Téma: Kérdás a moderátornak. |
|
dejszen |
|
Felkínálta újra az ablakot. Nem vészes, csak egy kicsit zavaró. |
|
|
R.András |
|
Lehet, hogy az éjszaka szerverkarbantartás volt. Azóta megjavult ? |
|
dejszen |
|
Beírom a szöveget, mehet, megjelenik a beírás, viszont ez az ablak nem záródik be. Várja az újabb beírást? |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Sokmindent nem értek, kedves Felkesz Deneverr Az emberek túlnyomó többségét nem értem: mintha süketek és vakok lennének.
Igen! Az emberek többsége süket és vak! |
|
R.András |
|
Sokmindent nem értek, kedves Felkesz Deneverr. Az emberek túlnyomó többségét nem értem: mintha süketek és vakok lennének. Nem, itt nem tiszavirág az etalon. |
|
Felkesz Deneverr |
|
döbbenet mit nem értesz, kedves Rendes Kis?? Tényleg tiszavirág itt az etalon???
|
|
R.András |
|
Azt hiszem, már korábban is javasoltam, de megismétlem: ha nem tetszik ez a fórum, keress másikat. |
|
Felkesz Deneverr |
|
nálad hamisabb ""bíróval"" még nemigen találkoztam... nyilván, akkor sem, és persze valszeg ma sem emlékszel rá, hogy mi is volt a szitu nem'baj, ilyenek vagytok, ti nagyon korrekt szamarak...
De igen! 1984, sajnos. Olvasd el a könyvet, és gondolkozz el, ha már olyan nagyon felsőbbrendűnek képzeled magad ..
|
|
|
negyven rabló |
|
Csak kérdem, hogy az olvasásszámláló miért nem megy 10 fölé? |
|
Rendes Kis |
|
Szereptévesztésben vagy. A focipályás hasonlattal, ezen a fórumon vannak játékosok, vannak szurkerek és van bíró. A bíró én vagyok. Te választhatsz, hogy játékos vagy szurker akarsz lenni. Mindenképpen érdemes betartanod a játékosokra és a szurkerekre vonatkozó szabályokat, máskülönben büntibe kerülhetsz. Ez nem 1984, ez foci. |
|
mpd |
|
Találjuk ki, mi lesz a legközelebbi nickje a Pszeudo-Bőregérnek! Mikor így berág RK-ra, mindig változtat. Lehetne mondjuk, és ezt lehet tanácsnak is venni, Mackó testvér, vagy Puma. Erszényes növényevő -> Rovarevő emlős -> Ragadozó
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem szégyelled magadat? Tovább rugdosod a földre gáncsoltadat? Utánrúgás nélkül nem megy? :-( Gratula! Inkább, elgondolkodhatnál egy kicsit magadon, hogy mily távol kerültél a keresztényi "etikádtól".. :-(
|
|
Rendes Kis |
|
Szerintem magadnak ártasz a legtöbbet ezekkel az ámokfutásaiddal. Bár, nekünk sem kellemes látni az önpusztításodat. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Előbb a szavak jelentését kellene megtanulnod, hogy valami értelmest tudj kérni.. Orwell legyen továbbra is veled... :-( |
|
Rendes Kis |
|
Csatlakozom fokos kolléga kéréséhez, légy szíves. |
|
Rendes Kis |
|
Menta jól megfogalmazta: nem vesz részt a beszélgetésben, csak a partvonalról szidja a játékosokat meg a bírót ... |
|
fokos |
|
Miért őrjöng Felkesz Deneverr? Kérlek szépen, ne őrjöngj! |
|
|
Rendes Kis |
|
Evvel nálam nincs semmi gond: Beírom, hogy Ren. Lenyílik a sáv, rábökök arra, hogy Rendes Kis. Akkor eltűnik a sáv és be tudom írni a jelszót. |
|
mpd |
|
Be akarsz jelentkezni, írod a felhasználónevet. Pötyögöd: R-e-n....... a sor alá nyílik egy sáv, PONT OTT AHOVA A JELSZÓT KÉNE ÍRNOD, felajánlja: Rendes Kis! És aztán nem tűnik el, ha nem kattintasz közben egy semleges területre. |
|
Rendes Kis |
|
Mellik böngészőt használod ? Nekem (a Firefoxszal) semmiféle sáv nem okoz gondot. |
|
|