Téma: Mit eszünk ma ? |
|
onodij |
|
Hamisgulyás (hús nélkül, de íze nagyon finom!), káposztás tészta |
|
onogur |
|
Az elftárs fel volt mentve biológiából? A húsevők azért emésztenek villámgyorsan (6 órán belül), mert a hús gyorsan bomlik, a bomlás során pedig gyorsanható mérgek szabadulnak fel. Ezért termelődik tízszer több sósav a gyomrukban és ezért rövid a bélcsatornájuk. A táplálkozás és az alvásigény összefüggése teljesen világos. A húsevőknek van szüksége a legtöbb alvásra, míg a tisztán növényevők gyakran 2-4 óra alvással is megelégszenek a szamártól az ázsiai elefántig. |
|
mpd |
|
Mivel, Kamerád? Hisz nincsen ütője nekije. Max. kocogni tudna, ahhó' van lába. |
|
mandala |
|
Hát.. legalább, pimpongzhatna egyet néha...
|
|
mpd |
|
Ennek így semmi értelme nem lenne és egyetlen ragadozó sem élne a Földön. A húst sokkal könnyebb emészteni mint a füvet. Ezért van a kérődzőknek irdatlan hosszú bele meg sok rekeszű gyomra. Az oroszlán azért döglik napszámra, mert NINCS MIT CSINÁLNIA. Hetente egyszer-kétszer elég jól belaknia, az meg is van neki. Akkor minek ugrándozzon? De amúgy is, mit csinálna? Menjen wellnessezni? Moziba? Pénzt nem kell keresnie, fűtenie nem kell, tüzelőt se gyűjt ezért. |
|
onogur |
|
Azért döglik az oroszlán, mert a hús megemésztése hosszú időbe telik és elvonja a szervezet összes energiáját. Te is a délutáni alvás helyett (átmentél spanyolba oszt sziesztázol???) fussál vagy ússzál néhány kilométert. Jobban fog esni a disznótoros vacsora is! |
|
negyven rabló |
|
Csak mondom, hogy én nagyon szeretem a zőccséget, ráadásul évtizedek óta próbálom minden formájában, de be kell vallanom, hogy azon a napon, amikor ilyet falok, még a rendes, délutáni alvásomat sem tudom végigvinni, mert arra ébredek, hogy iszonyúan éhes vagyok! Ilyenkor persze elgondolkodom azon, hogy az elefánt minden nap befal 2 mázsa zöldet ás az egész napja erre megy rá, meg az is, hogy az oroszlán leüt egy zebrát és egy hétig csak döglik! Most akkor melyiknek jobb? |
|
Cirus |
|
Csirkeragu tésztával. |
|
mpd |
|
Na az mán hagymadömping. Olyan szagotok lesz mint egy elhagyatott hűtőháznak |
|
mpd |
|
Jöhet! De bolondíccsad meg azt a paszulyt egy kis füstölt hússal. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: Fokhagymakrémleves és hagymás rostélyos |
|
|
|
mamácska |
|
Bableves és túrós palacsinta lesz a mai ebéd. |
|
|
mpd |
|
Kolbászos papucs, mákos és túrós pite, Sió gyümőccslé (12 percent) |
|
Cirus |
|
Borjúszelet mentás zöldborsópürével sütve krumplipürével. |
|
onodij |
|
Ejha! csak nem betegek vagytok ? Nálunk tejf.zöldbabfőzelék, fasírt, őszibarack befőtt |
|
|
|
|
onodij |
|
Mai ebéd: Wishu-leves, grillcsirke, saláta |
|
|
onodij |
|
Jeget!!!! - hideget !!! dinnye, sok dinnye ... |