Téma: Rendszergazdai |
|
|
Login |
|
=index.php Heeeeeeeee? |
|
Bátky János |
|
Nem egészen értem, de ha nálad RK-val jön be és nem bj-vel, egy kicsit megnyugtat |
|
Rendes Kis |
|
Igaz, hogy R.K. a kereten belül van ... De nem a "subject" rovatban ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Meglátom, mit tehetek a nemlétező topikok ellen ... (vagy méhecske-mintáért ... ) |
|
Login |
|
Most komolyan. A nem létező // topikhoz hozzászólásnál szép a hsz-mező fekete kerete, de nem eléggé látványos. Jó lenne a méhecske-mintás. |
|
|
|
|
Login |
|
Nem rossz ez a gyászkeret, de – talán – jobb lenne egy sárga-fekete-sárga-fekete. Figyelemfelkeltőbb. |
|
Bátky János |
|
Néha kimerészkedem a VV-villából a való világba... |
|
|
Bátky János |
|
Aha.
Nálam Az utóbbi 10 nap aktív témái van beállítva. A szűrő kibabrált velem. Bocs.
|
|
Rendes Kis |
|
Számításaim szerint 24 topikja van ... Több volt ? |
|
Bátky János |
|
Úgy emlékeztem, a kéken a Vallás-filozófia tele volt klausmatefivel... de lehet, hogy rémálom volt... |
|
Rendes Kis |
|
Mellik topik tűnt el ? ...
... (Márcsak a rend kedvéért is ! ...) |
|
HAME |
|
Négyszáz év nagy idő. Ennyi diő alatt a vérvonal diametrálisan megváltozhat... |
|
HAME |
|
Nos igen, nemhogy nem ájronmen, de kimondottan egy törékeny alkat. |
|
Bátky János |
|
Nem láttam a választ, ezért kérdem: ez a warriorlord eltűnt? le lett tiltva? naplója is? Egyéb topikok is eltűntek a Vallás topikból, nem azért, mintha hiányoznának, de a kíváncsiság tette az embert állattá, mint tudjuk. |
|
Bátky János |
|
Ha indulás után röviddel visszajön, akkor lehet. De Fa Jans nem volt egy ájronmen. |
|
HAME |
|
Valami rokona Fa Nándornak? |
|
mandala |
|
Ez a dolgozószoba sarkába beépített extra vécé... A másik, egy kis helyiségben levő vécét csak hálózatkimaradás esetén használom! |
|
gajo |
|
Büdös kölkök! Nincs itthon a Rendszergazda oszt rögtön galádkodnak! |
|
Bátky János |
|
Fa Jans: kevéssé ismert 16. századi németalföldi festő, idillikus portréit a róla elnevezett vázákra, habverőkre festette, elismert színgazdagsággal. |
|