Téma: Hibabejelentés |
|
R.András |
|
Beigazítottam ... Én sem tudom, hogyan történhetett ! ... |
|
gajo |
|
Meg sem lehet nyitni! |
|
gajo |
|
Ezt Idézet: Új téma (gajo) 2016. december 30. 12:14
ide
"Téma: Olvastátok? (16.) alexander Olvasta: 8 | Válasz | 2016. december 23. 21:28 | Sorszám: 150"
szántam. Nem tudom hogyan történt.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Neked kellene inkább gondolkodnod! Állítólag, értelmes ember vagy. Számtalanszor megtetted a hamisítást. Sokszor még olyan hozzászólásokkal is, melyekkel semmi gond nem volt, de éppen valamelyik kedvencednél, egy válaszban elszaladt a ló... Szövegkörnyezetből átemelve másik topikokba, iszonyú hamisításokat műveltél, vastagon!! Szegény Orwell ...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Válogasd meg a szavaidat. Ez nem hamisítás, ez moderáció. |
|
Rendes Kis |
|
Ez nem az én hibám, hanem Janne fórumtársé. Megállapítottam, hogy az ittlétének az egyetlen célja a mószer. Ezért a hozzászólásait átirányítottam a Calumniare topikba. |
|
tótumfaktum |
|
Megint elsült Rendes Kis hozzászólás-hamísítási fegyvere... Mer'hogy, csak az ő finom alázásai az elfogadottak. Na meg, pl. keresztkem finom beszédei :--D Orwell morog a sírjában.
|
|
gajo |
|
Itt meg nem tiszavirág a 0 hozzászóló.
Janne Olvasva | Válasz | 2016. november 05. 07:59 | Sorszám: 76 "Bedobják a bomba rémhírt, majd utána tesznek egy kérdőjelet, hogy ne lehessen perelni őket."
Nyilván van egy kiváló magyarázatuk arra, hogy fog egyre kevesebb befizető egyre több nyugdíjast eltartani, de nem mondják el, mert szemetek. De nem baj, te majd megosztod a nagyérdeművel, figyelek... Előzmény: tiszavirág, 0
Janne valószínűleg erre válaszolt: http://forum.vectrix.hu/index.php?f=4&t=10183 |
|
gajo |
|
Fórumlakók Új téma (tiszavirág) 2016. november 05. 03:05
Valami gebasz van, ez a főoldalon is megjelenik. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Azt nem tudom, az én gépemen Jobb Alt + W = | |
|
mackó |
|
Elgépeltem, a | jel helyett │ jelet raktam! Egyébként ennek mi az ASCII-kódja? |
|
Rendes Kis |
|
Nekem működik: [img]http://kepfeltoltes.hu/161019/net-20_www.kepfeltoltes.hu_.jpg|400[/img]
|
|
mackó |
|
A megszokott módon nem működik a képméretezés! Így a "Nevessünk..." topicba méretezés nélküli képet raktam be! |
|
|
|
Late Devonian |
|
Rábökszzz itt jobb oldalon felül a "Fórumlakók" linkre, majd utána a megnyíló ablakban arra a nikknévre, akinek levelet akarc küldeni...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm ! Jön az is, de még nem tudom, hova tegyem, nem fér el abban a keskeny csíkban. |
|
tiszavirág |
|
Ügyes vagy! A kis figyelmeztető piros lámpácska is lesz hamarosan?
|
|
|
Rendes Kis |
|
Megreszeltem ... (Még nem bocsájtottam ki az új verziót) ... |
|
Rendes Kis |
|
Hüppsz ... Minden kezdet nehéz ... (Meg a folytatás is !) ... |
|