rejtély .... Nálam most ez van: "Kormányinfó 5,412 views •Nov 19, 2020"
Hümm, lehet hogy a magyar nyelv beállítása miatt eltéved?... Elvileg a "views"-t és a dátumot a Youtube rakja oda .... Csak a címet határozza meg a felhasználó, amikor feltölti a Youtube-ra a videóját. A'szem.
Lehet h itt is Németh Athina garázdálkodott? .. |
|
tiszavirág |
|
Nálam nincs ott. megtekintés száma: 5 410 tetszik nem tetszik megosztás mentés
Dátum sehol.
|
|
pandala |
|
De hát, ott van a videó alatt: Nov 19, 2020. Nem értem, hogy hogyhogy ezt te nem látod?.... És, ez a dátum egyben az, amikor kikerült a netre! Csütörtök.
|
|
|
tiszavirág |
|
Kormányinfó 2020.11.12.
https://www.youtube.com/watch?v=clQKSdGwe58
Napokig kell várni, mire a videó végre kikerül a netre. Képtelenek kiírni egy rohadt dátumot. Nem tudom, hogy kik azok, akiknek ez a csapnivaló munka köszönhető, de ha rajtam múlna, megkapná a magáét.
|
|
tiszavirág |
|
Kormányinfó 2020.11.04.
https://www.youtube.com/watch?v=rpuIUlv2H7Q
Képtelenek egy nyomorult dátumot kiírni a videó alá.
6 perc, hogy mi volt a tényleges kormányülésen és több, mint 120 perc a hülye újságírók még hülyébb kérdéseire adott válaszoknak, hogy ki hord maszkot a kormányülésen és ki nem és milyen repülőgéppel jön haza a koronavírusos Szijjártó Péter Thaiföldről és hasonló baromságok.
…és mindezt egy-helyben állva kibírni….
Le a kalappal Gulyás Gergely előtt!
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
már a www.telex.hu is kérdezett az infón, bár a honlapjukon még mindig semmi sincs .. csak 'kunyera' .. |
|
|
jojoba |
|
Ha megnyitod a címet amit adtál, ott van a "Kormányinfó" alatt a dátum. Meg sem nézted?
"0:30 / 2:20:46
Kormányinfó 11 060 megtekintés•2020. szept. 11.
TETSZIK
NEM TETSZIK
MEGOSZTÁS
MENTÉS"
|
|
|
|
|