Téma: Hibabejelentés |
|
orosz_hussalata |
|
Hát ha tudod, hogy a nyomásmérő ezt jelenti, akkor jó, de nekem ez nem trivi. |
|
Rendes Kis |
|
Szia, A bal felső (fő-) kép visszavisz a főoldalra. Ez így nem jó ? |
|
orosz_hussalata |
|
Hali
Ha jól látom nincsenek linkek a "kifelé" mozgásra, ha már egyszer beléptél valahova. |
|
|
gajo |
|
...pedig jó földrajzos vagyok! |
|
gajo |
|
Azt hittem az egy szilvapárlat... |
|
gajo |
|
Olyan vagyok akár a "lassúüveg"! |
|
|
Rendes Kis |
|
Naponta csak egyszer fehérednek a lámpák ! |
|
|
gajo |
|
Ja, az eligazodást nehezíti, hogy nem tudni /csak a képről/, hogy melyik rovatnál vagyok. |
|
gajo |
|
Három lámpám világított (Konstruktív kritika), mind megnéztem, de továbbra is világít. |
|
gajo |
|
Jó ez a csatorna is. |
|
Rendes Kis |
|
Az vacak volt, levettem ... Mit tegyek a helyébe ? |
|
|
Rendes Kis |
|
Az időjárásjelentést (remélem) nem én rontottam el ! |
|
Rendes Kis |
|
Azon a gúgli statisztikája jött elő, de az is kiromlott, arra gondolok, hogy azt nem is állítom vissza, a fórumlakók közé magam beteszem a csak olvasó típusú látogatókat is. |
|
Rendes Kis |
|
Az új koncepció szerint a dolognak a lelke a főoldali hírfolyam lett volna, a keresést, a fórumlakókat és a levelezést is a hírfolyamra tett különféle szűrőkkel oldottam volna meg. Most szépen azokat is vissza kell írni a régi formába ...
|
|
Rendes Kis |
|
Már él is a duplázásvédelem, a kézi frissítés már működik. Mindjárt beépítem az automata frissítést is !
|
|
Rendes Kis |
|
Ezt a keresőt a bejelentkezetlen felhasználóknak raktam föl (akik az új rendszerben nem olvashatták volna az adatbázist, hogy helyette olvassák a gúgli adatbázisát). Magunknak vissza fogom rakni a régit. |
|
gajo |
|
A "Keresés" nem igazándiból jó így! Nem lehet a régit?
A "Fórumlakók" nem működik, pedig az kellene!
A "GY.I.K."-nek így mi értelme?
Régen volt "Beállítás" is. |
|
gajo |
|
A "látogatottság" gomb mire jó? |
|
gajo |
|
Ebben igazad van, de a megszokás... |
|
|
gajo |
|
Nem lehet frissíteni! Magától nem frissül, viszont megerősítést kér, amire újra berakja az előző szöveget. |
|