Téma: Hibabejelentés |
|
Login |
|
Anya szeretne belépni, de nem tud. Segítenél Neki? Köszi! |
|
Rendes Kis |
|
Ezért tegye meg mindenki a tőle telhetőt ! ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Szeretném az elmúlt 4 évet süllyesztőbe tenni ...
Nem jó gondolat ? |
|
|
Rendes Kis |
|
"Mindent lehet, kivéve forgóajtón átsíelni" - mondta 1 klasszikus
Azt a szegény 0-s hozzászólást át is tudom pakolni abba a topikba, ahova szántad ... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ja igen ... A "mazó"-k mindent látnak ... Az újoncok (bejelentkezetlenek) meg defaultból mazók ... |
|
szakall |
|
FF-ból kilépve, minden sütit töröltetve, IE-be átmenve is látom belépés nélkül. |
|
szakall |
|
De kijelentkezés után is látom! |
|
Rendes Kis |
|
Én nem látom ... (A h.sz. szerzője látja !) |
|
szakall |
|
A most niytott topcim törölhető, mert nem akartam nyitni. Az új hsz-ből lett új topic, nem értem, hogy. Amellett nem működik az önmoderálás sem, a moderált hsz továbbra is látszik. |
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... Bocsánat, feledékenység volt ... |
|
Állatka |
|
Megint nemműx a régi Gondoláról hozzászólásokat áthozó... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
alias határeset, 1x már nálam is kiverte a biztosítékot és mazóra tettem, de aztán némely olvtársak kérésére visszaállítottam ... |
|
Állatka |
|
Továbbra is szeretném kérvényezni, hogy aljaselvtárs is kerüljön egy elbírálás alá a tökalsóval meg a kancaspiclivel. Pont olyan aljas. Még akkor is, ha a felvett értelmiségi póz ritkábban hámlik le róla. |
|
Rendes Kis |
|
Igazat megvallva nekem már az egész "közélet"-tel az összes hócipőm tele van. Ki az, aki még nem tudja, hogy hova fog szavazni ? ... Mit szólnátok ahhoz, hogy az egész alfórumot bezárnánk ? ... Beszéljünk másról ! |
|
tatam |
|
Nagyon egyetértek. Ha nincs helye a fórumon kacsamiszliknek, makkalsónak, és társaiknak, akkor nincs helye Melnyikovnak és klónjainak se. Én is kérem a gazdát, hogy csak a mazóknak legyen elérhető ez a nick és összes klónja. |
|
glens |
|
Kedves Rendes Kis! Megtennéd, hogy kiszűrhessem magamnak Melnyikov klónjainak a hozzászólásait? Nagyon untatnak... |
|
Rendes Kis |
|
Túl nagy volt a nyüzsgés ... A többit is átteszem a Műhelybe ... (Hacsak ... ) |
|
iszalag |
|
a "Gondola" logó alatti sorból eltűnt Tatam blogja.. Véletlen v nem volt már hely? |
|
|