Téma: Hibabejelentés |
|
tiszavirág |
|
Ezt hogy érted? Nem akarsz senkit titokba hagyni? Ha van pofája bejönni a fórumra, akkor maradjon annak nyoma is, hogy arra sertepeltélt?
|
|
|
Rendes Kis |
|
Mit szólsz ahhoz a tervemhez, hogy nem csak az írókat, de az olvasókat is kilistázom ? |
|
tiszavirág |
|
Igaz. Én is észrevettem most. A "Fórumlakókat is hozd vissza légy szíves.
|
|
Rendes Kis |
|
A hsz. elküldése után baromságot listáz. Nemtom miért. Maj holnap megnézem. |
|
Rendes Kis |
|
40 rabló úr jelentett hibákat magánba ... készül a javított verzió ! |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, hekker látogat bennünket, ezért megkérlek, egyelőre emilben küldd el nekem a hsz.-aidat ! |
|
Late Devonian |
|
Javaslom, hogy az "XXXX.." nevű alfórumnál is legyen kép, s mutasson valami "nagyra"!! |
|
Late Devonian |
|
Egy rövid ideig nekem egyáltalén nem volt hajlandó bevenni "formázott" hozzászólást... nem tudom mi volt a baj... Valami hibaüzenet jelent meg, de nemigen "jártam utána"... |
|
Rendes Kis |
|
Ez régen is így volt. Kivétel a Társalgó, aminek a képe most az időjárás-jelentésre irányít, a szöveg irányít az alfórumra. ... De erről lebeszélhető vagyok ...
|
|
Rendes Kis |
|
Próbáljuk ki - ez nálam dőlten jelenik meg. |
|
Late Devonian |
|
( ha jól látom, a főoldalon, az alfórumoknál a képre kattintva is az alfórum jön be... kivéve a Társalgó rovatot, szerintem, ez így nem a zigaizi ... )
|
|
Late Devonian |
|
nem biztos, hogy "design"-probléma... pl. úgy tűnik, hogy most nem veszi be a bbcode tag-eket.. (pl. italic ..) .. de lehet, hogy nem biztos ..
|
|
|
|
gajo |
|
Valahogy "szétesik", a másik jobban egyben volt. |
|
Rendes Kis |
|
Mégiscsak hozzányúltam: a régi rendszer sem volt jó, mert túl sokáig sárgított, az új sem volt jó, mert túl kevés ideig. Most olyat tettem bele, hogy a maiakat sárgítja ...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Még nem nyúltam hozzá. Lehet, hogy így jó ? Amikor másodszor nézel rá, akkor már nem új ! ... |
|
mackó |
|
Hoppá!
Első bekapcsoláskor működik, de ha visszatérek és ránézek a Fórumra, már nem ... |
|
mackó |
|
Csináltál valamit? Most működik ... |
|
|
|
|
mackó |
|
Ami nem műx, az az elvben világító villanykörte, ha új bejegyzés történik. Szóval nálam nem világít ... |
|