Téma: Naiv kérdések topikja (Nem várt hibák a kormánytól.) |
|
|
mpd |
|
Idézet: Halász János szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a baloldal és a liberálisok azért támadják Magyarországot, mert veszélyes precedenst teremtve megtámadta a kötelező betelepítési kvótákat az Európai Bírságon és nem áll be a balliberális bevándorláspárti sorba.
Érdekes....Ficóék is megtámadták, őellenük mégse indult bosszúhadjárat. Hogy mik vannak. |
|
mpd |
|
Vegyük észre drága naiv mamácskám, hogy cigányok ezrei fogják tartani a markukat a tízmilláért, magyarok meg pár százan, NAGYON esetleg. Mivel lakhatásra kell fordítani, a cigók felvásárolnak minden panelt ezekből az állami pénzekből, aztán kp-t csinálnak belőle (bérbeadják vagy eladják feketén, papír nélkül). Másfelől, a kétgyerekesek bevállalhatnak egy harmadikat tízmillióért, de lefogadom, a három-vagy többgyerekes cigók már holnap lázongani fognak, hogy ők is kapjanak mer megérdemlik. |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
így van, de ez nem "tízmillió", de nem is egy, és nem is 1000 millió forint ...
|
|
mamácska |
|
Idézet a Facebookról ez ügyben:
ÁKOS!! HÁZELNÖK ÚR önök kimondták amit rég kellett volna...az elvadult világban visszaállítani az értékeket! A család, az anya fogalmát, tiszteletét. Ne az anorexiás, műlányok, legyenek a minták, mert hazánk elvész!! Igenis az igazi nő gyerekre vágyik, és családra!!A hatalmas liberalizmusban, a gyerek veri a tanárt, a beteg nekimegy az orvosának, a nők karriert építenek, a férfiak külföldre mennek, a sajtójuk azt irkál amit akar, és ember embernek farkasa./Nem is értem miért engedjük ezt nekik, hisz így is úgyis azt mantrázzák, idehaza nincs sajtószabadság. Röhej./ A karácsony az ajándékokról szól, és nem a megváltó születéséről, a családban már nincs vasárnapi közös ebéd, a nagyszülők tisztelete!! Hova jut a világ!! legyen végre rend!! Becsüljük tiszteljük az értékeket!! ami nem a műmellű, műszempillás, műkörmös, wellness, testedző plázacicákról szól, hanem az otthon melegéről, amivel anno az édesanyám várt bennünket haza!!!Nem volt sem műkörme, sem pótlással mímelt hajzuhataga, de hozzábújni, és az otthon illatára, a krumplileves ízére hazamenni csoda volt!! Ez az érték!! És az a NŐ, aki szeretné ha továbbvinné gyermeke amit ő alkotott e világban. Ennyi!! ÁKOS, Kövér házelnök Úr köszönjük a nők nevében. |
|
mamácska |
|
Miért? Valahogy ösztönözni kellene a fiatalokat,hogy vállaljanak gyermekeket és nagy családot! Sajnos ez mostanában nem trendi. Pedig a család nagy összekötő erő,sok mindenen átsegít, ha baj van! |
|
mpd |
|
Ez a tízmilliós támogatás a három gyereket vállalóknak, ez az utóbbi ezer év legnagyobb baromsága. Komolyan mondom, ez már elképesztő. |
|
negyven rabló |
|
Ez a Viktor fejjel megy a falnak ebben az EU-ban, de be kell látni, hogy bizony sokszor igaza van! Leugatják, elmondják, hogy ez aztán elfogadhatatlanul kirekesztő, rasszista, nem européer, aztán szép csöndben kerítéseket emelnek a határaikon a bevándorlók ellen, vitanapot tartanak az Eu-ban a bankok megadóztatásáról, majd szép lassan bevezetik. Bejelentkezik szépen a brüsszeli templomba, előadja a mondanivalóját, válaszként megkapja a fenti jelzőket, lediktátorozzák azok, akik a diktatúráról csak olvastak. Később pedig olvashatjuk a nemzetközi sajtóban, hogy egyes államok kisértetiesen hasonló rendelkezéseket hoznak, olyanokat, amiről OV csak beszélt. Nekem tetszik! Van egy pofozógép, akin el lehet verni a port, majd alkalmazni az általa mondottakat, miközben el lehet mondani róla, hogy minden antiizmusnak megfelel és különben is, fujj, le vele!
