Téma: Fórum+ dizájn |
|
tiszavirág |
|
Még a tegnap esti hozzászólásomat sem találom.:-(
|
|
mediator |
|
Egyetértek tiszavirággal, szerintem is áttekinthetőbb volt a régi felület. Könnyebb volt visszalapozni is a régi témák felé. Szerintem. |
|
mackó |
|
1. Sima hozzászóláshoz (válasz nélküli opció) nem találok gombot ... 2. Az "aranyat lel ..." topicba írt hozzászólásom nem látom. |
|
mackó |
|
Hosszú és keserves tervezés vége felé tartok, egy kis szusszanásnyi időre bekukkantottam.
Tetszik az új forma, ha valami hasfájásom lesz, szólok. |
|
Rendes Kis |
|
Úgy fogd fel, hogy most már egyet sem kell kattintani, hogy meglásd az utolsó hozzászólást ...
Még egyet v. kettőt kell aludni és a szmájlik is meglesznek !
|
|
tiszavirág |
|
Korábban úgy volt, hogy a témák baloldalon sorakoztak egymás alatt, és ha valamelyik érdekelt, akkor rákattintottam és megláttam a legutolsó hozzászólást. Most függőlegesen van egy csomó valami az utolsó hozzászólással, végig kellene görgetnem, hogy megtaláljam az engem érdeklőt. Kinek van erre ideje és energiája?
Hol a mérges szmájli?
Miért nem működik a "Fórumlakók".
Jaj, RK.! Borzalmas, hogy mit műveltél ezzel a fórummal! Elkeserítő.
Hol van a sírós szmájli?
Brühühüühühühühühü. |
|
Rendes Kis |
|
Visszatértem a régi rendszerhez, hogy a főoldalon nem a hírfolyam látszik, hanem minden rovatból az utolsó hozzászólás. (Tessen szíves örülni ! ) |
|
Rendes Kis |
|
Nah, levettem a képeket ... Tessen szíves örülni ! |
|
Rendes Kis |
|
Azt az új alapötletet jónak találtam, hogy a főoldalon egyből a hírfolyam jön be, ezért ezt megtartottam. De, persze, erről is lebeszélhető vagyok ... !
|
|
Rendes Kis |
|
Nekem sem sikerült megbarátkoznom az "oldalsó fejléc" dizájnnal ... Úgyhogy visszaírtam a régi, jól beváltra. A libafosszínű csík problematikáját úgy oldottam meg, hogy - egészen levettem a csíkot ...
|
|
Rendes Kis |
|
40 rabló úr szerint a fejléc-csík libafos-színénél megnyerőbbet is lehetne találni. Mentségemre annyit tudok fölhozni, hogy hasraütéssel lett ilyen. Tessenek szíves jobbat ajánlani !
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Hitem szerint nagyjából gatyába ráztam. Tessen szíves tesztelni, a meglátásaitokat ne rejtsétek véka alá ! |
|