Téma: Hibabejelentés |
|
gajo |
|
Ajánlott levélben, hitelesítve; esetleg egyéb módon? |
|
|
tiszavirág |
|
Kétszer is elküldtem egy hsz- t, de egyszer sem érkezett meg a Mit adtak át topikba.
|
|
pandala |
|
nem, nem kell kérni. a patak partján terem, mint a turista... akit kidobtak mint hulladék. ráadásul, meleg. hiába mondogatja, hogy kitartás. mégis lenyomják földanyánk torkán a zelittek ....
|
|
|
R.András |
|
Amikor (2016. nyarán) belefogtam, 2022. január 1-jét tűztem ki határidőnek. Arra nem számítottam, hogy egyedül kell megcsinálnom. Így nem biztos, hogy tudom tartani a határidőt. Könnyebb volna, ha segítenétek. |
|
tiszavirág |
|
Jó messzire toltad ki a megoldást ! Mint a kommunizmusban, elvtársak, most még egy kicsit meg kell húzni a nadrágszíjat, de majd a távoli jövőben a dolgok megoldódnak. Csak azt nem tették hozzá, hogy a halálunkkal....
|
|
pandala |
|
( Az öregedés nem probléma.... Én már arra nem vagyok képes!... )
|
|
pandala |
|
( Csak azért írtam be újra, mert úgy tűnik, hogy ez kapcsolatos az "Új topik" nyitással. .... Valszeg, a javítás mindkét problémát megoldja ... )
|
|
R.András |
|
Sajnos, ez most ilyen. Ha kész leszek az öregedés elleni szerrel, kijavítom ! |
|
pandala |
|
( A "Társalgó" nevű alfórum is el volt 'tűnve' a főlapon. Akkor 'javult meg', amikor beírtam egy hozzászólást a "Társalgóban" levő egyik topikba ... )
|
|
R.András |
|
Az új topik indítás funkció elromlott, kézzel tudok új topikot nyitni. |
|
gajo |
|
9-én volt egy új topikom, eltűnt, eltűntem a fórumlakók közül is... |
|
pandala |
|
( A "Láttátok? (2)" c. topikban pedig, hozzászólás-duplázódás történt ... )
|
|
pandala |
|
Megduplázódott a "A Liget projekt" c. topik!
|
|
pandala |
|
"Hackerek" ellen?? Nemá'! .... A forgalomhoz képest meg, biztos hogy nem kell erősítés! Valami más baj van, szvsz. ..
|
|
gajo |
|
Valami számlát kéne nyitni, a motor erősítésére! |
|
R.András |
|
Sajnos, néha nagyon lelassul, talán amikor támadnak a hekkerek ... |
|
R.András |
|
Egy időben, kb. 2009-2014-ig két rendszer volt, és abból maradtak vissza kettőződések. |
|
pandala |
|
Perszehogy. Van a vizes, és a nem vizes. ....
|
|
gajo |
|
Két "környezet van"? |
|
gajo |
|
Valami megint huncutkodik! Betöltődni is alig akar. |
|
|
|