Téma: Hibabejelentés |
|
mandala |
|
Mondom, csak itt csonka. Persze, hogy 404-es jön, ha egy rossz hivatkozásra tippelsz..... Nincs köze a vírshoz.
|
|
Rendes Kis |
|
Node, kérdezem én: ha még erre a csonka linkre is beriaszt - az nem téves ? |
|
mandala |
|
/ Még valami: az nem csoda, hogy azon a linken nincs "semmi", hiszen az a hsz.-ben nem egy teljes link! Amit írtam vele kapcsolatban, az a trójai riasztási ablakra vonatkozott, nem a hsz.-re. /
|
|
mandala |
|
(( Találtam egy olyan panaszkodást is, hogy valakinek a web-helyének a fórumát támadta be. Tehát, neki a Web-helyét kellett kipucolnia..... )) |
|
mandala |
|
Szvsz, a dolog dinamikus, sajna..... Gajo óvatlan volt, neki még a gépén is maradt (üzenetben írta nekem). Sz'al, most kénytelen barkácsolni......
|
|
|
Rendes Kis |
|
A last.fm-nek az embedding kódja volt az, amire beriasztott. Abban nincs vírus. Még annyi vírus sincsen a #564-beli linkben. Az nem is mutat sehova. |
|
|
mandala |
|
Ezt meg honnan veszed??......
|
|
Rendes Kis |
|
Úgy látszik az avast tegnapi frissítésébe raktak bele 1 téves riasztást ... |
|
gajo |
|
A kéken most is blokkol "Hálózatvédelem...freeweb.hu...blokkolva.." |
|
mandala |
|
Valamit akkor tényleg elszúrhattál, mert alaphelyzetben szóba sem jön semmiféle karantén, meg ilyeszmi. Egyszerűen csak a vírusírtót hagyni kell ('Megszakít'), hogy ne engedje a "redirekciót".....
|
|
mandala |
|
A kéken nekem nincs, nem volt.
|
|
gajo |
|
Nem tudja karanténban mozgatni, törölni sem... Valamihez hozzákapcsolódott |
|
gajo |
|
Vigyázz! Addig szórakoztam, míg bejutott! Még hogy hibásan riaszt! |
|
mandala |
|
Nekem itt most kettő is megy: 1. Avira AntiVir és 2. avast!. Csak a második jelez be!! Régebben nem jelzett.
|
|
Rendes Kis |
|
Huhh ... Akkor ezt kipipál6juk ...
Kék wiki: mégiscsak vakriasztás lesz az ... |
|
gajo |
|
Az utolsó beírásomnál még jelzett, most nem. Viszont a kéken a "Wiki" még mindég jelez. |
|
Rendes Kis |
|
Ha a Kultúrára kattansz: még mindig jön az izé ?? |
|
gajo |
|
Nem, a jelent próbáltam érzékeltetni. Nem változott semmi. |
|
|
|
|