(Mondjuk ez most nem felelt meg a topikcímnek, mert épp dicsértem a Viktort. Vannak érthetetlennek látszó dolgai is, de lássuk be; azért lett minelnök, mert ebben a beosztásában nem az a feladata, hogy pl. a sokezer önkéntes devizahiteles mindegyikének úgy oldja meg a problémáját, hogy vissza is kapjon pénzt, hanem az,hogy a bankok gusztustalan profitéhségét általában csökkentse! Az sem a feladata, hogy mondjuk 1000 albán menekült naponta kapjon 3 sört, hanem az, hogy a menekültáradattól valahogy megkímélje az országot. Ezeknek kimondása pedig a liberális EU-ban egyenlő a sajtó általi agyagba döngöléssel. Szóval, ő a pofozózsák, akinek az ötleteit szép csöndben megvalósítják, miközben a mainstream sajtó Ceausescu szintjére viszi.) |
|
orosz_hussalata |
|
Ennek valóban semmi értelme. A megélhetésiekhez dörgölőződés sosem fog eredményt hozni. Ki az aki nem emlékszik a vég nélküli elhatárolódás stb. követeléshez. Egyszerűen abból élnek, hogy mindenkit leantiszemitáznak, aki anyagi, vagy bármely más érdeküket sérti.
|
|
negyven rabló |
|
Eddig azt hittem, hogy a szervilizmus csúcsa volt, amikor Áder elment a volt főrabbihoz bocsánatot kérni, mert azt mondták neki az utcán, hogy zsidó! Tévedtem, mert ez azt is übereli: http://mno.hu/kulfold/eloszor-kertunk-bocsanatot-az-ensz-ben-a-holokausztert- ... Ráadásul a cím azt is sugallja, hogy még többször is meg fog történni!
Tudom én kérem, hogy enélkül ma nem szalonképes egy ország sem, de azért erős túlzásnak tartom, hogy a szlovák (Tiso féle), a román (Antonescu) és pl. az anschluß utáni labanc zsidóüldözésről soha, sehol nem esik szó, nemhogy a bocsánatkérésről!
Jó, persze az előbbiek a győztesek közé tartoztak , az utóbbinak pedig megbocsátottak, mert megszállta őket Adolf. Az persze nem számított, hogy ujjongva, virágesővel fogadták a csatlakozást. Minket is megszállt a kiugrási kísérlet után, nekünk nem bocsátottak meg! http://www.sokkaljobb.hu/content/most-m%C3%A1r-legal%C3%A1bb-tudjuk%E2%80%A6
Szóval ezt is nagy-nagy hibának tartom!
|
|
negyven rabló |
|
Ja. Meglátszik. A kocsma bevételén, amíg megkapják érte az 50 ezret. |
|
tiszavirág |
|
Én nem bánom, hogy foglalkoznak azokkal, akik már évtizedek óta nem járnak dolgozni, csak gyártják otthon a kölyköket, akiket képtelenek eltartani. Csak keljenek ki ők is az ágyaikból reggel 6:00-kor, ahogy a társadalom rendes dolgozóinak milliói teszik és lódulás kapálni, kaszálni, diót törni és bármit tenni. Ha semmi munka nincs, mert kint zuhog az eső, vagy a hó, akkor jöhet egy kis agytorna. Czomba Sándor azt mondta, hozzáértő cégek mérik föl a delikvensek értelmi képességeit és úgy osztják be őket csoportokba. A közösségnek van nevelő hatása, hátha ezeken a nyomorultakon is meglátszik majd valami javulás. |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Szerintem nem kell másképp kezelni a vörös csillagot, mint a horogkeresztet.
Ebben egyetértek! Vagy mindkettőt tiltjuk, de akkor kőkeményen be is tartatjuk, vagy kormányszinten egyáltalán nem foglalkozunk vele és akkor szépen ülepszik a por, isszuk a Heinekent, amelyik egyébként 1864 óta használja a veres csillagot, és rágyújtunk a Király u-ban talált, német diák által elhagyott, Hitlert éltető feliratú öngyújtóval, miközben Árpádsávos sál van rajtunk. A vörös csillagot, vagy bármelyiket azért nyugodtan utálhatjuk/ják! Az utóbbi, vagyis az, hogy nem foglalkozunk vele, lenne sztem a legeredményesebb megoldás Ez a mostani, miszerint te hülye kommunista, te meg fasisztanácirasszista vagy, csak a sajtónak ad írnivalót, ami tovább szítja a feszültségeket. Mondjuk vörös csillagot eddig csak csóró, alkesz csöveseken láttam, akik boldogan hadonászva viselték a szürke Lenin-sapkán, amit a kukából szedtek ki. (Mondjuk ettől még legszívesebben belerúgnék, de ez más tészta. Senki sem képes tökéletesen tárgyilagos lenni!) |
|
tiszavirág |
|
Itt elvekről van szó. Szerintem nem kell másképp kezelni a vörös csillagot, mint a horogkeresztet. Mindkettő nevében milliókat végeztek ki, hurcoltak el, tettek földönfutóvá, tették tönkre az életüket, stb. A zsidók elintézik a horogkeresztet, de a vörös csillagra sokan azt mondják,mint például te is, minek azzal foglalkozni. Szerintem pedig nem kellene másképpen kezelni. Tűzzel vassal irtani kellene és ugyanolyan vehemenciával kellene támadni, ahogy azt a zsidók teszik a horogkereszttel. El tudnád te azt képzelni, hogy egy horogkereszt megmaradhatna egy sörgyártó sörén? Ugye hogy nem. Hát akkor szerintem meg kellene követelni a Heinekentől is, hogy ne szállíthasson vörös csillagos logóval sört Magyarországra. Meggyőződésem, hogy egy csomó komcsi előszeretettel kérkedik azzal, hogy fölállítja a Heineken sátort és issza a Heineken sört. Mert a magyarokkal mindent meg lehet csinálni, hiszen azok nem karakán emberek, egyesek közülük hoznak ugyan egy törvényt, fölállítanak egy Terror Házát, megjelentetnek könyveket a kommunizmus ellen, de a slampos tömeget nem érdekli, hogy mi van a vörös csillaggal, sőt, ha abból két fillér előnye származik, jöhet bármekkora méretben is a vörös csillag. |
|
|
negyven rabló |
|
Ejtsünk szót a hollókosztról is, mint a kormány által pocsékul kezelt dolgok másikáról? |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Van egy törvény, hogy minket sért az 5-ágú csillag.
