Téma: Költözés |
|
mandala |
|
Vagy, Rendes Kis majd jól kimegy a zerdőbe, magához veszi kiváló vadiúj digitálisát, s csinál néhány rendes lombfotót!
|
|
|
|
mackó |
|
Most jut eszembe, hogy Szlovéniában csináltam gyönyörű erdei fotókat... Majd válogatok. |
|
mackó |
|
Azért jobb szeretnék egy olyan képet, amit magunk csináltunk (RK!!!) Nem lehet belekötni... |
|
|
mandala |
|
http://www.fitway.hu/nagykepek/turazas07.jpg |
|
mandala |
|
http://www.daka11.extra.hu/images/okt24lomb.jpg |
|
|
Rendes Kis |
|
Bármilyen lomb jó lesz ! ... (Csak szép legyen ! ) |
|
|
mandala |
|
Nekem tetszik! De azé', két (inkább tech. jellegű) JAVASLAT: 1. Valamikor majd át kellene dolgozni belső keret nélkülivé! Szerintem, manapság már nem szokás ilyet használni, és csúnya is ... Esetleg, legyen olyan, hogy pl. a baloldalon marad egy fix rész, és a jobboldali rész görgethető le-fel. De persze, ekkor se legyen hangsúlyos a kerethatár ... 2. A lapon belüli egyesulet.html (sajátlapra) hivatkozásokat a forráskódban célszerű átírni egy "#" jelre, mert akkor már nem kell többet módosítani, akkor sem hogyha ne talán megváltozik a lap neve!
|
|
mackó |
|
Nekem nem mutat semmit ez a lomb, adj egy másik linket! |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem teljesen korrekt ... ... Be kéne kötni a "Fórum" menüpont alá a fórumot ... ... Meg a jobb fölső méh helyett kellene valami lomb, pl.: ... A baloldali méh helyett meg füves-virágos mező ...
|
|
mackó |
|
Azért ennyire nem lehet rossz, hogy még csak meg sem szóljátok... |
|
mandala |
|
Így a legegyszerűbb megjegyezni:
Beírod a böngészőbe: mehes.org/forum Oszt, gooo! ...
|
|
gajo |
|
Hm. Addig lépegetek, már azt sem tudom hol is vagyok Tiszta Lem |
|
|
|
Rendes Kis |
|
No, úgy néz ki, a 2007-11-16 15:41'-es állapotot sikerült feltölteni ... (811 342 db hsz.)
(Ha valami nem stimmel, tessen szíves felszólamlani ! ...)
|
|
|
mackó |
|
Ja, semmiség. Csak 7 helyen az "index.html" bejegyzést "egyesulet.html"-re javítani. |
|
|
mackó |
|
Most átírom, s még ma küldöm. |
|
|