Téma: Hibabejelentés |
|
hulot |
|
Persze!
Különben ki merne szót emelni keresztkem végtelenül alpári, keresztényietlen és buta hozzászólásai miatt?!
(Mert - úgy tűnik - itt ez senkit nem zavar. Vajon miért...?!)
|
|
|
hulot |
|
Én szívesen segítek neked a "moderátorkodásban".
|
|
mandala |
|
Magadra vetted? Te szerencsétlen.
|
|
Rendes Kis |
|
(Almának utolsó figyelmeztetés az alpárkodás abbahagyására). |
|
Rendes Kis |
|
Gyerekek, én nem érek rá arra, hogy napi 24 órában ezt a fórumot figyeljem és moderáljam. Anélkül pedig 1 szemfüles provokátor seperc olyan tényállást hoz itt össze, ami büntetőjogi kategória. Ha vállaljátok a moderátorságot, akkor visszaállítom a Közéletet. |
|
alma |
|
Szeresd felebarátod, mint önmagadat! ( és gyűlöld ellenségedet ) |
|
alma |
|
Van bennem némi liberalizmus, de a kommunistázás miatt tiltakozom. |
|
mandala |
|
és még ezek a libkomm nyomoroncok vannak kiakadva .. Nem bírják elviselni, hogyha senki sem érzi kötelezőnek a velük való "csevegést". Mocskos gazemberek, és még szeressük is őket.. |
|
|
alma |
|
Harmadszor: A jómodor és kultúrált társalgás keretein belül minden világnézetű ember kifejtheti a véleményét ill. ez miatt nem diszkriminálható. (Sokaknak toleranciát kéne gyakorolnia.. ) |
|
alma |
|
Az nem megoldás, hisz mint már amott is mondottam sokan nem az egyénre, hanem a leírtakra, a gondolataira reagálnak - pl. én is. Az, hogy nem válaszolsz teljesen hidegen hagy. Ami bosszant az az övön aluli ütés, amit a disznós és a vén hölgy barátaiddal követtek el becses személyem ellen, ámbár ezt is meglehet szokni. |
|
alma |
|
RK-nak igaza van - közélet nélkül az egész xart sem ér .. és így hulot mellett még sokan mások is lassacskán elhagyják a fórumot - mint ahogyan az a csigalassú Gondola fórummal történt. |
|
mediator |
|
Kár lenne a sok hasznos gondolatért, ötletért, linkért... |
|
mediator |
|
Lehet, hogy módosítani kellene a fórum alapszabályát, hogy azért ne öntsük ki a fürdővízzel együtt a gyereket. Érthető, ha a fórumgazda nehéz helyzetben van, mert miután sok minden belefér a vélemény-nyilvánítás szabadságába, ezért igen nehéz megfognia azt a provokátort, aki csak látszólag opponál, de valójában magának a párbeszédeknek az ellehetetlenítése a célja. Ez a magatartás azért ha nem is könnyen, de felismerhető.
Ennek kikerülésére védekező technikákat kellene kialakítani: a) a provokátor következetes figyelmen kívül hagyása, átlépése b) a "provokátor", vagy más megjelölést a fórumgazda oszthatja ki saját jogán, vagy pl. min. 20 fórumlakó egybehangzó szavazata alapján, c) aki ilyen címet kap, azt a fórumgazda átmenetileg, vagy ameddig akarja letilthatja stb.
Ez csak egy javaslat ...
|
|
mpd |
|
És, ha letesszük az indián esküt, hogy nem szólunk hozzá? Na? |
|
mediator |
|
Tény, hogy én is elkövettem azt a hibát, hogy hagytam magam provokálni és vissza válaszoltam, pedig csak át kellett volna lépnem rajta.
Ha most kiiktatjuk a közéleti fórumot, ezzel a provokátor az eredeti céljánál sokkal többet ért el: nem csak egyes párbeszédeket, gondolatmeneteket tördelt meg, hanem kiiktatta a TELJES diskurzust.
Szerintem nem ez az adekvát megoldás.
|
|
mpd |
|
Presszionáljuk a fórumgizdát! Fogalmazzunk meg petíciót. |
|
|
mackó |
|
Kivételesen nem értünk egyet. Amíg minden témát le nem zársz, nincs akadálya semminek. |
|
mpd |
|
Legyen úgy. De nem lesz, mert ő nem azzal a szándékkal jön ide hogy bármiről diskuráljon, hanem kötözködni akar csak szimplán. Bármilyen témában. |
|
Rendes Kis |
|
Nem húz el, de elmúlik a hiperaktivitása. A titkosszolga is ember, ha nem a közélet a téma ... |
|
Rendes Kis |
|
Ha közvetlenül nem hagyjuk őket itt szóhoz jutni, akkor is beszűrődik ide a nagyközélet mocska, akkor is a kamuvideókról meg szobormizériákról beszélgetnénk. |
|
|
mpd |
|
Oszt gondolod, az illető majd jól magába száll és elhúz a retekben? Frászt. Tönkreteszi a többi topikokat is. |
|