Téma: Hibabejelentés |
|
mandala |
|
"... az ilyet sem árt kiszűrni...
Most hülyéskedsz?? Akkor szerintem a böngésző embert sem árt kiszűrni ...
"ne_akarjon_másik_ablakban_megjelenni"
??? Számtalan olyan teljesen normális oldal van, ahol abszolút logikus, hogy másik ablakban nyíljanak meg az oldalon található bizonyos linkek... Legfeljebb ha a böngésző embernek ez nem tetszik, akkor beállíthatja (de nem tíltja le), hogy mégis azonos ablakban nyíljanak meg. De a maguktól beugráló ablakok az egy teljesen más tészta!!!
|
|
Login |
|
De az. Ha ugyanebben az ablakban akar megnyilni azzal semmi baj, de ne_akarjon_másik_ablakban_megjelenni. A kattintás nélküli reklámvacak (a tényleges pop-up, ugyebár) mellett az ilyet sem árt kiszűrni. |
|
mandala |
|
De ez nem egy felbukkanó ablak! Ez csak egy link az oldalon, amire vagy rákattintassz vagy nem! Felbukkanó ablak: kattintás nélkül jönni akar ...
|
|
Rendes Kis |
|
Az új ablakban nyílást holnap megszüntetem ... De mért működik Nálad másképpen, mint nálam ?? |
|
mandala |
|
Összefügghet az új ablakban való megnyílással. Edig ez nem így volt!
|
|
Login |
|
Elutasítja a felbukkanó ablakokat, O/A (és az IE is így van beállítva) |
|
|
mandala |
|
Hányszor mondjam még? Azt is mondtam, hogy én megkerülni sem tudom a problémát, mint Login, mert ugyanaz jön elő. Ha ráklikkelek a "Kijelentkezés" linkre, megnyílik egy új ablak, ahol szintén be vagyok jelentkezve ... Frissítés után is ...
|
|
mandala |
|
Mi? Az hogy ha ráklikkelsz egy oldalon egy linkre, akkor az ne működjön? Hogy lehet ezt letiltani?
|
|
Login |
|
Jobbklikk stb. F5 kijelentkezve. |
|
|
Rendes Kis |
|
Igen, az átírásnál bökhettem el vmit ... Holnap megszakértem ... |
|
Rendes Kis |
|
Akkor nem értem. Nálam ez most így zajlik: rábökök a kijelentkezésre, megnyitja az új ablakot, a régiben ott marad, mintha be volnék jelentkezve, de ha ráfrissítek, akkor az is elfelejt engem. Nálad nem így van ? |
|
mandala |
|
"Az új ablak nyitódást eddig észre sem vettem..."
Szerintem, ez csak egy-két napja van, amióta a /forum/index.php-n lehet elérni a fórumot ...
|
|
mandala |
|
Én nem hiszek semmiben sem.
(( A mellékkérdést sem véletlenül tettem fel. ))
|
|
Rendes Kis |
|
Az új ablak nyitódást eddig észre sem vettem ... Tévedés (majdnem azt mondtam, h hiba )
... És akkor már értem, h miért hiszed azt, h nem jelentkezett ki: mert a régi ablakban még látszol ... De ha nyomsz neki egy refresht ? |
|
mandala |
|
"Jobbklikkel ki tudok jelentkezni. (Felbukkanó tiltva)"
Ha ráklikkelsz egy olyan linkre amely új ablakot nyit, annak szerintem nem sok köze van ahhoz, hogy esetleg a "Felbukkanó ablakok tiltva" vannak-e ... Az szerintem más. (Azok az ablakok a lap tartalmától függően maguktól akarnának megnyílni...)
|
|
mandala |
|
Loginnak és nekem nem. Egyébként, nekem a "jobbklikkes"-el sem ... Egy mellékkérdés: miért kellett megváltoztatni a link tulajdonságát "külön ablakot nyitóra"
|
|
|
Rendes Kis |
|
Javítottam (a topikcímet. A PHP forrást még nem ) |
|
|
Login |
|
Jobbklikkel ki tudok jelentkezni. (Felbukkanó tiltva) |
|
mandala |
|
A "Kijelentkezés" nem müxik, ha odakattintassz a linkre, akkor egy új ablakot nyit, de nem jelentkezik ki!
|
|
Login |
|
Valami bibi van a migrálóval! Hir TV avagy a ,, jobboldali\'\' Fidesz |
|
Login |
|
Ejnye-bejnye, de rendetlennek tetszik lenni! Miért nem a forrás javát keresed?
|
|