Téma: Költözés |
|
mackó |
|
Akkor átírogatom, s majd küldöm. Holnap nem leszek... |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem az index.html-t tartsuk talonban. Ha majd 1x igazán profik akarunk lenni (mint a wiki), akkor majd a mi júzereink is választhatnak skinek közül ... És akkor az index.html nem is fog látszani, csak átirányít a megfelelő skinre. Szóval, szerintem a Te főoldalad legyen macko.html vagy egyesulet.html ... |
|
mackó |
|
A Te index.html-ed és az enyém veszekszik egymással... Átírjam másra? |
|
Rendes Kis |
|
A változatosság kedvéért "egyesulet.html"-be tettem ... |
|
mackó |
|
Nekem nem csinál semmit. (Esetleg a macko.html lehet a hiba?) |
|
|
mackó |
|
Csak kínomban tettem oda... |
|
Rendes Kis |
|
A Gondola helyére tettem Első meglátásom: nem "méhész"-ek vagyunk - a "méhes"-ben a méhek nem látszanak (csak a zümmögésük hallatszik ...)
|
|
|
mackó |
|
Mentalevél gmail-re! |
|
mandala |
|
Többször kell! Különben nem "tudatosul", hogy az NEM 6! ...
|
|
Rendes Kis |
|
Natűrlihh ... én is a 6,95-öt olvastam kapcsiból 7-nek ... |
|
|
mackó |
|
SZIJ!!!! Mentalevél. |
|
mandala |
|
Hát, vannak trükkök... (Én szoktam úgy is védekezni, hogy pl. a 6,99 "típusú" árakat 7-nek mormolgatom magamban, hogy visszatrükközzek nekijük! ... )
|
|
Rendes Kis |
|
Persze. Mondom, hogy "ügyesen" csinálták: már előre jól beállították az agyamat a 7 $/hóra ... |
|
mandala |
|
Na ja. De azért, meg lehet találni, csak egy kicsit el van dugva... A FAQ-ban ott van az árlista. Meg aztán a "Sign up"-ból is simán ki lehet lépni a fizetés előtt bármikor!...
A legtöbb "kedvező" árú szolgáltatónál 2 éves fizetés esetén érvényes a legkedvezőbb ár. De, szerintem, nem az ár a legfontosabb szempont ebben a kategóriában... (Mármint, az 5-6-7-8 dollár/hó-s tárhelyszolgáltatóknál )
|
|
Rendes Kis |
|
"Ügyesek" voltak: a címlapon beetettek a 7 $/hó árral (mintha nem is volna más ajánlatuk) ... aztán, már a "Sign up" kellős közepén közölték, hogy ez csak a 24 hónapos "prepaid"-re vonatkozik, választhatom a 12 hónaposat is 8 dolcsiért ...
|
|
|
|
mandala |
|
(Végülis, egy vagy két évre vetted meg a tárhelyet?...)
|
|
|
Rendes Kis |
|
A szibbajt hozod itt rám ... Azért üres a 163. oldal, mert a 2007. nov. óta keletkezett hsz.ok még nincsenek itt ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Már sejtem az okot: a 3 db 2008. májusi hsz. miatt az áthozó beindult 3 régire is ... |
|