Téma: Hibabejelentés |
|
Rendes Kis |
|
Túl nagy volt a nyüzsgés ... A többit is átteszem a Műhelybe ... (Hacsak ... ) |
|
iszalag |
|
a "Gondola" logó alatti sorból eltűnt Tatam blogja.. Véletlen v nem volt már hely? |
|
|
Rendes Kis |
|
A homokozós topikot megpróbáltam átirányítani az Egészségügy alfórumba ... Ehelyett sikerült elrontanom az áthozót ... Úgyhogy most nagyon csodálkoznék ha bármi is átjönne ... |
|
szakall |
|
Ugye nem lesz több alfórum? |
|
Állatka |
|
Most például a VEZET A FIDESZ topik az eredeti gondoláról másfél órája nem frissült át, míg más topicok igen. |
|
|
mandala |
|
Igen, gondolom ez így van. De a megoldást szerintem ott kell megfaragni, ahol bármiféle hozzászólás ablakot nyitsz meg!
|
|
Rendes Kis |
|
Az lenne a jó, amit Mandala mond: az ablak becsukást figyelni ... De arról én nem kapok értesítést ... |
|
szakall |
|
Amúgy most, hogy már tudom, mi ez és miért, nem rossz. Legalább nincs elveszett hozzászólás, mint egykoron rég az indexen - mit bosszankodott miatta az ember. Az Elvet gombra kéne felhívni a figyelmet, talán jobban. Inkább. |
|
Rendes Kis |
|
A dolognak 1ébként az a története, hogy voltak olyan újonnan nyitott topikok, h több 0. hsz.-uk is volt. Arra gyanakodtam, hogy az ilyen bizonytalan státuszú hsz.-ok keverednek be oda.
... Ezzel 1ütt aszem átestem a ló túlsó oldalára: Ez a multi-session szigor engem is volt már h zavart. Egy féligkész hozzászólás közben miért ne néz7nék át 1 másik topikba ?
... Megpróbálom ezt föloldani ! |
|
mandala |
|
(( Ezzel a problémával már én is találkoztam! Szvsz, az ablak/tab becsukásának az "Elvet" gombhoz 'hasonló' hatással kellene rendelkeznie! ))
|
|
|
szakall |
|
Most hogy mondod ... Még sosem vettem észre. Az erre van? Azt hittem, elég kilépnem onnan és kész.
(Túl intelligens lett a szoft az én láma júzerségemhez. 8 év fórumozás után ide jutottam ... ) |
|
|
szakall |
|
Ha egyszer egy topicban lenyomtam a hozzászólás gombot, s mégis meggondolom magam, létezhetetetlen átlépni másik topicba!!! Mindig oda rak vissza, a már félig-meddig megírt hozzászólással együtt, ahová nem akarok hozzászólni. Kiléptem, beléptem. Nem segít. Kiléptem, progit lelőttem, újrabeléptem. Nem segít. Kiléptem, leőttem a progit, ÁTLÉPTEM(!) másik(!!!!!!!!!!!!) böngészőben, beléptem, erre föl újra odatesz.
Végül engedtem a zerőszaknak. |
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ezt már javítottam, a Közélet és a Kaszinó már jó, a többiek is kijavulnak a következő topiknyitáskor (... remélem ) |
|
mandala |
|
A fórumPlussz főoldalán nem jól működik a "Témák #" számláló!! Lsd. pölö: Heti Vendég, Komjádi, ...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Közel 20 perce próbálkozik a "Harmadik Út Fórum II. / MIÉP, Jobbik /"-kal ... Az már valami ? |
|