Téma: Rendszergazdai |
|
|
|
|
millertrash |
|
SZIJ kartács!
Olyan keresőd nincs ami ebben a fórumban keres? |
|
Turáni |
|
Szerintem nagyon egyszerű, beszélje meg a Gondola fórumán legtöbbet író 5-6 ember, hogy mostantól CSAK ide ír, ez meg majd azt eredményezi, hogy a többi bumburnyák, így én is ide jön. Ennyi. Gyorsabb és jobb ez a fórum.
Én most 3 órán keresztül nem tudtam bejutni a haverom gépéről, elküldeni neked a válaszomat a régire, egyébként még most se, nem írom le milyen jelzőket tettem a Gondolára. Közben más fórumra gond nélkül bementem, pl Index.
Beszéljétek meg, én eddig másfél hónap alatt, összesen vagy 10-15 hozzászólást tettem már csak, ezt nektek kell lerendeznetek, kik viszik a Gondolát. Nélkületek nem megy. |
|
|
|
onogur |
|
Kacamiclinek itt hiába írok ( habár neki amúgy is ), de a többiek sem járnak erre. Hiába, no, ilyenek a konzervatívok, nehezen váltanak. |
|
|
onogur |
|
A "Kérdés a moderátorhoz" topicba dél óta nem gyünnek a hozzászólások. Pedig a Gondolán lassan teleírjuk. |
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Természetesen, ha visszalapozol a "következő" sor közéleti rovathalmazra, akkor meg az nem fér be. Magát a topikot kéne törölni és egy rövidebb címmel újraindíttatni. |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Igazad volt. Orvosoltam a szaftverfejlesztők ordító sarlatánságáról tanúskodó hibát. A honoráriumot természetesen közösen isszuk el... |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Nállam a teljes Közélet alfórum megszélesedett.
Szerintem is egy hosszú topikcímtől, attól, amit Soro.. Onoguri kartács is említett. Bugnak bag, mindenesetre...
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Szétment a Közélet alfórum. Nem fér bele a monitoromba'!
|
|
mandala |
|
Az itteni hozzászólások sárgítottak, az odaátról áthozott hozzászólások pedig fehérítettek (+ egy kis világos ződ). A topikcímlistákon pedig azok a topikcímek vannak sárgítva amelyikekben legalább egy itteni hozzászólás is van. |
|
szakall |
|
Mitől függ, hogy milyen a topic színe? |
|
|
szentistvánjobb |
|
(A felhasználó letiltása a moderációs döntés ... Az áttöltő attól még áthozza, de a letiltott felhasználó hozzászólásai nem látszanak ...
... A letiltás feloldható ...) |
|
|
orosz_hussalata |
|
A sok "áthozott", de törölt hozzászólás az itteni moderálás eredménye, vagy valami automatizmus? |
|