Téma: Kérdás a moderátornak. |
|
tiszavirág |
|
T. Rendes Kis! Mi a fenének írtad ide is, hogy "(csak erős idegzetűeknek!)" ??? Szabadidődben már a hozzászólásainkat is cenzurázod?
VEDD KI !!!! A Bruhahahahaha topikból is!
Már írtam neked egy levelet is ezzel kapcsolatban, nem is válaszoltál rá?
MIT TERRORIZÁLSZ TE ITT MINKET ?????
|
|
Rendes Kis |
|
Pontosan miattad szigorítottam az anyázási tilalmat, mert hiába kértünk, hogy ne hergeld a barom haverodat. |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Éppen most bizonyítottad mindkét sort. Harmadszor. És még én hazudok...
1984
|
|
|
hümér |
|
Nem tehetem, mert letiltasz. Itt csak a k*nyázás megengedett... :-( És a hozzászólás-hamisítás... :-( |
|
|
panda |
|
Jaja, jókat tudnak röhögcsélni az angolok, mikor megtudják, hogy van egy ilyen szavunk, és hogy nálunk mit jelent...
|
|
mpd |
|
Tanáltam egy új, kiváló nicknevet, valami főzős fórumra való igazán: Fuck Anal |
|
panda |
|
Assztánn, becsülje meg e nicknevet, nehogy valami tudományos célra herdálja el!...
|
|
|
|
mpd |
|
Eeeegen, hát valóban. |
|
küssszvágócsér |
|
Pedig 'emmán így van, s nem másképp--sz..ja össze magát! Mán' elnézést hogy ily' túlfinoman-eufemisztikussan fogalmazandok. Ez européer-aki vagyok-- csúcsintellektuelleknél megesik. |
|
|
mpd |
|
Há'maga ilyen szentfazék, nem? Martinászproli létére mongyuk fura. |
|
küssszvágócsér |
|
KIALÓF..SZ "KREACIONISTA" ITTEN, MER' ÉNNEMLÁTOK EGY FELET SE! LEGFÖLLEBB A SZUPERDESPOTA R.K. SZEKTÁS....ESETLEG, DE MÉG Ő SE. |
|
|
mpd |
|
Banyek RK, mindig vért huggyozok, mire megtalálom az evolúció rovatot....nem lehetne valami ésszerű módon rendezni ezeket a témákat? Lehetne egy Természettudomány főrovat. |
|
|
panda |
|
Jaja, és akár ki is lehet törölni ezt... Én úgyis inkább a SemiBat nicknevet szeretném majd magamnak!... |
|
Rendes Kis |
|
Ez nem a tata, ez panda ... ... És tiszteletben tartotta az előjogaidat, mert két "r"-rel foglalta le ... |
|
mpd |
|
Tatám, maga egy nickrabló. De talán jobb is, ha egy tőrőlmetszett kreacionista használja. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Má' késő, má' késő!! Na jó, ez csak egy olyan ekezetlen... Felkesz Deneverr
|
|
|