Téma: Hibabejelentés |
|
gajo |
|
Nekem jól működik. |
|
gajo |
|
Nehéz ide bejutni! Folyamatosan errorozik! Végül nagy nehezen beenged, azután a szmájlik helyén csak egy négyzetet látni /kb 30 másodpercig/. |
|
|
Rendes Kis |
|
Ha a bal-fölső képre kattintva akarok visszamenni a kezdőlapra, hibába futok. Nektek jól működik ?? |
|
Rendes Kis |
|
Úgy látom, valami félgehagyott fejlesztés volt arrafele ... Visszaállítottam az előző működő állapotot ... Hátha valaki mégiscsak használni akarja |
|
Rendes Kis |
|
(Most már 36-ot ad, mert ezt is kiadja ... ) |
|
Rendes Kis |
|
A Kereső "Puskás"-ra 35 találatot ad. Az adatbázisból kézzel kikérdezve: 62.
Ez most így hogy ? |
|
Rendes Kis |
|
A "Fórumlakók" oldalon rosszak a kapcsok ...
... (Azt nem használja senki ? ... ) |
|
|
mandala |
|
Illetve, már nem is tudom, lehet, hogy inkább az AdBlock nevű az, amely az swf flash animációkra is hat.... |
|
|
|
|
mandala |
|
(( Mer' ugyi, csak az SQL-es adatbázis megfelelő sorának, megfelelő mezőjét kell átírni, valamiféle trükkel )) |
|
mandala |
|
Nem. Nem ezt mondtam. Csak annyit, hogy manapság már az Internet nem csak statikus lapok letöltögetéséből áll! Az olyan lapok, amelyen javascriptek, java, php progik,... vannak, azok mindenféle trükkökre is képesek lehetnek
(( Csak egy példa: ha írsz nekem egy hozzászólást egy fórumon, akkor csak a megfelelő hozzáférési jogosultság megszerzésének kérdése, hogy később valaki lecserélje egy csúnyára! Na, ennek viszont semmi nyoma nem lesz magának a fórumszoftvernek a kódjában... ))
|
|
Rendes Kis |
|
Aszondod, a kód "menet közben" fertőződik ?? |
|
mandala |
|
Még valami: a dolog nem statikus! Ha van "benne" trójai, akkor az úgy is lehet, hogy magában a "forráskódban" nincs semmi különös, a baj csak onnantól kezdődik pölö, mikor ráklikkelés folytán elkezd működni, s mondjuk letöltődik mellékesen valami csúf dolog is egy időközben megfertőződött szerverről!
|
|
mandala |
|
(( Amúgy, lehet, hogy valami "kombináció" is kell hozzá, mert éppen most találtam egy másikat is a pagefile.sys-ben :-( ))
|
|
mandala |
|
Nem igazán.... Az #587 miatt. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem jelentsd be vakriasztásnak - és ha visszaírnak, hogy mégsem vak, akkor én is átállok az avastra |
|
mandala |
|
Nem igazán.... Az #587 miatt. A redirekció általában nem jó dolog...
|
|
Rendes Kis |
|
Hát, márpedig én ezt a kódot én a Last.fm-től kaptam, hónapokig ott volt a Fórum+ homlokán, majd újabb heteken keresztül a Kultúra / On-line zene dekorációjaként és senkinek nem volt vele baja ... ... Szóval, továbbra is azt hiszem, hogy nyugodt szívvel bejelentheted vakriasztásnak. |
|
gajo |
|
Aha! RK linkjére kattintva! Nekem is rögtön szirénázik. |
|
gajo |
|
Valaki direkt csinálja? |
|
gajo |
|
Most nem jelez az avast. Tegnap jött ez az ikon. |