Téma: Hibabejelentés |
|
Gyöngy |
|
Nekem még nem volt gondom vele.
|
|
Rendes Kis |
|
Nekem napok óta nem hajlandó lejátszani a youtube. Semmit. Azt mondja, hogy "An error occured. Please try again later." Tinálatok mi a helyzet ? |
|
Gyöngy |
|
A lélekben szegényeknek ugyanez az ígéret, tehát a mennybe jutsz. Ha egy csöpp rokonszenvet is éreznék még irántad, elmondanék egy idevágó viccet, ehelyett csak azt mondom, egészen vacak hely lesz az a mennyország, ha oda kerülsz. Mennyivel jobb volt ma a levegő a gondola-fórumon, hogy nem kellett senkinek téged kerülgetnie .
|
|
alma |
|
"Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa." |
|
Gyöngy |
|
Járjál a kedvében, kérlek !
|
|
alma |
|
Ha úgy gondolod tilts le - a te fórumod. Különben sem szándékozok ide posztolni, csak ami a személyemmel kapcsolatos arra válaszolok. |
|
Rendes Kis |
|
Csak lassan a testtel. Elvileg a Kék gondola tükrözése a jogosultságok átvételére is kiterjed ! Úgyhogy ... |
|
alma |
|
Nem hiba. Ahogyan te, én is regisztráltam ide, hisz ez a Gondola tükör fóruma, talán jobban a vallásosságra kihegyezve - ehhez méltóan viselkedj! Az Úr békéje legyen veled!
|
|
Gyöngy |
|
Kedves Moderátor! Valami hiba folytán az alma nick-nevű garázdának még mindig van hozzáférése a fórumhoz. Tisztelettel kérem a hiba (de főleg az alma nevű kalóz) kiküszöbölését.
Köszönettel
Gyöngy |
|
Gyöngy |
|
Fórumpostás vitt neked levelet. |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, nem tudom elküldeni, mert be van kódolva. Amit tudok: kiürítem. |
|
mpd |
|
Hejj!! Macerátor eftáss! Missmarple kérné a jelszavát, kűdenéd meg neki.
|
|
|
Rendes Kis |
|
Tisztelt Lasancz Péter ! Az MSZP politikusok bilincsben témában 2006-03-22-én nem keletkezett bejegyzés. Megtaláltam az Önt érintő bejegyzést, az 03-12-ei. Kérdésem, mi ebben a valótlanság ? Ön ellen 2003 előtt nem indult eljárás adócsalás gyanúja miatt ? Az ügyben a bíróság 2005. november 24-én nem hozott ítéletet, melyben pénzbírsággal sújtotta Önt ? Vagy nem közölt ilyen tartalmú hírt 2006.03.12 21:19-kor a hirtv ? |
|
negyven rabló |
|
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy ebben a témában nehéz valótlanságot állítani! Megj: Én sem kerestem vissza a kérdéses hsz-t. |
|
lasancz |
|
Tisztelt Rendes Kis!2006-03-22-én 22:02-kor az mszp-s politikusok bilincsben témakörben. |
|
Rendes Kis |
|
Tisztelt Lasancz Péter ! Adatbázisom szerint Mercurius olvtárs 2006-03-22-én 4 bejegyzést publikált. Megkérném, jelölje meg, hogy ezek közül melyik tartalmaz valótlanságot, ill. hogy mi az igazság. |
|
rafiki |
|
Azt hiszem valami túl lett reagálva. |
|
mackó |
|
Azt hiszem, félreértelmezi a játékszabályokat. A nagyon sok probléma közül csak az egyiket említem: az elévülés fogalmát. Anélkül, hogy egyáltalán visszanézném, mi is volt Mercurius olvtársunk véleménye. |
|
lasancz |
|
Tisztelt Cím! Lasancz Péter vagyok A Lasancz Bau Kft ügyvezetője. Önöknél megjelent egy bejegyzés Mercurius részéről 2006-03-22-én. Ezen cikk valótlanságokat tartalmaz ami miatt kártérítési eljárást kezdeményeztünk a szerzője ellen. Amennyiben ezen adatbázisban továbbra is megtalálható lesz ezen bejegyzés, kénytelenek leszünk Önöket is bevonni az eljárásba. Tisztelettel Lasancz Péter |
|
Rendes Kis |
|
A tárhelyfoglalás: 289 MB (303 924 179 bájt) |
|
Rendes Kis |
|
Hát, nemtom. A http://freeweb.hu/regisztracio szerint: Amit nyújtunk: * Korlátlan MySQL adatbázis szerver használat, * ... Igaz, a "korlátlan"-nak már tapasztaltam korlátját: amikor a Kékről tömegesen töltöttem át, úgy emléxem 20000 adatbázis-update/óra korlátba ütköztem.
Az adatbázis mérete most: 184.5 MB
Itt 1 részletesebb leírás, a "korlátlanság"-ról: Felhasználási feltételek: A rendszerben 1 felhasználó 1 adatbázist regisztrálhat, de a Szolgáltató nem korlátozza az adatbázisban létrehozott táblák számát. Az adatbázis által igénybevehető tárterület maximális mérete: a FreeWeb.hu szabályzata alapján korlátlan ... http://freeweb.hu/info?mysql
Azt mindenesetre elvárnám, hogy a tárhely foglaltságától független legyen az adatbázis performancia ! És, ha már figyelmeztetni akarnak, azt valami kulturáltabb formában tegyék !
|
|