Téma: Hibabejelentés |
|
Rendes Kis |
|
Új béta van ! ... Sikerült a jávaszkriptes visszaszámláló !
Tessen szíves megnézni, hogy jó lesz-e így ! |
|
mackó |
|
Te kis cseles... Most már nekem is jó! |
|
Rendes Kis |
|
A témák elején nincsenek is (már) képek ... ... (Csak a Műhelyben ... ) |
|
|
mackó |
|
Ráadásul hiába vagyok "konzervatív", a képek megjelennek a témák elején. |
|
mackó |
|
Mi az oka annak, hogy a Fórum+ főoldala állandóan "pislog" kb. 5 másodpercenként (mintha frissítene állandóan)? Borzasztóan idegesítő, s ráadásul végig sem tudom olvasni témákat stb. |
|
|
|
|
|
Anya |
|
Sem kijelentkezni, sem levelet írni nem tudok, mert nem találja a betát! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Nem akarsz ott berendezni 1 kis Magyar Taizét ?? |
|
Marcona Vince |
|
Ja, és kultúrkör. Nincs kultúrkör. Remeteség van. Távol a város, közel az erdő. Csend, könyvek, magány -- és ima. Magunkért, másokért -- a világért, mert nagy bajban van. Ora et labora.
Amikor ifjú voltam, nagyjából így akartam élni. Ezt akartam elérni. 41 éves koromra elértem s most csodálkozom, hogy mennyire így van ez: az leszel, aki igazán lenni akarsz. |
|
Marcona Vince |
|
Magyar Mizó. Szlovák Tiso. Német Izé. Francia Taizé.
Szent volt testvérünk, Roger (ejtsd: Rozsé).
Hát nem vagyok én is egy igazán hívő ember???? (Na, nem mindig.... ) |
|
Rendes Kis |
|
... De ha tudsz valahol 1 jó dizájnt, azt szívesen ellopom ! |
|
|
|
|
Login |
|
Nagyon zavaró. Én felülre tenném, a fórum-kép helyére. |
|
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, a bétát szétbányásztam ! ... Egyelőre ne tessen tesztelni ! ... |
|
Login |
|
Beta: Warning: main(): Unable to access forum_lib-0.38.php in /disk/raid2/r/e/remekm/gondola-forum-beta.php on line 226
Warning: main(forum_lib-0.38.php): failed to open stream: Permission denied in /disk/raid2/r/e/remekm/gondola-forum-beta.php on line 226
Warning: main(): Failed opening 'forum_lib-0.38.php' for inclusion (include_path='') in /disk/raid2/r/e/remekm/gondola-forum-beta.php on line 226
Fatal error: Call to undefined function: fejlec() in /disk/raid2/r/e/remekm/gondola-forum-beta.php on line 234
|
|
|