Téma: Dokumentáció |
|
|
millertrash |
|
és a generált html body-jában benne van hogy inklúdolja? |
|
Rendes Kis |
|
Ja, ennek kéne jönnie a bbcode.js-ből ... De nem jön ... |
|
|
Rendes Kis |
|
(Mint látod ), odáig eljutottam, hogy föltesz (próbaképpen) 1 gombot ... Ennek kéne meghínia a "tag" metódust ... amit viszont nem találok ... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Egy életem, egy halálom ... Megpróbálom ! |
|
Rendes Kis |
|
Bétában már jobbítottam rajta ... (Túl szigorúan vettem, hogy a code-hoz nem nyúlok ... ) |
|
millertrash |
|
ezt a randa hozzászólást (#21) kitörölhetnéd, mer elcseszte a topicot |
|
millertrash |
|
include-olni kell a html fejlécében szvsz
< body >
< script language="Javascript" src="bbcode.js" type="text/javascript">< /script > |
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm ! ... Azzal a "bbcode.js"-sel mit kell kezdeni ? ... Belegyömöszölni a html-be ? ... (Télleg fogalmam sincs a javascriptről ... ) |
|
|
|
|
|
millertrash |
|
$bbcode_editor = "<input type=\"button\" value=\"b\" style=\"width:50px;font-weight:bold\" onclick=\"tag('b');\">
<input type=\"button\" value=\"i\" style=\"width:50px;font-style:italic\" onclick=\"tag('i');\">
<input type=\"button\" value=\"u\" style=\"width:50px;text-decoration:underline\" onclick=\"tag('u');\">
<input type=\"button\" value=\"quote\" style=\"width:50px\" onclick=\"tag('quote');\">
<input type=\"button\" value=\"code\" style=\"width:50px\" onclick=\"tag('code');\">
<input type=\"button\" value=\"url\" style=\"width:50px\" onclick=\"tag('url');\">
<input type=\"button\" value=\"img\" style=\"width:50px\" onclick=\"tag('img');\"><br/>";
valami ilyesminek kéne lenni, ehhez még kell a bbcode.js ami megvan, ha kell el tudom küldeni |
|
Rendes Kis |
|
Drága jó édes szülém ... Most még a javascriptet is tanujjam meg ?? |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Node a tapasztalat ... ami a fejedben van ! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ha már így összefutottunk ... Nem lehetne valamit ide átcsempészni az Editorodból ? ... Mégiscsak elegánsabb volna a fórumkódokkal való kézimunkánál ... |
|