Téma: Fórum+ dizájn |
|
|
mackó |
|
A "Keresés" nem működik. |
|
R.András |
|
Motoszkál a fejemben 1 megoldás, lehet, hogy 1-2 nap alatt beérik ! ... |
|
mackó |
|
Ez mennyi időt emészt fel? |
|
R.András |
|
Nekem az utóbbi időben bejelentkezéskor ezt üzeni: A szervergazdákkal erről is leveztem, aszondják, hogy "új idők, új szelek": nekünk is át kellene térnünk a "https" protokoll használatára, hogy ez elmúljék. Aminek az ára többszöröse a "http"-ének. Az a gondolat forog a fejemben, hogy inkább "újratervezés". |
|
|
|
R.András |
|
Szóval, most úgy látom, hogy a múltkori hekkertámadásnak látszó jelenség oka: a szerver- üzemeltetők rántották ki a fórumszoft alól a sámlit. Ezt abból gondolom, hogy leveleztem velük és kiderült: nem nagyon vannak tisztában avval, hogy ők maguk mit csinálnak és amit csinálnak, annak mi a következménye ránk nézve. Ez félig jóhír: a rosszindulatú támadó nagyobb kárt tud okozni, mint a jószándékú, ám kevéssé penge szerverüzemeltető. Abból a szempontból rossz hír, hogy teljesen magunkra vagyunk utalva abban, hogy megoldjuk a fölbukkant problémákat. Első lépésként a színóra késését visszaigazítottam. |
|
|
|
tiszavirág |
|
Dicséretes! Sokkal jobb helyen van itt, mint előtte volt.
A kis piros forgantyú is visszajön ide?
A legjobb viszont a régi verzió volt, amit fenekestül felforgattál.
|
|
R.András |
|
A "Leveleim"-et visszatettem a fejlécbe ... |
|
R.András |
|
Fejezd be. Ne a fórumtársakkal foglalkozzál. Ha van közérdekű mondanivalód, tedd közzé, ha nincs, akkor ne. |
|
Felkesz Deneverr |
|
A tisztesség viszont nem gimnázium kérdése. Furcsa, hogy ezt nem érted, keresztény léted ellenére!...
|
|
R.András |
|
Ez olyan, mint a gimnázium: nem kötelező idejárni. |
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
Bocsánat, nem tudom, mit szúrtam el, de már jó ! |
|
gajo |
|
Bejelentkezés nélkül én sem tudok olvasni! RK kicseszik velünk! |
|
tiszavirág |
|
Tudod mit nem értek? Hogy ez miért pont csak nálam ilyen, és például nálad, vagy másnál ez nem ilyen, vagy észre sem veszitek?
Visszaállítod? Jó lenne. |
|
R.András |
|
Értem. Nem vettem észre, nem volt szándékos. |
|
tiszavirág |
|
"Nem kellett belépnem, mégis tudtam olvasni." Helyesebben: Nem kellett bejelentkeznem, mégis tudtam olvasni.
|
|