Téma: Hibabejelentés |
|
|
|
|
|
gajo |
|
Az időjárás és a felhők között egy színskálát látok, aminek a színei oldalanként változnak, kell az oda? |
|
|
gajo |
|
Nem is tudom én már régen nézem... |
|
|
gajo |
|
Igen, de aki nem ismeri az kóricálhat míg eligazodik! |
|
Rendes Kis |
|
Kiírom ! Ha most a kép fölé viszed a kurzort, azt írom ki, hogy a rovatba lehet kilépni, ha kiléptél és ott viszed a kép fölé viszed a kurzort, akkor azt, hogy a főoldalra. |
|
gajo |
|
...de ki is kell írni! Nem? |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem ennek is van információértéke ! |
|
Rendes Kis |
|
Hát igen ... Régebben volt benne ismétlés elleni védelem ... ... Ezt az újba még nem tettem bele - de már látom: eljött az ideje ! |
|
Rendes Kis |
|
Igen, ezt belefejlesztettem ... ... De ha nem tetszik, kiveszem ! |
|
gajo |
|
A műszerfalra kattintva bejön a "Konstruktív kritika", majd újabb kattintásra a főoldal. |
|
gajo |
|
Most bviszont nem tudok visszamenni a kezdőlapra. |
|
gajo |
|
Szóval ha frissítem az oldalt a fox rákérdez, az igen-re meg elküldi az előző hozzászólást. |
|
|
|
|
gajo |
|
Ilyen sem volt régebben: Az oldal megjelenítéséhez a Firefoxnak olyan információkat kell küldenie, amelyek megismételnek egy korábbi műveletet (például egy keresést vagy egy rendelés megerősítését). |
|
gajo |
|
Ilyen sem volt régebben: Az oldal megjelenítéséhez a Firefoxnak olyan információkat kell küldenie, amelyek megismételnek egy korábbi műveletet (például egy keresést vagy egy rendelés megerősítését). |
|
gajo |
|
|
gajo |
|
|
gajo |
|
Emmeg mi? Ez jött be kezdőlap helyett.
Keresés » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció » méhes Fórum+ Felhasználónevem: Jelszavam: [ Mégsem ] Fórum Legutóbbi hozzászólás Jelmagyarázat Van új hozzászólás Ezeket a hozzászólásokat már láttad ... Hibabejelentés | | Látogatottság | Gondola ...
|
|