Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
Hogy van a halálozás ezekben az országokban? |
|
tiszavirág |
|
2020.07.31.
0
Tizenharmadik napja nincs új halott.
|
|
pandala |
|
Nem irígylem a kormányt, valszeg nem lesznek könnyű döntési helyzetben az iskolakezdetet illetően (sem)! |
|
pandala |
|
Épp' akartam mondani, hogy valszeg megint az a helyzet áll elő, hogy az osztrákokat kell "figyelni" erőssen .... (Bár, ha jól emlékszem, tegnap még nem volt ilyen sok..)
Az egy kissebb fajta "csoda" lenne, hogyha - így körülvéve is - "megúsznánk" lapos görbével .. |
|
glens |
|
Igen, ez elég aggasztó: 651 Románia (1295) 241 Ukrajna (1090) 188 Ausztria (175) _79 Szlovénia (17) _48 Szlovákia (27) _21 Magyarország (21)
A labancok is elég meredeken indultak fölfelé. |
|
pandala |
|
márc. 20.-a környékén tartottunk itt ... remélem, most 'laposabb' lesz, s pláne nem olyan 'meredek' mint jó néhány más országban! .. |
|
|
pandala |
|
+21 ( Remélem, azé' hétvégén egy kicsit alább hagy! .. )
|
|
tiszavirág |
|
2020.07.30.
0
Tizenkettedik napja nincs új halott.
|
|
pandala |
|
Romániában ez eddig az abszolut legmagasabb! ..
|
|
glens |
|
7-en gyógyultak meg, 19 fertőzöttet regisztráltak.
Körülöttünk meg ez a helyzet:
681 Románia (1356) 355 Szerbia (321) 264 Ukrajna (1197) 184 Horvátország (78) 113 Ausztria (105) 111 Szlovénia (24) _35 Szlovákia (20) _19 Magyarország (19)
|
|
pandala |
|
ajjaj, ma viszont +19 lehet h valakik nem Horvátországból jöttek haza? .. |
|
tiszavirág |
|
O.K. De azóta már sok fellazulás történt és mégis jók az adatok. Tizenegyedik napja nincs halott. Az emberek elmentek nyaralni, a strandokon mindenütt tömeg, a legtöbb ember nem hord szájmaszkot, pedig úgy tudom, most is kötelező.
Nagyon örülök ezeknek a jó adatoknak, csak nem igazán látom a magyarázatát. |
|
glens |
|
Jó időben, jó intézkedések születtek, az emberek fegyelmezettek voltak, betartották a szabályokat, hallgattak a tanácsokra. És hogy ez nem kamu, azt az EuroMomo oldalon is lehet látni: két ország van Európában a nyilvántartottak közül, ahol nem ugrott meg az összes halálesetek száma az ország szezonálisan kiigazított átlagához képest 2020-ban: Észtország és Magyarország. Még jobb adataink lennének, ha KariGeri nem ritkít járatokat a járvány kellős közepén, és egy kicsit jobban figyel az idősotthonokra. |
|
tiszavirág |
|
"Nem akarom elkiabálni, de valamit nagyon jól csinálunk." - írod.
De vajon mit?
|
|
pandala |
|
Amitől én féltem, az valószínűleg azért nem jön be, mert "az van" amit Merkely prof. mondott a kontinentális nyárról. (ld. #1171 hsz.) Azaz tehát, például azok a magyar turisták, akik leruccannak a horváth tengerpartra, de nemigen állnak meg útközben... s aztán meg egy idő után simán hazajönnek, azok nemigen fertőződnek meg külföldön sem!
|
|
glens |
|
Ez a mai végeredmény:
Ez a mai végeredmény:
594 Románia (1182) 411 Szerbia (372) 226 Ukrajna (1022) 185 Ausztria (173) 167 Horvátország (71) _73 Szlovákia (41) _65 Szlovénia (14) __9 Magyarország (9)
Nem akarom elkiabálni, de valamit nagyon jól csinálunk. |
|
pandala |
|
( Ha jól látom, ápr 1.-én volt egy 600+ -os is, de a grafikonon (New Cases tab) ott néhány nap épp' nem szerepel .... ) |
|
|
tiszavirág |
|
Ez azt jelenti, hogy 454 beteg otthon gyógyul?
(530 - 76 = 454)
|
|
tiszavirág |
|
Kísérleteznek. Azért nem hozzák nyilvánosságra, mert bizonytalanok. Vannak mindenféle kipróbált gyógyszerek és van rengeteg megfigyelés, tapasztalat. Én is kísérleteznék, ha orvos lennék. |
|
tiszavirág |
|
2020.07.29.
0
Tizenegyedik napja nincs új halott.
|
|
glens |
|
Időközben befutott a román adat is: 594 Románia (1182), és 30 halottjuk van. Ez nagyon durva. |
|