Téma: Költözés |
|
Rendes Kis |
|
De igen. Csak 1 gond van/lehet vele: ha a mostani sorszámokra mutatnak linkek. Tehát: lehet, hogy a Kék sorszámait kell az áthozáskor konvertálni ? Vagy, egészen más topik-azonosításra átállni: a mostani fórum-id + topik-id-ről (pl.) önálló "téma-id"-re ? |
|
mandala |
|
Csak 24 tízezren felüli témaszámú topik van. Na meg még az a kettő, amelyeket ma csináltam ide ..
|
|
mandala |
|
És utána már nem ütköznének az onnan áthozandó topikszámokkal.
Ja..., és persze az itteni új téma nyitást is át kellene írni a php programban, hogy ne 10, hanem 20 ezerrel kezdődő topik-számot generáljon....
|
|
mandala |
|
Egy SQL utasítással (phpMyAdmin-ból!?) azt viszonylag egyszerűen meg lehetne oldani, hogy a megfelelő sql-táblákban átírnád a 10 ezerrel kezdődő topik-számokat - mondjuk 10000 ezrek hozzáadásával - 20 ezerrel kezdődő topik-számokra! Nem? ..
|
|
Rendes Kis |
|
Gyomlálás: A két sárga összesen: okt. 26.: 987 407 --> most: 974 396 |
|
|
Rendes Kis |
|
Viszont, mint emléxünk, az áthozó elvi okból robbant le: a Kék kinőtte a neki meghagyott 10000-es topixámot. Szóval: ezt az elvi okot kéne legyűrni valahogy ... (De ugyan hogy ?) |
|
Rendes Kis |
|
Noshát, kéremszépen: a 2009-es - Sárgán keletkezett - hsz.-okat ki is gyomláltam. Tehát: a 2009-ben, Sárgán keletkezett hsz.-okra nézve a Fórum+ - hitem szerint - hiánytalan és töblettelen. Fölszólamlásoknak természetesen most is - mint mindig - helye van !
Persze, a 2009-et csak akkor lehet majd megnyugtatóan lezárni, ha a Kéken keletkezetteket is kigyomláltuk - éshát, igazság szerint az áthozót is föl kéne támasztani (2009-03-31 17:27-kor állt le az áthozó).
|
|
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm ! ... Nagyon (szinte túl) rendes és elnéző vagy irántam |
|
katáng |
|
Eleged meg meleged lehet! Dolgozol. Reklamálni? Inkább köszönet dukál. |
|
Rendes Kis |
|
... a topikcímeket összefésültem ...
... (azért - mint mindig - tessenek reklamálni, ha valamit elböktem !) |
|
Rendes Kis |
|
Kérdés: Áthozzam-e palostrend nemkevéssé - hogy úgy mondjam - "szélsőséges" írásműveit ? |
|
Rendes Kis |
|
Úgy látom, a kékről áthozottak duplikálódnak ...
... Lehet, hogy azokat innet kitöröltem ... majd aztán az áthozónak hiányzott és még1x áthozta őket ?? |
|
Rendes Kis |
|
Már megint kezdi a proxyzást ... Érik bennem a továbbköltözés gondolata ! |
|
|
Rendes Kis |
|
... Vagy nem is sok ? ... És nem is most, hanem az odaköltözéskor keletkezett ?
... (Mondtam már: hogy utálom a költözködést ?? ) |
|
Rendes Kis |
|
2009 "átzúdult":
820 112 : 166 524
... viszont a duplikátumok jelentősen megszaporodtak ... (úgy látszik, nem jól szűrtem le a logikát ... ) |
|
|
Rendes Kis |
|
Áthoztam a Tőzsdecápák (VIII.)-at:
829 926 : 156 819
... igaz, keletkezett 854 duplikátum
... viszont, aszem rájöttem, mi volt anno a logika: a 2007.07 - 2008.05 hsz.-okat hagytam meg itt magnak ... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
842 211 : 144 508 ... (Ez azér még nem zúdulás ... ) |
|
Rendes Kis |
|
Aszem, az fölöttébb hátrányos a gyöplabda-csapat utánpótlására nézve ... |
|
mandala |
|
Namost, kébzeld el, hogyha az a másik meg éppen lendületben van az ütőjével... Keresztben. ahhhhh
|
|