Téma: Fórum+ dizájn |
|
tiszavirág |
|
Honnan vetted a piros szmájlit, mikor nincs is a választhatók között?
|
|
tiszavirág |
|
Mackó is, Mediátor is, én is esedezve kérünk, hozd vissza a régi rendszert! Hidd el, ha ez az új ennyiünknek nem tetszik, akkor ez nem jó. Könyörgöm RK! Ne dizájnoljál semmit, csak a régit hozd vissza!
|
|
Rendes Kis |
|
Kis híján hozzáfogtam, hogy választható legyen a kinézet ... ... De aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot !
|
|
Rendes Kis |
|
Kedves feleim, Már veszem is előfele a régi dizájnt !
|
|
mackó |
|
Kedves RK! A régi forma áttekinthetőbb, de ami ennél is fontosabb, felhasználóbarátabb volt. |
|
|
tiszavirág |
|
"... Meg a főoldalra is !"
Na pláne!
Hol van a főoldal?
|
|
tiszavirág |
|
"Tettem hozzászólás-gombot a rovat-nézetre is !"
Hova? Mit?
Ez nem lehet igaz!
Hogy lehet egy normális rendszert így elbarmolni?
|
|
tiszavirág |
|
Kóválygok az egész felületen és a világon semmit sem találok.
El vagyok veszve.
Add vissza nekünk RK a régit!
|
|
|
tiszavirág |
|
Látom! A Mehet-et. Heuréka! Sokkal jobb!
|
|
tiszavirág |
|
Mit cseréltél vissza???????????????????
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Tettem hozzászólás-gombot a rovat-nézetre is ! |
|
Rendes Kis |
|
Nah, kb. ilyennek gondoltam a rovat-nézetet ! Hogy tetszik ?
|
|
Rendes Kis |
|
Nah, visszacseréltem ... Ez logikusabb volt, de amaz praktikusabb ... A banánt is logikusabb volna a végén megkezdeni, mégis a tövénél kezdjük meg ...
|
|
Rendes Kis |
|
Tévedsz, végigolvasom a fórumot. Engem a régi rendszerben zavart, hogy csak annyit látok, hogy valaki írt valamit, de azt nem látom, hogy mit. Mintha egy újság címlapján nem volna semmi tartalom, csak cikkcímek. |
|
|
tiszavirág |
|
De én nem csak az utolsó hozzászólást szeretném látni, hanem az összes hozzászólást szeretném látni.
Szerintem itt van a baj.
Te mint fórumgazda, csak az utolsó hozzászólást akarod látni, mert ellenörzől, én viszont esetleg napokig nem fordulok itt elő, és amikor ide tévedek, akkor visszaolvasnám mindazokét, akik az engem érdeklő témákban beírtak valamit.
|
|
|
Rendes Kis |
|
Figyeld meg: megszokod ezt és jobban fogod szeretni, mint a régit ! |
|
|
Rendes Kis |
|
A feszmérő órákra kattintva visszajutsz az alfórum-nézetbe, onnan még egyszer a képre kattintva a főoldalra. |
|
tiszavirág |
|
A Próbát csak akkor használtam, ha hosszú szöveget írtam sok kiemeléssel, idézettel, vastagítással és szmájlival. Akkor néztem meg, hogy minden a helyén van-e. Ha ilyen hsz-t írtam, mint például most, és ez a sokkal gyakoribb, akkor nem használom a Próbát.
|
|