13:27:57
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Társalgó
Téma: Mit eszünk ma ?
... Elejére 1. lap 
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 15. 19:10 | Sorszám: 1171
Stílszerűen Harcsa Veronika is fellép ...
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 15. 11:25 | Sorszám: 1170
Kollégám búcsúztatójáról maradt cuccokat. Olybá tűnik, disznót vágtak, mert van sonka, szalámi, tepertő, meg tatárbifszek, kőrözött..

Vörös hús és belsőségek most kizárva, de a tatár miatt kivételt teszek..
mamácska
Olvasta: 4 | Válasz | 2013. február 15. 10:34 | Sorszám: 1169
2013-02-15
Kezdődik az első Budapesti Halfesztivál

Ma kezdődik az első Budapesti Halfesztivál, melyen a halízű vattacukortól az afrikaiharcsa-szalámin át az orosz vodkás hallevesig és az egyéni receptek alapján elkészített magyaros halászlevekig a magyar és az ázsiai halgasztronómia szinte minden szegmensét bemutatják.
Az Erzsébet téren vasárnap záruló esemény nem egyetlen fajra koncentrál, hanem igyekszik a teljes magyarországi halpalettát bemutatni. Emellett az ingyenesen látogatható fesztivál vendégei megismerkedhetnek a vietnámi, a thaiföldi és a japán halkultúra remekeivel, a tenger gyümölcseinek elkészítési technikáival is.

A látogatók borokat és pálinkákat is kóstolhatnak, sőt akár maguk is elkészíthetik ételeiket például a felállított szalonnasütőn. Lesznek színpadi műsorok, valamint a kisebbeknek minividámpark. A pénteki halászléfőzést és halászlé-bemutatót Harcsa Veronika koncertje kíséri. Másnap a halászléfőző verseny után magyar folklór programok, a GasztroJazz előadása és a Budapesti Utcazenészek Fesztiválja szolgáltatja a zenét a finom falatok mellé. Vasárnap a gyermektáncház után bemutatkozik az ázsiai halas konyha, illetve a színpadon az ázsiai folklór.

A fesztivál részletes programja és egyéb információk megtalálhatóak a www.budapestihalfesztival.hu internetes oldalon.



MTI
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 12. 16:10 | Sorszám: 1168
Vietnami leves, tarhonyás hús, krémes
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 12. 16:07 | Sorszám: 1167
No egy ilyen kis szerszerszámos ládikát elfogadnék !
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 12. 11:28 | Sorszám: 1166
Csontleves és resztelt máj főtt krumplival...
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 11. 10:30 | Sorszám: 1165
Kacsaaprólék leves, csirkepaprikás nokedlivel,uborkasaláta
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 06. 13:29 | Sorszám: 1164
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 06. 13:16 | Sorszám: 1163
Grízgaluskaleves, tejszínes-póréhagymás csirkemell rizzsel
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 06. 09:07 | Sorszám: 1162
Ha hosszú útra indultok, mindig legyen nálatok egy uzsonnástáska
... www.facebook.com/termelotol?sk=photos
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 05. 16:07 | Sorszám: 1161
Csilit rágok éppen Ma hideg kaja volt, későn értem haza és nem fejeztem be a mai kaját.
tiszavirág
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 05. 14:12 | Sorszám: 1160
(((Miért furcsítottad el a nicked itt a Méhesen?_))))
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 05. 13:39 | Sorszám: 1159
Frankfurti leves, füstölt sajttal töltött hús krumplipürével...
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 04. 15:29 | Sorszám: 1158
Csirke, már nem emlékszem, melyik indiai fűszerbe pácolva, zöldséges rizzsel. Holnap jön az indiai csiliszállítmány, hurrá!
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 04. 13:16 | Sorszám: 1157
Csontleves, tarhonyás hús, oplatki (palacsinta nagyságú 2 db ostya vaniliás töltelékkel, papírvékony és finom !)
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 04. 13:10 | Sorszám: 1156
Májgaluskaleves és göngyölt csirkemell zöldséges rizzsel...
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 02. 10:14 | Sorszám: 1155
Bableves-lájt (paszírozva) - tahonyáshús, délután megsütöm az almás és a túrós rétest (mirelitte)
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. február 01. 18:53 | Sorszám: 1154
Paradicsomos káposzta, utána szilvalekváros derelye meglepetés - mert túrós volt a zacskóra írva
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 30. 12:27 | Sorszám: 1153
Sütöttem pizzát, ma meg megesszük
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 30. 10:23 | Sorszám: 1152
Már a látványa is gerjesztő ... az epémnek ! Mai ebéd: paradicsom leves, rakott zöldbab
onogur
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 29. 23:43 | Sorszám: 1151
Jöhet az egész, csak egy kis savanyúság legyen mellé.
Hordós káposzta, ecetes uborka, marinált paprika...
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 29. 22:48 | Sorszám: 1150
Hagyományos Székelyfalat-Csikszereda
... www.facebook.com/pages/Hagyom%C3%A1nyos-Sz%C3%A9kelyfalat-Csikszereda/2913525 ...
Különösen a függőleges kiegészítők tetszenek
... www.facebook.com/szollosigy
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 29. 15:45 | Sorszám: 1149
Vadas marha zsemlegombóccal
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 29. 10:29 | Sorszám: 1148
Spenót és lazacfilé.
onodij
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. január 27. 20:01 | Sorszám: 1147
Sóba-vízbe főtt krumpli nekem - apunak + cs.hát párizsiasan + a krumpli levével készült vöröshagymás tésztaleves
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...