08:14:17
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Társalgó
Téma: Hangbaj
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 20:20 | Sorszám: 29
Ctrl+egérgörgő megnagyobbítja a betűket.
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 15:53 | Sorszám: 28
Hátha nem látja a kisbetűket keresztkém úr ? én is nagy bajban vagyok időnként az okostelefonommal meg a fehér alapon világosszürke facebookkal
negyven rabló
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 13:06 | Sorszám: 27
Utánrúgás:
Ha az ön élete is olyan, mint az írásképe, akkor csak elnézést tudok kérni.
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 13:02 | Sorszám: 26
Örvendtem a szerencsének.
negyven rabló
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 13:01 | Sorszám: 25
Isten áldjon!
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 12:59 | Sorszám: 24
Szava az ÉN SZÁMOMRA PARANCS!
MÁR EL IS HAGYTAM EZT A FÓRUMOT.
KÖSZÖNETTEL:
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 12:57 | Sorszám: 23
Kedves "negyveen rabló"!

Szeretném fölhívni a szíves figyelmét: MINDENT ÉSZREVESZEK, csak én a "dolgok egy részét" NEM ANNAK 'TARTOM, AMINEK ÖNÖK 'TARTJÁK! Ez nagy különbség ahhoz képest, mintha tényleg nem venném észre "azt" hogy a baloldalon "hajta"-nék...Megsúgom: a jobboldalon "hajtok" én is ugyanúgy, mint bárki itt, és nem is kajabálok--nagyon csendes ember lévén.Csak Önök "ezt" szertnők BEMAGYARÁZNI--merev konvencióéhségük okán-- épp úgy mint Mesterházy a "kötelet"-be a "börtön"-t.EZ A VALÓSÁG és a LÉNYEG, s nem az amit Ön ír!
keresztkem
negyven rabló
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 12:54 | Sorszám: 22
Ja, azt elfelejtettem, hogy nevezett olvtárs és egy-két hozzá hasonló nélkül ez a fórum a langyos lábvíz szintjén mozogna. Hmmm...
Persze van néhány topik, ami kivétel.
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 12:48 | Sorszám: 21
Kedves keresztkem bácsi,
Ön az Ön baráti körével olyan érdes stílust használ, amilyet csak akar.
Persze, velük is csak addig, amíg át nem lépi a tűrési küszöbüket.
Itt a nagybetűivel kiverte egyes olvtársaknál a biztosítékot.
Ezért arra kell kérnem, hogy vagy igazodjék az itteni konvenciókhoz,
vagy hagyja el ezt a fórumot.
negyven rabló
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. február 05. 12:40 | Sorszám: 20
Bevallom, nekem nagyon tetszik ez a topik.

A keresztkém olvtárs által deklarált keresztény, konzervatív, hagyományőrző (ebben bennfoglaltatik az is, hogy nem az egyén, hanem a közösség fontos)álláspontjával szemben, nevezett olvtárs kifejezetten a Pussy Riot [(A Pussy Riot (ejtsd: puszi rájöt, az angol név jelentése „puncilázadás” egy orosz feminista punk-rock banda, amely polgárpukkasztó fellépéseivel igyekszik társadalmi-politikai problémákra felhívni a figyelmet. Szokatlan helyszíneken (a moszkvai metróban, a Vörös téren, a Megváltó Krisztus-székesegyházban stb.) rendezett villámcsődületeikkel hívták, hívják fel magukra a figyelmet.)] álláspontot képviseli.
Nem veszi észre hogy az autópályán teljes odaadással a bal oldalon hajt és nem érti, hogy miért villog rá az összes szembejövő!

