Téma: Hangbaj |
Rendes Kis |
|
Ctrl+egérgörgő megnagyobbítja a betűket. |
|
Békáscity |
|
Hátha nem látja a kisbetűket keresztkém úr ? én is nagy bajban vagyok időnként az okostelefonommal meg a fehér alapon világosszürke facebookkal |
|
negyven rabló |
|
Utánrúgás: Ha az ön élete is olyan, mint az írásképe, akkor csak elnézést tudok kérni. |
|
|
|
keresztkem |
|
Szava az ÉN SZÁMOMRA PARANCS! MÁR EL IS HAGYTAM EZT A FÓRUMOT. KÖSZÖNETTEL: keresztkem
|
|
keresztkem |
|
Kedves "negyveen rabló"!
Szeretném fölhívni a szíves figyelmét: MINDENT ÉSZREVESZEK, csak én a "dolgok egy részét" NEM ANNAK 'TARTOM, AMINEK ÖNÖK 'TARTJÁK! Ez nagy különbség ahhoz képest, mintha tényleg nem venném észre "azt" hogy a baloldalon "hajta"-nék...Megsúgom: a jobboldalon "hajtok" én is ugyanúgy, mint bárki itt, és nem is kajabálok--nagyon csendes ember lévén.Csak Önök "ezt" szertnők BEMAGYARÁZNI--merev konvencióéhségük okán-- épp úgy mint Mesterházy a "kötelet"-be a "börtön"-t.EZ A VALÓSÁG és a LÉNYEG, s nem az amit Ön ír! keresztkem |
|
negyven rabló |
|
Ja, azt elfelejtettem, hogy nevezett olvtárs és egy-két hozzá hasonló nélkül ez a fórum a langyos lábvíz szintjén mozogna. Hmmm... Persze van néhány topik, ami kivétel. |
|
Rendes Kis |
|
Kedves keresztkem bácsi, Ön az Ön baráti körével olyan érdes stílust használ, amilyet csak akar. Persze, velük is csak addig, amíg át nem lépi a tűrési küszöbüket. Itt a nagybetűivel kiverte egyes olvtársaknál a biztosítékot. Ezért arra kell kérnem, hogy vagy igazodjék az itteni konvenciókhoz, vagy hagyja el ezt a fórumot. |
|
negyven rabló |
|
Bevallom, nekem nagyon tetszik ez a topik.
A keresztkém olvtárs által deklarált keresztény, konzervatív, hagyományőrző (ebben bennfoglaltatik az is, hogy nem az egyén, hanem a közösség fontos)álláspontjával szemben, nevezett olvtárs kifejezetten a Pussy Riot [(A Pussy Riot (ejtsd: puszi rájöt, az angol név jelentése „puncilázadás” egy orosz feminista punk-rock banda, amely polgárpukkasztó fellépéseivel igyekszik társadalmi-politikai problémákra felhívni a figyelmet. Szokatlan helyszíneken (a moszkvai metróban, a Vörös téren, a Megváltó Krisztus-székesegyházban stb.) rendezett villámcsődületeikkel hívták, hívják fel magukra a figyelmet.)] álláspontot képviseli. Nem veszi észre hogy az autópályán teljes odaadással a bal oldalon hajt és nem érti, hogy miért villog rá az összes szembejövő!
Mivel ez egy demokratikus fórum, kénytelenek vagyunk elfogadni (tudomásul venni), hogy ő ilyen és nem is lesz más! Nem tudja, hogy az általa kiemelni akart, fontosnak vélt mondatokat vastagítva is beírhatná! Nem,nem,nem! Ő ordít!
