Téma: Macskástopik |
|
|
mackó |
|
Ugyan nem egy macska, de ezért nem nyitok új topicot ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Érdekes ez a természet... ma este hazafelé találkoztam egy macskával, piszok hideg volt, legalábbis nekem úgy tűnt, de a kis fekete párducot egyáltalán nem zavarta.. Jó lehet a téli bundája!
|
|
|
|
|
|
mackó |
|
Félelmetes! Egy macska tigriskölyköt lopott! Íme:
|
|
negyven rabló |
|
Ne értékeld felül magad!
(Bocs, ez magas labda volt!) |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Kb. így nézek ki én is, és nekem is van macskám 79' óta. |
|
|
|
|
|
mamácska |
|
Több mint 300 macskát tekinthet meg a közönség október első hétvégéjén a budapesti Lurdy házban a nemzetközi macskakiállításon.
A kiállításon mintegy 20 fajta macska vonul fel, köztük olyan ritka fajok, mint például a szavanna, a török angóra, a burma, a ragamuffin, a keleti rövidszőrű és a neva masquerade. A macskák mellett pedig törpemalacok, vadászgörények és kis rágcsálók is láthatók lesznek a rendezvényen - közölte a szervező Macskamánia Magyar Macska Egyesület az MTI-vel.
A versenyen részt vevő macskák bírálata szombaton reggel 9 órakor kezdődik. A délutáni órákban rendezik meg a Best in Show! programot, amelyen a legszebbnek ítélt versenyzők vesznek részt, és itt választják ki a kiállítás legszebb cicáját. A hétvégi rendezvény programjait állatorvosi tanácsadás, gyerekfoglalkozások - arcfestés, rajzolás és lufifújás - táp- és felszerelés vásár is színesíti. |
|
panda |
|
On topik: de az igazi nagy kérdés az csak az, hogy a cicák kitől származnak??? A macskáktól? Az egyiptomiaktól? Vagy, neutrinókból lettek meggyurmázva?
Lehet, a macskák a bizonyítékok arra, hogy Isten létezik!!
|
|
panda |
|
( úgy értem, ha kiderülne, hogy valami nagyon csúnya dologtól, akkor az problémás lenne? ... Hát, most olyanok amilyenek. Nincsen velük gond... Csak velünk, pandákkal, lehet kihalunk .. Nem jó .. ) |
|
panda |
|
Nem értem, ez most hogy jön ide?? Ez lényeges kérdés??...
|
|
Békáscity |
|
nodeésamajommegkitől ? -- valami patkányvagycickányfélétől ... az meg ebihaltól |
|
|
panda |
|
méghogy nem lehet a macskát idomítani!.... |
|
panda |
|
Hát, ez az. Mindegy! Lényegtelen, hogy mitől származunk... |
|
mpd |
|