Téma: Vectrix |
|
|
pandala |
|
"Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a legzöldebb kilométer az, amit meg sem teszünk. ...." |
|
|
pandala |
|
Nem tűnik túl hatékonynak. Nincs megadva pl. az sem, hogy a meglevőek közül hány százalék a tromos .... Mer' ügye az a 31 az még 1 %-ot sem ér el ...
|
|
pandala |
|
No, mija franc van, gajo olvtárs, beszélsz mindenféléről, mindenkor, mindenhol, kivéve amiről konkrétan szó van?? Ez a híres jobbikos "egyenesség"?
|
|
|
R.András |
|
Mért nem egy elektromos autó vontat 1 nagy akksit a lemerült kocsihoz ? |
|
|
pandala |
|
"pandala Olvasta: 4 | Válasz | 2019. augusztus 17. 23:53 | Sorszám: 1005 Mi nem tipikus helyzet???? ... Válaszok (1) | Előzmény: gajo, 1004"
????
|
|
|
pandala |
|
na, mi van má', válasz nincsen, no, nuku, nyemmi??? ....
|
|
|
pandala |
|
Válasz, az persze nincs, ugye???
|
|
gajo |
|
Szerencsétlen ember akinek mindenről az jut az eszébe... |
|
pandala |
|
(( És ez is a zOrbán miatt van, egyébként! Pedig, voltak már bíztató kísérletek: csak be kellett mondani a címet, valamint hogy O1G, s máris elindultak a lovak a 'NER'-be .... ;-D )) |
|
pandala |
|
(( "Egyébként térjünk vissza a lovakhoz, azok önvezetők!"
Ez n(s)em igaz, egyébként. Nem számítva a vadlovakat!... )) |
|
pandala |
|
Mi nem tipikus helyzet???? ...
|
|
gajo |
|
Nem tipikus helyzet. Egyébként térjünk vissza a lovakhoz, azok önvezetők! /És műanyg sincs bennük!/ |
|
pandala |
|
(( 'bizonyos' szempontból a "tömegközleledénél" sincs másképp'... csak ott egy "képzett" busz, villamos, ... satöbbi vezetőre bízzuk az életünket... ))
|
|
pandala |
|
"csak ülni a kormány mögött és semmit sem csinálni..."
Nem, nem, erről aztán végképp' nincs szó! Legalábbis nem az ""igazi"" önvezető autóknál ... + ld. még: a #994-es hsz.-t!! ....
|
|
gajo |
|
Fel nem foghatom mi szükség az önvezető autókra! Az ember azért vezet mert szeret vezetni, nem mondom néha unalmas is lehet, de csak ülni a kormány mögött és semmit sem csinálni... |
|
pandala |
|
(... Vagy, esetleg egy hirtelen (fals) mozdulattal egy másik fajta balesetet okozott volna ..) |
|
pandala |
|
Valószínűleg, ez a mostani időszak a legveszélyesebb, mert az autóvezetők nem biztos hogy tudatában vannak annak, hogy a mai ""önvezetők"" még nemigazán "önvezetők". A'szem ez a Tesla is csak a 2-es szintet tudja!! ( 0-tól 5-ig vannak rangsorolva az önvezető-képességek ...).
Kicsit (eléggé) rossz hasonlattal szólva, azt lehet mondani, hogy például egy autóban tempomatot használva is az autóvezető felelősége a (satu)fékkel való baleset elkerülés .... /A'szem, a tempomat még az 1-es szintben van.../
Amúgy, ha jól értem hogy milyen helyzetben történt meg a baleset, egyáltalán nem biztos, hogy egy átlagosan jó vezető el tudta volna kerülni ezt a balesetet... |
|
mackó |
|
No igen. Nem tudom, hogy minden helyzetre fel lehet-e készíteni az önvezető autókat. Szerintem nem. |
|
pandala |
|
"The accident in the middle of Moscow’s Ring Road on Saturday evening happened after Tesla Model S smashed into a broken down car. While there was no official confirmation, initial reports blamed the autopilot system that allegedly failed to recognize a static tow truck that was servicing the vehicle." |
|