|
|
keresztkem |
|
P.s.: Minekelőtte totálisan önzőnek tartana megsúgom: azok, akiknek "jó" vagyok, vagy AKIK-"NÉL" "jó" vagyok IGY is, azok nem követelnek tőlem SEMMILYEN VÁLTOZTATÁS-t, vagy itteni konvencióknak való "bedőlést".Egyrészt. Másrészt számomra több, mint nyilvánvaló, hogy ez az egész disputa, ami itt létrejött NEM MIATTAM, HANAM ÖNÖK MIATT "TOLÓDOTT" EL A NAGYBETŰIMHEZ. Én ugyanis eredetileg csakis és kizárólag arról akartam VOLNA írni, hogy Mesterházy a "kötelet" szót--eléggé el nem ítélhető módon-- "börtön" szónak óhajtaná érteni.Hogy mindez áttolódott NAGYBETŰIRÁSI problematikává, arról sajnos ÖNÖK TEHETNEK, s nem én! keresztkem |
|
keresztkem |
|
Különösképpen NEM IGAZÁN ÉRDEKEL, az, hogy Ön vagy bárki elolvassa-e ITT(!) azt, amit írok. ENGEM EGY ÉRDEKEL: HOGY AMIT LÉNYEGESNEK TARTOK AZT LEIRJAM--kvázi: KIIRJAM MAGAMBÓL--ÚGY, AHOGYAN "JÓBAK VÉLEM.A TÖBBI NEM RÁM TARTOZIK.ÉS HISZEM, HOGY ENNEK "IGY" IS VAN ÉRTELME. Nem tudom ez "így" mennyire "dagályos"--ennélgogva Ön ezt itt elolvassé-é(?)-- de lehet, hogy "az"--márminthogy "dagályos".Ám ha "az" is lenne, AKKOR SEM VÁLTOZTATOK SEMMIBEN SEMMIT!VAN(!) aki velem egyetért ebbéli kiállásomban, elhatározásomban.S "AZ" AZ EGYETÉRTÉS nekem elég. keresztkem |
|
Rendes Kis |
|
Drága keresztkem bácsi, Engem annyira nem érdekel ez a nagybetűs dolog, mert az Ön dagályos stílusa miatt amúgy sem tudom elolvasni a hozzászólásait. De a többi olvtársak, különösen panda olvtárs miatt, nem tudom szíves engedelmemet adni az Ön számára a fórumkonvenciótól való eltéréshez. Szíves megértését előre is köszönve, további jó fórumozást kívánok. |
|
|
mackó |
|
Egy remekbe szabott klaviatúrát fejlesztettem ki, szíves felhasználásra elajándékozom:
|
|
keresztkem |
|
TESSÉK ELFOGADNI: SENKIT NEM ÓHAJTOK IDEGESíTENI!Igaz, megnyugtatni sem. Aki idegeskedik ilyen marhaságok miatt, az egyéb disznóságok miatt is idegeskedni fog, aminek szintén nincs semmi értelme: ami, tkp. ugyanígy értelmetlen.És tkp. ÖNIZGATÁS-ÖNIDEGESITÉS "esete forog fenn" miattam is 'amiatt is. keresztkem |
|
keresztkem |
|
Vegyük olybá' hogy ITTEN NEM TETSZETT IRNI SEMMIT! Mivel megbocsájtó ember vagyok, EZÉRT PROPONÁLOM "AZT, hogy megbocsátok Önnek", és el sem olvasom amit ide tetszett írni.Au' revoire! keresztkem |
|
Cirus |
|
Kár. Mert nagyon idegesítő. |
|
keresztkem |
|
Kedves R.K.!
