Téma: Konstruktív kritika II. |
|
|
mandala |
|
hmm..., akkor ez (amiről Zs.B.Ö. is beszélt) valahol máshol van színezve !!! |
|
|
|
szentistvánjobb |
|
... merthogy a kapcsok színét csak globalice 1x lehet beállítani ... |
|
szentistvánjobb |
|
Mi lenne, ha nem színnel jelölném meg a kapcsot, hanem [ és ] párt tennék melléje ? |
|
mandala |
|
Legyen a link színe ilyen: >>> "#CC0000" |
|
szentistvánjobb |
|
Bocsánat, rosszul mondtam: olyan, hogy "piros", kivételesen van ... Az az "FF0000" ... |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Namost az én kutyáim tényleg nagyon jóba vannak a macskáimmal, de ez a kép akkor is inszinuációóóó! |
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Ebbe én nem pofázom bele májdír dizájntolvaj picinyem, mert ehhez nem értek.
(Hogy jót is monygyak: a régi -használatban lévő- fórumon a lehető legritkább estben tudtam azt elérni, hogy az egyes alfórumok legfrissebb rovatjára kattintva -jobb oldalt- egyből bejöjjön az adott topik. Itt működik! Kanfasztikus. Spermanens granulációm!)
ui: Amúgy én nem "valami" színt írtam, hanem "valami olyan" színt. Kezeltesd a diszleksziádat! |
|
szentistvánjobb |
|
"Valami" szín nincsen ... Még "piros" szín sincsen ... Olyan van pl. hogy "CCEE00" ... |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Végig pásztáztad a kurzorral a beírásom?
(legyen mondjuk valami olyan szín, ami a szöveg - fekete- betűjétől jobban elüt. Még akkor is látszik, ha az csak egy . ,vagy egy vigyori.) |
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Már többször tapasztaltam, hogy a szövegbe rejtett kapcsokat nem veszik mindig észre. Nem az ilyenekre gondolok. Erre én sem figyelnék fel, mint ahogy erre sem
Bevallom, gonoszkodtam már mindkettővel.
Nem-e lehetne-e figyelemfelkeltőbb módon-e jelölni az utalásokat? |
|
|
|
|
iszalag |
|
Remek, h a Fórumlakók listájából el lehet jutni a hozzászólásaikhoz, és onnan a kiválasztottra csak kattintani kell... s már ott is van!! Egyszerűen fantasztikus!
|
|
|
Login |
|
Írtam a gmail-címre. Fontos. Nagyon. |
|
iszalag |
|
Akkor jó! Nem is baj, mert a másikon megnézhatő, ha valaki nagyon kiváncsi |
|
|
iszalag |
|
ha egy forumozó nevére kattintok, rögtön ahozzászólásai jönnek elő.. majd, ha az adatokra, mindenkinél ugyanazt a furcsaságot.. s igy mem lehetkideriteni az emailcimet -nálam legalábbis a Fórum+on ( a másikon megy..gondolom) |
|
|