Téma: Hibabejelentés |
|
|
|
|
mackó |
|
Adjunk fel hirdetést:
Idézet: Keresek nagy felbontású élethű terebélyes fát 16x16 pixel méretben. Esetleg madarakkal, méhecskékkel virágzó állapotban. Minden megoldás érdekel!
|
|
|
Rendes Kis |
|
Azért ha 1 szebb fát tudnál szerkeszteni, szép terebélyeset, 16x16 pixel méretben, azért hálás volnék ! Vagy áruld el, hogy hogyan lehet ikon-szerkesztő programra szert tenni ...
|
|
panda |
|
Be kéne még festeni ...
|
|
mackó |
|
Tökéletes! Nem is foglalkozok tovább vele... |
|
Rendes Kis |
|
Bizonyára megnyomtad a "Kedvencek"-et és még 1 topikod sincs becsillagozva. Nyomd meg még 1x. |
|
tiszavirág |
|
Miért van az, hogy a fórumok nem nyílnak ki??? |
|
|
|
hulot |
|
Nos, akkor írd már ide, hogy mit is jelent a "télakolni" szó!
Guglizni tilos!
|
|
panda |
|
Szuper! Most már klasszul működik.
|
|
panda |
|
Azt majd a valakik megtudják, te viszont nem vagy senki sem.
|
|
hulot |
|
És mi van, ha valaki télakolni szeretne?
|
|
|
panda |
|
megin' eltévesztetted a topikot... itt csak tébigyót lehet javíttatni, vagy téizére cseréltetni... |
|
alexander |
|
A hibás banktermékkel kapcsolatban protestálok: 1/ Angliában hasonló eset történt korábban, és ott megoldották a helyzetet. 2/ Most Szerbiában és Horvátországban segített az állam a banki csapdába jutottaknak. 3/ Ime a szerb eljárás: http://mno.hu/penzesjog/a-bankok-visszafizetik-a-devizahitelesek-tulfizetesei ... Miért hát a maszatolás nálunk? Miért hagyták cserben a társadalmat, az állam, a pártok és az elit??? Ez a polip: stigma, amely roppant hatékony ellenségünk! A háttérben a külföldi ingatlan spekulánsok hada, akik felvásárolták az elárverezett ingatlanokat, ezeknek jutatott olcsó konczot a kormány az értékhatáros árverezési kvótával és a kilakoltatási moratórium késlekedésével. Ez a banki adóság csapdahelyzet nem történt meg sehol a világon ilyen alattomosan, emberéleteket követelve, szervezetten és következmények nélkül. Most, mindenki láthatja a saját szemével, kórmányai partnerek kifosztásában. A sánta szóbűvészek alibire játszanak, és ezerrel nyomják a hamis ködöt...miközben a háttérben maffia ügyletek bonyolódnak és tönkre megy az ország és népe!
|
|
keresztkem |
|
Kedves R.K.!
A "Hit, tudomány" topicban "véletlenül" nyitottam egy új témát--miközben a november 21-i imát akartam csak közzétenni.Tévedésből, szórakozottságból, hanyagságból. Tisztelettel kérnélek: LÉNY SZIVES TÖRÖLNI ezt a "lyukas", témanév megjelenités nélküli "topic torzót". Köszönettel és szíves üdvözlettel: keresztkem |
|
panda |
|
Elromlott a tébigyó. Hol lehet kicserélni téizére? |
|
panda |
|
Volt? Mostanában? Én nem láttam ... |
|
tiszavirág |
|
Mi van? Már megint eltűnt a Közélet? Hova lett?
|
|
|
alma |
|
... és fogmosás. |
|