Téma: Fórum+ dizájn |
|
tiszavirág |
|
Hogyan lehet védekezni a hackerek ellen? A szolgáltató nem tud erre valami megoldást?
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Úgy néz ki, megvan a Fórumlakók ... ... De azért csak óvatosan !
|
|
|
Rendes Kis |
|
A legfőbb szerepe, hogy (mivel a jobboldali kép kisebb, mint a baloldali) a szimmetriát helyreállítsa ... |
|
tiszavirág |
|
Tiszavirág legyek, ha értem.
Van arra szükség?
Azelőtt sem volt, oszt valahogy úgy is megvótunk.
Különben biztos, hogy ugyanarról a furmányról beszélünk?
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Fórumlakók, Levelezés ... Van még teendő ! ... |
|
mackó |
|
Köszönjük szépen!
A "Fórumlakók" nálam még nem működik ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Színóra. A bal szélső kocka szürke színárnyalattal mutatja az időt: éjféltől délig világosodik, utána sötétedik. A mellette lévő színkompozícióval mutatja ugyanazt: a kék az órát, a zöld a percet, a piros a másodpercet. A három kis pötty mutatja külön a színkomponenseket. |
|
Rendes Kis |
|
Azért voltam süti-pánikban, mert a régi fórumszoft adatbáziskezelője hajlamos volt rá, hogy a tudtom és megkérdezésem nélkül is kiküldjön sütiket. Ezért akartam olyanra átírni, hogy süti-engedélyezés nélkül egyáltalán rá sem engedem az adatbázisra. De, hálistennek, most az átíráskor átálltam az adatbáziskezelőnek egy újabb verziójára és az úgy látom, már nem tesz ilyet ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Az "Áldás, békesség, kedves tiszavirág !" és a "Téma: Fórum+ dizájn" közötti szürke sáv. |
|
tiszavirág |
|
Egyébként gratulálok, hogy hatalmas hajtűkanyar, sok buktató és nagyon sok munka után lassan végre visszatérünk a régi, jólbevált kerékvágásba.
Máskor légy szíves ne hozd ránk a szívbajt.
|
|
tiszavirág |
|
Mi az a furmányság a második és a harmadik kép között itt felül a Frissítés szó fölött?
|
|
tiszavirág |
|
Rendes tőled. Díjazom. Nagyon elkeserített, amikor 2 napon át amiatt nem tudtam belépni a fórumra.
|
|
tiszavirág |
|
Kellene még a "Fórumlakók" és a "Leveleim", és akkor már szinte minden megvan.
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Tovább enyhítettem a süti-pánikon: az idegeneket is csak akkor macerálom vele, ha ráböknek a "Beállítások" gombra ... |
|
gajo |
|
Jönnek azok maguktól is... |
|