Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
glens |
|
Vagy: tesztelni a belépőket, és addig, amíg nincs eredmény, karanténban kell tartani. |
|
glens |
|
+6 új regisztrált fertőzött, ketten haltak meg a vírus következtében. 660 az aktív regisztrált fertőzöttek száma, tehát 33-an gyógyultak meg. 129-en vannak kórházban, 5-en ebből lélegeztetőgépen. |
|
glens |
|
Valami ilyesmi... Esetleg ellenőrzés a határon, a fertőzött területekről hazatérőknek két hét karantén, vagy érvényes, 48 órán belüli igazolás, hogy nem fertőzött, ezek kombinációja, nem tudom, ezt a szakemberekre kell bízni. |
|
tiszavirág |
|
2020.07.10.
593. Nő 68 magas vérnyomás, cirrhosis hepatis, hepatitis, krónikus veseelégtelenség, haemodialysis
+2
|
|
tiszavirág |
|
"Orbán: A behurcolás ellen kell védekezni"
Másképp nem tudunk védekezni, csak a határok lezárásával, nem? |
|
tiszavirág |
|
Ezt a remek eredményt mivel magyarázod? |
|
glens |
|
Körülöttünk ez a helyzet a magyar lakosságszámra vetítve új regisztrált fertőzöttek tekintetében: 427 Szerbia 297 Románia 273 Horvátország 181 Ukrajna 101 Ausztria 79 _Szlovénia 34 _Szlovákia
és mi: 3 __Magyarország
|
|
glens |
|
+3 új regisztrált fertőzött, ketten haltak meg koronavírus fertőzés miatt. 689 fő az aktív regisztrált fertőzött, ez most sokat csökkent, 48-an gyógyultak meg. 133-an vannak kórházban, 6-an lélegeztetőgépen.
Orbán: A behurcolás ellen kell védekezni Magyarország rendben van, de miután, ami Európában történik, az ránk is hatással van, mert jönnek külföldiek, és mi is, különösen nyáron jövünk-megyünk, behurcoljuk ide a vírust. Azt látom, hogy minden újabb fertőzés esetén az operatív törzs vizsgálatai szerint mindig megtalálható valamilyen külföldről származó elem, mozzanat. A behurcolás ellen kell védekeznünk - mondta Orbán Viktor.
Az operatív törzs az péntek délig kapott határidőt arra, hogy letegyen egy javaslatot az asztalra, amely a behurcolás elleni védekezést tartalmazza. |
|
glens |
|
Dehát én tényleg ennél rendesebb vagyok.
Nem értem pontosan, hogy kinek mi a baja, de nem is nagyon foglalkoztat. A járvánnyal kapcsolatos eseményeket próbálom értelmezni, se többet, se kevesebbet.
|
|
Dexion |
|
Szomorú. Azt hittem, hogy te ennél "rendesebb" vagy. És valódi konzervatív(keresztény). ..
Ez nem off. Egyáltalán nem! Vagy, talán tényleg rendben levőnek találod a #1085-beliekhez hasonló "őrületes" ragaszkodást? A fidszre-szavazás nem mentesít az emberség alól!! Gratulálok. BLM!
Megnyugodhatsz, ezentúl támogatni fogom a büdös beírásait! Elmegyek innen a francba...
Örüljjjj, írj be nekem valami gúnyos álketrsztény beírást, oszt minden rendben! ..
|
|
glens |
|
Nyissatok egy veszekedős topikot. Ez itt elég off. |
|
glens |
|
Körülöttünk ez a helyzet:
308 Románia 294 Szerbia 214 Horvátország 179 Ukrajna 109 Ausztria 94 _Szlovákia 60 _Szlovénia
(A magyar lakossági számra vetítve.) Nem túl biztató. |
|
Dexion |
|
Helyes, taposd csak a mocsaradat, az illik hozzád, gratula! |
|
tiszavirág |
|
Nincs más dolgod, te kretén?! Olyan iszonyatosan szerencsétlen vagy!
|
|
|
Dexion |
|
A heurékás volt a 'csúcs' bejegyzés. Olyan nagyon emberséges, miazhogy, nagyonis!...
" 2020.06.30.
585. Nő 87 hasnyálmirigy-daganat, cukorbetegség, szívelégtelenség, krónikus veseelégtelenség
0
Heuréka!
" |
|
Dexion |
|
Aha, tehát szerinted ez így volt, tényleg? :
"Július 5-e előtt minden nap meghalt valaki, azóta senki, pedig van beteg bőven."
Elárulom: többször is volt olyan nap hogy nem halt meg senki a vírussal összefüggésben. És, ezt te is tudod, hiszen idekommentelted a fórumra, minden esetben!
|
|
tiszavirág |
|
2020.07.09.
591. Nő 72 iszkémiás szívbetegség, miokardinális infarktus, cukorbetegség, szívelégtelenség, pitvarfibrilláció, magas vérnyomás, vesebetegség, krónikus uraemia, elhízás
+2
Mennyi sok baja volt.
|
|
|
glens |
|
+10 új regisztrált fertőzött, és - sajnos - két halott is van. Az aktív regisztrált fertőzöttek száma 736, vagyis 8-an gyógyultak meg. Kórházban 132-en vannak, és 6-an ebből lélegeztetőgépen.
Szlovákiában megugrott a fertőzöttek száma, +53 volt a mai jelentés szerint. Magyarország lakosságára átszámolva ez azt jelenti, mintha nálunk 94 új fertőzött lenne.
|
|
|
Dexion |
|
"Július 5-e előtt minden nap meghalt valaki, azóta senki, pedig van beteg bőven."
Hazudsz! Többször is volt, hogy nem halt meg senki sem. Te még a saját 'hozzászólásaidra' sem emlékszel??
|
|
tiszavirág |
|
"Kevesen vannak lélegeztetőgépen, azok a súlyos esetek."- írod, és azok száma is folyamatosan csökken. |
|
|