Mivel ez egy demokratikus fórum, kénytelenek vagyunk elfogadni (tudomásul venni), hogy ő ilyen és nem is lesz más! Nem tudja, hogy az általa kiemelni akart, fontosnak vélt mondatokat vastagítva is beírhatná! Nem,nem,nem!
Ő ordít!
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 12:19 | Sorszám: 19
P.s.: Minekelőtte totálisan önzőnek tartana megsúgom: azok, akiknek "jó" vagyok, vagy AKIK-"NÉL" "jó" vagyok IGY is, azok nem követelnek tőlem SEMMILYEN VÁLTOZTATÁS-t, vagy itteni konvencióknak való "bedőlést".Egyrészt.
Másrészt számomra több, mint nyilvánvaló, hogy ez az egész disputa, ami itt létrejött NEM MIATTAM, HANAM ÖNÖK MIATT "TOLÓDOTT" EL A NAGYBETŰIMHEZ.
Én ugyanis eredetileg csakis és kizárólag arról akartam VOLNA írni, hogy Mesterházy a "kötelet" szót--eléggé el nem ítélhető módon-- "börtön" szónak óhajtaná érteni.Hogy mindez áttolódott NAGYBETŰIRÁSI problematikává, arról sajnos ÖNÖK TEHETNEK, s nem én!
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 11:53 | Sorszám: 18
Különösképpen NEM IGAZÁN ÉRDEKEL, az, hogy Ön vagy bárki elolvassa-e ITT(!) azt, amit írok.
ENGEM EGY ÉRDEKEL: HOGY AMIT LÉNYEGESNEK TARTOK AZT LEIRJAM--kvázi: KIIRJAM MAGAMBÓL--ÚGY, AHOGYAN "JÓBAK VÉLEM.A TÖBBI NEM RÁM TARTOZIK.ÉS HISZEM, HOGY ENNEK "IGY" IS VAN ÉRTELME.
Nem tudom ez "így" mennyire "dagályos"--ennélgogva Ön ezt itt elolvassé-é(?)-- de lehet, hogy "az"--márminthogy "dagályos".Ám ha "az" is lenne, AKKOR SEM VÁLTOZTATOK SEMMIBEN SEMMIT!VAN(!) aki velem egyetért ebbéli kiállásomban, elhatározásomban.S "AZ" AZ EGYETÉRTÉS nekem elég.
keresztkem
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 05. 10:48 | Sorszám: 17
Drága keresztkem bácsi,
Engem annyira nem érdekel ez a nagybetűs dolog, mert az Ön dagályos stílusa miatt amúgy
sem tudom elolvasni a hozzászólásait.
De a többi olvtársak, különösen panda olvtárs miatt, nem tudom szíves engedelmemet adni
az Ön számára a fórumkonvenciótól való eltéréshez.
Szíves megértését előre is köszönve, további jó fórumozást kívánok.
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 14:48 | Sorszám: 16
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:54 | Sorszám: 15
Egy remekbe szabott klaviatúrát fejlesztettem ki, szíves felhasználásra elajándékozom:

keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:22 | Sorszám: 14
TESSÉK ELFOGADNI: SENKIT NEM ÓHAJTOK IDEGESíTENI!Igaz, megnyugtatni sem.
Aki idegeskedik ilyen marhaságok miatt, az egyéb disznóságok miatt is idegeskedni fog, aminek szintén nincs semmi értelme: ami, tkp. ugyanígy értelmetlen.És tkp. ÖNIZGATÁS-ÖNIDEGESITÉS "esete forog fenn" miattam is 'amiatt is.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:19 | Sorszám: 13
Vegyük olybá' hogy ITTEN NEM TETSZETT IRNI SEMMIT! Mivel megbocsájtó ember vagyok, EZÉRT PROPONÁLOM "AZT, hogy megbocsátok Önnek", és el sem olvasom amit ide tetszett írni.Au' revoire!
keresztkem
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:18 | Sorszám: 12
Kár. Mert nagyon idegesítő.
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 13:12 | Sorszám: 11
Kedves R.K.!

Szíves engedelmével és deklaráltan: "AZT" AZ EGY, EGYETLENEGY "általánosan elfogadott fórumkonvenciót" NEM(!!!!!!!!!!!!!) VESZEM TEKINTETBE'! A MAGAM SZÁMÁRA LEGALÁBBIS NEM! Ebben megnyugodhat és BIZTOSRA VEHETI!
"Minden egyébben" kiváló tisztelettel üdvözlöm, DE "EBBEN" NEM ENGEDEK. És mindenféle következményét is vállalom elhatározásomnak.
Keresztényi szeretettel:
keresztkem
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 12:18 | Sorszám: 10
Ennek a kis eszmecserének összefoglalásaként szeretném megkérni keresztkem bácsit,
hogy vegye tekintetbe azt az - Önt leszámítva - általánosan elfogadott fórumkonvenciót,
hogy a nagybetűs írásmódot kerüljük és csak azokban a nagyon ritka esetekben használjuk,
amikor a kiabálást akarjuk érzékeltetni.
Előre is köszönöm.
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 10:45 | Sorszám: 9
Önök között SZÜLETETT ZSENIK és ERKÖLCSI TÖKÉLYEK között BOLDOGAN(!!!) "I-Á"-zom!
Legföljebb kevesebbet sértegetek most,mint Ön.
keresztkem

