08:46:48
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Társalgó
Téma: Hangbaj
... Elejére 1. lap 
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 03. 06:20 | Sorszám: 1
Amikor BÁRMELYIK FÓRUMON egy oda belépő levelező (jelölt!), "nick-név" megadásával és jelszóval oda bejelentkezik, természetesen ALÁIR egy nyilatkozatot is, melynek szövege, szövegének tartalma--úgy "nagyjából"-- valóban(!) annyi: "és alávetem magam minden konvenciónak és szokásrendnek, mely' itt fennáll, és ilyen és iyen pontban meg van fogalmazva...etc...etc".
Ezek közül a konvenciók közül, a betűhasználatra vonatkozóan valóban(!) az az általánosan elfogadott megállapodás, HOGY A NAGY BETŰK HASZNÁLATA HANGOS BESZÉDET VAGY KIABÁLÁST JELENT.ÉS ÉN EZT--EZT IS--VALÓBAN ALÁIRTAM! EGYRÉSZT!Ebből a szempontból tehát MÉG IGAZ IS LEHETNE--ezzel kapcsolatosan az irányomba megfogalmazott kritika vagy bírálat.Ámde!
ÉN TÖBB TIZ FORUMON KÉRTEM(!!!)--CSÚNYÁN-SZÉPEN, KISBETŰVEL-NAGYBETŰVEL, HIGGADTAN-INDULATOSAN, UDVARIASAN-DURVÁN ETC..ETC...--HOGY RÁM EZ A KONVENCIÓ NE(!!!) VONATKOZZÉK!SOKSZOR-NAGYON SOKSZOR KÉRTEM EZT--VILÁGOSAN LEIRVA-MEGFGALMAZVA!És egy ilyen kérést, "normális helyen":: akceptálni szoktak, vagy legalábbis ILLIK akceptálni!!!
Úgyhogy EZÉRT, és CSAK(!) EZÉRT NINCS IGAZA ANNAK, aki engem a NAGYBETŰHASZNÁLATOMÉRT BIRÁL!
És ezért áll ugyanazon a platformon mint Mesterházy, az, aki ezért(!) engem bánt, mert pont ugyanabba a hibába esik Ő is! Ki akarná erőszakolni azt, hogy olyasmit halljak én is, AMI NYILVÁNVALÓAN NINCS ÉS NEM HALLHATÓ: "kötelet" helyett "börtön"-t, csendes szelid szó helyett ordítozást.AMI EGYKÉNT(!!!) LEHETETLEN--MERT NINCS NEM LÉTEZIK A VALÓSÁGBAN.Legalábbis: a normális emberek valóságában.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 02. 20:01 | Sorszám: 0
Aki NEM LÉTEZŐ HANGOKAT HALL, az vagy hallucinál, vagy süket, vagy TENDENCIÓZUSAN HAZUDIK!Miért állapitom ez most (is!) meg itt? Azért, mert:
1.) Évek óta küzdök ITT IS azért, hogy a NAGYBETŰVEL IRÁSOM AZ LEGYEN(!) AMI(!!!): egy betűméret vagy betűforma. És nem az, aminek egynémely levelezőtárs bedumálni óhajtaná: KIABÁLÁSNAK, ORDITOZÁSNAK, MIFENÉNEK!
2.) Merthogy Mesterházy Attila MSZP-s "főpolitikus" mindenkinek lyukat akar beszélni a hasába' 'atekintetbe--"panda" levelezőtérshoz hasonlóan--hogy a 3 szótagos és EGY MÉLY ("Ö"), VALAMINT 2 MAGAS ("E-E") HANGRENDŰ MAGÁNHANGZÓT TARTALMAZÓ "KÖTELET" szót KELLJEN(!), IGENIS KELLJEN(!!!) "BÖRTÖN" szónak, "BÖRTÖN" SZÓ-ként érteni. Tehát legyen mindegy mit mond a fülünk, Ő Mesterházy azt akarja: értsük a szót "BÖRTÖN"-nek, noha a fülünk nyilvánvalóan NEM(!!!) ezt hallja! Tehát: nem érdekes, mit hall a normális ember normális füle, Ő MEGMONDJA, ELŐIRJA NEKÜNK, hogy mit értsünk ITT! Ukk-mukk-fukk: azt kell érteni amit Ő, Mesterházy mond, a fülünket meg akár le is vágathatjuk a borbélynál a hajunkkal együtt, oszt' dobjuk bé a klozettba!
3.) Sajnos Ő, Mesterházy Attila PONT "AZT" akarja amit a szegény szerencsétlen "panda": ne "azt" halljuk, amit a fülünk mond, hanem az, amit ő előir.Sajátságos etikai szemlélet.
keresztkem
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...