Téma: Hibabejelentés |
|
|
onogur |
|
Nem vitatkozom veled. De nézd meg György új topicját, melyet a budapesti választókörzetekkel kapcsolatban nyitott. És utána állítsd azt, hogy ő egy provokátor. ( Én már az első pillanatban tudtam, hogy nem az. Ne az elvakultakra hallgass. ) |
|
|
|
Rendes Kis |
|
S most már jó ?
Piros x: Az ármányos Gyorgy topikjai |
|
millertrash |
|
egy pillantra visszaállt az éjjeli állapotra.
amúgy aezek a piros x-es topicok mér vannak? |
|
Rendes Kis |
|
Ne felejtsd el, hogy a sportág nem foci, hanem gruppen-pankráció ! |
|
onogur |
|
Ja. A csapat egy része meg narancssárga mez helyett talpig zöldben játszik majd. A vörösök meg kékeket cserélnek be. |
|
Rendes Kis |
|
Ez egy mérkőzés. Félidőben játékoscserékkel. |
|
onogur |
|
Itt - mint az iménti Orbán-bejelentés is igazolja - nem egy mérkőzés két félidejéről van szó, hanem két külön meccsről. Ha jól látom, a második mérkőzésre nem ugyanazok a csapatok fognak kifutni. Persze attól, hogy a Fidesz elvesztette az első mérkőzést, a visszavágón még megnyerheti a Magyar Kupát. |
|
Rendes Kis |
|
Azt mondhatod, hogy "vesztésre áll", de első félidő alapján Gyurcsány-szokás eredményt hirdetni. |
|
onogur |
|
Akkor én rossz tévécsatornát néztem. |
|
|
|
onogur |
|
Az első fordulóban nem vesztett? |
|
|
|
|
|
onogur |
|
Májsztró, mé nem lehet látni a Kék Gondolán nyitott "Miért vesztett a Fidesz..." topicot? Állandóan át kell mennem, hogy megnézzem a hozzászólásokat... |
|
Rendes Kis |
|
Gen, úgy látom - az áthozás szempontjából - meglehetősen alkalmatlan pillanatban törölt 1 topikot ... Még nem tudom, mennyi időbe fog telni a kárelhárítás ... |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, úgy látszik, távolból nem tudom meggyógyítani ... Mosmárakkor holnapig így marad ... |
|
ath |
|
Nem frissülnek az oldalak a Gondola-fórum tartalmával. |
|
|
|