Téma: Hibabejelentés |
|
gajo |
|
Köszi, így már értem! |
|
R.András |
|
A #1019-ben közzétetted a vészbejáratodat. Azon keresztül bárki beléphetett a nevedben (mint ahogy azt tiszavirág véletlenül meg is tette). A vészbejáratot most megszüntettem, légy szíves, jelszóval lépj be. |
|
gajo |
|
Hm! Itt valaki használja a nevem!
Ez a két bigyó nem tőlem származik!
"gajo Olvasta: 4 | Válasz | 2020. január 04. 12:02 | Sorszám: 1028 gajo Olvasta: 7 | Válasz | 2019. december 03. 22:39 | Sorszám: 1027 user-hszlistában .. Előzmény: pandala, 1026" |
|
|
gajo |
|
user-hszlistában .. |
|
pandala |
|
Nem próbálkoztam "Új téma" nyitással. Csak próbáltam kideríteni/felmérni, hogy gajó hsz.-e miért ment "Új téma" ""nyitásba"", hiszen ő is csak egy hsz.-re válaszolt, szvsz. .... Nem sikerült kiderítenem.
( Mondjuk, továbbra is az a véleményem, hogy az ilyen hiba akkor keletkezik, hogyha nem közvetlenül egy megnyitott topikban klikkelünk a "Válasz" linkre. Hanem, pl. egy keresés, vagy user-hszlistában .. )
|
|
pandala |
|
(( Az itt /#1019-ben szereplő/ linket ki kellene törölni!! Ha ráklikkelek akkor gajo-ként vagyok bejelentkezve!! Valszeg, tiszavirág is így "vált" egy időre "gajo"-vá !! ;-) ))
|
|
R.András |
|
Dehogynem ! ... Jöjjünk össze projektmegbeszélésre ! |
|
gajo |
|
Mekkora gödröt ássak? Írjak esetleg egy versikét?... Én mással nemigen tudok segíteni. |
|
R.András |
|
Jajj, ne ! ... Inkább gyere, készítsük el az öregedés elleni szert ! |
|
gajo |
|
Lekapcsoljam a villanyt? |
|
gajo |
|
Izé,... nagyon lyukacsos ez a hajó |
|
|
R.András |
|
Egy alkalmasan megválasztott topikban, pl. "Új téma" |
|
gajo |
|
Ajánlott levélben, hitelesítve; esetleg egyéb módon? |
|
|
tiszavirág |
|
Kétszer is elküldtem egy hsz- t, de egyszer sem érkezett meg a Mit adtak át topikba.
|
|
pandala |
|
nem, nem kell kérni. a patak partján terem, mint a turista... akit kidobtak mint hulladék. ráadásul, meleg. hiába mondogatja, hogy kitartás. mégis lenyomják földanyánk torkán a zelittek ....
|
|
|
R.András |
|
Amikor (2016. nyarán) belefogtam, 2022. január 1-jét tűztem ki határidőnek. Arra nem számítottam, hogy egyedül kell megcsinálnom. Így nem biztos, hogy tudom tartani a határidőt. Könnyebb volna, ha segítenétek. |
|
tiszavirág |
|
Jó messzire toltad ki a megoldást ! Mint a kommunizmusban, elvtársak, most még egy kicsit meg kell húzni a nadrágszíjat, de majd a távoli jövőben a dolgok megoldódnak. Csak azt nem tették hozzá, hogy a halálunkkal....
|
|
pandala |
|
( Az öregedés nem probléma.... Én már arra nem vagyok képes!... )
|
|
pandala |
|
( Csak azért írtam be újra, mert úgy tűnik, hogy ez kapcsolatos az "Új topik" nyitással. .... Valszeg, a javítás mindkét problémát megoldja ... )
|
|
R.András |
|
Sajnos, ez most ilyen. Ha kész leszek az öregedés elleni szerrel, kijavítom ! |
|
pandala |
|
( A "Társalgó" nevű alfórum is el volt 'tűnve' a főlapon. Akkor 'javult meg', amikor beírtam egy hozzászólást a "Társalgóban" levő egyik topikba ... )
|
|