Szíves engedelmével és deklaráltan: "AZT" AZ EGY, EGYETLENEGY "általánosan elfogadott fórumkonvenciót" NEM(!!!!!!!!!!!!!) VESZEM TEKINTETBE'! A MAGAM SZÁMÁRA LEGALÁBBIS NEM! Ebben megnyugodhat és BIZTOSRA VEHETI! "Minden egyébben" kiváló tisztelettel üdvözlöm, DE "EBBEN" NEM ENGEDEK. És mindenféle következményét is vállalom elhatározásomnak. Keresztényi szeretettel: keresztkem |
|
Rendes Kis |
|
Ennek a kis eszmecserének összefoglalásaként szeretném megkérni keresztkem bácsit, hogy vegye tekintetbe azt az - Önt leszámítva - általánosan elfogadott fórumkonvenciót, hogy a nagybetűs írásmódot kerüljük és csak azokban a nagyon ritka esetekben használjuk, amikor a kiabálást akarjuk érzékeltetni. Előre is köszönöm. |
|
keresztkem |
|
Önök között SZÜLETETT ZSENIK és ERKÖLCSI TÖKÉLYEK között BOLDOGAN(!!!) "I-Á"-zom! Legföljebb kevesebbet sértegetek most,mint Ön. keresztkem
P.s.: Egyébiránt nem követelek és nem is követeltem meg SEMMIT.Legföljebb "azt" kérném, hogy tőlem se követeljenek meg szamárságokat--az "I-Á"- záson kívül.Mert az "I-Á"-zást ÖRÖMMEL VÁLLALOM! |
|
Rendes Kis |
|
Hiába "követeli meg", hogy ne tekintsük szamárnak, ha közben harsányan iá-zik. |
|
mpd |
|
Hát kérem, Isti bátyám, amit maga itt képvisel, az maga az ANARCHIA, a KÁOSZ. A természetben mindennaposak az olyan szabályok, mint itt a kisbetűs írásé. És a természet valamennyi eleme elfogadja és alkalmazza ezeket a szabályokat. Itt van pl. az a szabály, hogy a fehérjék jobbra tekerednek (akármit is értünk itt "jobb" alatt, lényeg, hogy MINDENKI azt értse alatta). Persze, a természetben is vannak Istibácsik, akik belengetik a bundás mikrofont: ezt'e nektek, én akkor is balra csavarodok!! És meg is van az eredménye: prionokként ismerjük őket, a szivacsos agyvelőgyulladás okozói ezek a kisded Istibácsik.
Lám, ez van, ha valaki szembemegy a forgalommal, ellenkezőleg csavarodik, avagy nagybetűvel ír. |
|
keresztkem |
|
Leszögezem mégegyszer. 1.) Ilyen vagy olyan BETŰKKEL VALÓ IRÁSÉRT nem tekintek és nem is tekintettem soha()!) senkit sem "fajankónak"(!) sem nem föltételeztem róla semmilyen rosszat--EZÉRT(!) legalábbis nem.Viszont. 2.) Megkövetelem(!!!), hogy rólam se föltételezzen ilyen szamárságokért senki semmilyen rosszat vagy negatívumot.Tekintse a dolgot annak "ami"--nálam legalábbis--: BETŰKNEK. Ennyi és ilyen egyszerű a dolog. keresztkem |
|
keresztkem |
|
NEM ÉRTEK A FENTIEKBEN ÖNNEL EGYET. Minden--megélt 67 évem minden porcikája(!)-- ízem azt "mondja": amit itt és most írni tetszett AZ HAMIS! NAGYON-NAGYON HAMIS! Nem is hiszem, hogy ' komolyan írta! Mert NEM IGAZ(!!!)--nagyon -nagyon nem-- AZ, hogy "ugyanezzel az erővel...stb..stb.."! Mert BETŰKKEL MÉG NEM ÜTÖTTEK AGYON SOHA SENKIT! Hisz' én nem kivánom azt, hgy mások is nagybötűvel írjanak, s nem tekintek ennek okán senkit sem "fajankónak", sem semmilyen "rossznak" ennekokán--ezt csak Ön a dologba belemagyarázza! !Tehát senkit nem tekintek "fajankónak" azért, mert...De Önök ÉS(!) Mesterházy IGENIS FAJANKÓNAK TEKINT ENGEM!EZ TEHÁT NEM(!) "REVERZIBILIS" ÜGY! KÁR, HOGY ÖN ITT--sajnos--FÉLREBESZÉL! Mert hisz' a BETŰ, az NEM(!!!) HANG--ezt mondja a józan ész.Erről van itt szó s NEM(!)--nagyon-nagyon NEM(!!!)-- arról, amit ide tetszett írni. keresztkem |
|
|