P.s.:
Egyébiránt nem követelek és nem is követeltem meg SEMMIT.Legföljebb "azt" kérném, hogy tőlem se követeljenek meg szamárságokat--az "I-Á"- záson kívül.Mert az "I-Á"-zást ÖRÖMMEL VÁLLALOM!
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 08:21 | Sorszám: 8
Hiába "követeli meg", hogy ne tekintsük szamárnak, ha közben harsányan iá-zik.
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 08:15 | Sorszám: 7
Hát kérem, Isti bátyám, amit maga itt képvisel, az maga az ANARCHIA, a KÁOSZ.
A természetben mindennaposak az olyan szabályok, mint itt a kisbetűs írásé.
És a természet valamennyi eleme elfogadja és alkalmazza ezeket a szabályokat.
Itt van pl. az a szabály, hogy a fehérjék jobbra tekerednek (akármit is értünk itt "jobb" alatt, lényeg, hogy MINDENKI azt értse alatta).
Persze, a természetben is vannak Istibácsik, akik belengetik a bundás mikrofont: ezt'e nektek, én akkor is balra csavarodok!!
És meg is van az eredménye: prionokként ismerjük őket, a szivacsos agyvelőgyulladás okozói ezek a kisded Istibácsik.

Lám, ez van, ha valaki szembemegy a forgalommal, ellenkezőleg csavarodik, avagy nagybetűvel ír.
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 05:29 | Sorszám: 6
Leszögezem mégegyszer.
1.) Ilyen vagy olyan BETŰKKEL VALÓ IRÁSÉRT nem tekintek és nem is tekintettem soha()!) senkit sem "fajankónak"(!) sem nem föltételeztem róla semmilyen rosszat--EZÉRT(!) legalábbis nem.Viszont.
2.) Megkövetelem(!!!), hogy rólam se föltételezzen ilyen szamárságokért senki semmilyen rosszat vagy negatívumot.Tekintse a dolgot annak "ami"--nálam legalábbis--: BETŰKNEK.
Ennyi és ilyen egyszerű a dolog.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. február 04. 05:02 | Sorszám: 5
NEM ÉRTEK A FENTIEKBEN ÖNNEL EGYET.
Minden--megélt 67 évem minden porcikája(!)-- ízem azt "mondja": amit itt és most írni tetszett AZ HAMIS! NAGYON-NAGYON HAMIS! Nem is hiszem, hogy ' komolyan írta!
Mert NEM IGAZ(!!!)--nagyon -nagyon nem-- AZ, hogy "ugyanezzel az erővel...stb..stb.."! Mert BETŰKKEL MÉG NEM ÜTÖTTEK AGYON SOHA SENKIT! Hisz' én nem kivánom azt, hgy mások is nagybötűvel írjanak, s nem tekintek ennek okán senkit sem "fajankónak", sem semmilyen "rossznak" ennekokán--ezt csak Ön a dologba belemagyarázza! !Tehát senkit nem tekintek "fajankónak" azért, mert...De Önök ÉS(!) Mesterházy IGENIS FAJANKÓNAK TEKINT ENGEM!EZ TEHÁT NEM(!) "REVERZIBILIS" ÜGY!
KÁR, HOGY ÖN ITT--sajnos--FÉLREBESZÉL! Mert hisz' a BETŰ, az NEM(!!!) HANG--ezt mondja a józan ész.Erről van itt szó s NEM(!)--nagyon-nagyon NEM(!!!)-- arról, amit ide tetszett írni.
keresztkem
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...