Téma: Hibabejelentés |
|
|
Login |
|
Vegyes az egész.
1. page | következő | utolsó » |
|
Rendes Kis |
|
És ebben hol a magyar (az áprilist kivéve) ? |
|
Login |
|
Search | Add topic | Contribute Settings | My inbox | Community | FAQ | Favourites
» Welcome, dear Login ! [ Log off ]
30 read || Reply || 2007. április 10. 16:23 | Entry: 364 |
|
|
Login |
|
Már majdnem magyar a beta is. |
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, újra kellett indítanom a gépemet ... s kellett volna az áthozót is ... |
|
|
mandala |
|
Én a vizitdíjat mindég időben befizetem, s akkor nincs gond ..
|
|
Login |
|
Terheléses játékos vagyok. |
|
mandala |
|
az ilyesfajta hiba itt általban már a második próbálkozásra el szokott múlni ...
|
|
Login |
|
Nekem meg ez: Proxy Error
The document has moved here. |
|
|
mandala |
|
Nekem úgy tűnik, hogy ha ráklikkelek a jobb oldalt felül levő "Az összes fórumlakó" nevű linkre, akkor mind előbújik...
|
|
|
|
Login |
|
Próbáltam. Most tagol. |
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... ezt nem olvastam. Még érvényes ? |
|
|
Login |
|
user-tábla hiányos. (a=u) |
|
Login |
|
Főoldalon nincs sortörés a topikcímben!! Ambrus... |
|
zmb |
|
Köszönöm, akkor nem tévedtem nagyon. Ha mégis egy jogász felbukkanna a topicban, akkor csak bátran, ne folytsa magába a közlési ingerét. |
|
mackó |
|
Nem vagyok jogász, de: Kötelezhet rá, de egyben biztosítania is kell azt. Amit gondolom meg is tesz, ugyanis arról nem hallottam, hogy nincs gép- idő meg hely, csak hogy nagyon kevés... Mármint az oktatási intézményben. |
|
Rendes Kis |
|
Első hallásra necces. Szerintem csak akkor írhatja elő, ha ad is neki hozzá licenszet. (De nem vagyok jogász ...) |
|
zmb |
|
OFF Itt okos emberek vannak, egy kérdés, ha van itt véletlenül egy jogász: konkrét szoftver használata előírható-e egy állami intézményben az állami képzésben részt vevő hallgató számára vmely feladat elkészítése során? Igen/nem, esetleg hol van ez szabályozva jogilag s akkor már tisztultam is innen. ON |
|