Téma: Tisztelt Szerkesztőség! |
|
orosz_hussalata |
|
Mi az oka a topikduplázódásoknak? Ha jól látom maga a topik nem duplázódik, csak valamiért kétszer jelenik meg a listán. |
|
keresztkem |
|
Akkó', teljes megnyugtatódásom ESETE FOROG FENN. keresztkem |
|
|
keresztkem |
|
Tartom a SZINVONALAT----ugyi!? keresztkem |
|
negyven rabló |
|
Csak szeretném kifejezni együttérzésemet azzal az olvtársunkkal, aki ezt írta: Idézet: "Csak téged, te barom! Kuss! keresztkem"
|
|
onodij |
|
hallgatni jobb mint nézni |
|
negyven rabló |
|
Őket még sosem hallottam. Tetszenek. Sok hátralékom van. |
|
onodij |
|
Amint látom nagyon leamortizálódott szegény bánatos gondola/Fórum néhai játszóterünk |
|
|
keresztkem |
|
Az internetcímét is..ha kérhetném.Meg még aztat is, hogy a f..szi ( vagy csaj) be vót-é oltva szamárköhögés ellen, mer' a' naon' fontoss. keresztkem |
|
mpd |
|
Hja kérem, mártírnak születni kell! Ismerek egy jó töviskorona-készítőt, megadjam a telefonszámát? |
|
panda |
|
csak téged "üldöznek"!... |
|
keresztkem |
|
"..Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak titeket és üldöznek, ha hazudozva mindenféle gonoszsággal vádolnak titeket. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a ti jutalmatok az égben” Mt 5,1-12 keresztkem |
|
Rendes Kis |
|
Nem törölték ki, hanem átmozgatták a Dühöngőbe. |
|
keresztkem |
|
Leirtam a válaszomat, de kitörölték--lehet, aki kitörölte úgy vélekedett: az én érdekemben teszi.Többet, mást nem tudok tenni. Mindenesetre ön "panda" asszonyság NEM VEHETŐ KOMOLYAN.Ám önnek szabad azt írnia amit akar--még ha sért is engem--nekem nem.Tudomásulvettem.Nem "vág" oda! ÉN ÉS A KÖRNYEZETEM, TUDJUK KI VAGYOK, a "többi" nem igazán érdekel. keresztkem |
|
|
panda |
|
ugyanmá', kereszt kem, te még azt a szintet sem éred el, hogy ellenségnek tekintsen bárki is...
|
|
keresztkem |
|
Én "szeretem" az ellenségeimet is.Attól függetlenűl sszeretem őkez (IS!), sőt ANNAK ELLENÉRE is, hogy valóban megmondom a szemükbe "magyarán" a véleményeimet velük kapcsolatban erről-arról: azt, amit tartok-gondolok NEM(!) róluk, hanem az aktuális nézeteikről. "HAME", meg a "többi" "álszent" gyűlöl engem--ki akarna innen tiltani ugye, nagy-nagy jóindulatú igazságérzetében és főleg "sértegetésmentes" grál-lovagi mivoltában--"kretén" vagyok ugye, meg ilyesmi--úriemberségében.Hát csak tessenek nyugodtan "azt" tenni velem és ellenem, amit Önöknek jólesik. LEPEREG(!) RÓLAM A ROSSZ EMBEREK GYŰLÖLETE.... keresztkem |
|
mpd |
|
Úgy kell neked!
|
|
|
|
mpd |
|
Oszt mostan kapaszkoggy meg: engemet utál! Engem, a galamblelkű, köztudottan gerontofil empatikus tisztelettudó egyént! Fúj rám, mint macska a teszkógazdaságos májasra! |
|
Rendes Kis |
|
kereszt kém jól viselkedik, kivéve ha vén agyalágyult, bigott kreténnek nevezik ... |
|
HAME |
|
Te jószagú Atyaúristen!!!
Csak nem beengedte Rendes Kis ezt a vén agyalágyult, bigott kretén kereszt kémet tagnak erre a fórumra??? Rég nem jártam erre, de ha igen, akkor jól is tettem... |
|
mpd |
|
Akkó' nem egyrül beszélünk. De nincs jelentősége igazán. |
|