"Az önkényuralmi jelkép betiltásával azonban nincs összhangban, hogy a magyar bíróság – korábbi ítéletét megváltoztatva – 2009-ben felmentette[1] Vajnai Attilát, a Magyarországi Munkáspárt 2006 akkori elnökhelyettesét önkényuralmi jelkép viselésének vádja alól, miután az Emberi Jogok Európai Bírósága 2008. július 8-án hozott döntésében kimondta: a magyar bíróság korábbi ítélete miatt sérült a szabad véleménynyilvánításhoz való joga." http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%B6r%C3%B6s_csillag
a tekintetes bíróság nem vala sápadt és nem méltóztatott reszketni!
Most akkor mi is a baj a vörös csillaggal? |
|
negyven rabló |
|
Kicsivel lejjebb már dadogtam valamit a nemlétező cigánybűnözésről. Amit tehát ott írtam, tiszta, rosszindulatú fikció! Ezzel szemben a nevezett "fiatalok" megkérdezték a nénit, hogy merre is lakik, majd a csomagját elvéve udvariasan hazakísérték. Otthon aztán megkeresve a vödröt és a fókát, szépen felmostak a konyhájában, majd bemostak neki egyet és megkeresték a párnacihában a pénzét, később, a napi jócselekedet tudatában távoztak. A szerencsés néni kórházba került, 8 napon belül gyógyul. Az udvarias fiatalok nemi erőszakot nem követtek el, Viagrát nem találtak a lakásban.
Ez persze egy "kicsit" sarkított, de azt hiszem mindenki ismeri a hasonló hangvételű tudósításokat!
Szóval: Mérhetetlen düh és harag, ami az ilyen hírek hallatán előjön az emberben!
Jóllehet nyilvánvaló, hogy tisztán EU nyomásra kell tagadni a létező cigánybűnözést, de lehetne ezt a sajtó részéről a valósághoz közelebbiként kezelni! A kormány is tehetne valamit azért, hogy lehetőleg ne a rosszindulatú torzítást és a létező cigánybűnözés tagadását halljuk tőle, hanem egy sokkal reálisabb képet megtetézve azzal, hogy a rendőrség nem helyezi másnap szabadlábra az ilyen szarháziakat!
A nyilvánvaló valóság ilyen mértékű tagadása csak ellenkezést szül! |
|
negyven rabló |
|
Ez a trafik ügy nekem kissé nehezen emészthető. Most nem az állítólagos mutyikra gondolok, hanem arra, hogy a szemérmesen befóliázott kirakatok mögött milyen kényelmesen lehet kifosztani a boltokat, meg arra, hogy mennyire nevetséges, hogy az anyuka a csecsemőjével nem mehet be, miközben a szomszédos kocsma lakói ott botladoznak a járdán térdig füstben, vagy a közértekből vásárolt italokat ott gurítják le az utcán! Nehéz eldönteni, hogy a kiskorúakra nézvést melyik ártalmasabb! Szóval ez baklövés sztem! |
|
negyven rabló |
|
Természetesen én is mindenhez értek, mint honfitársaim többsége, de a pedagógia szakmai oldaláról keveset tudok, ezért nem tudom leszólni Hoffmann Rózsát. Egyet azonban pozitívnak látok: A hit-, ill. erkölcstan bevezetése hasznot hozhat úgy 10-20 év múlva. Amit viszont tapasztaltam, hogy a pedagógusok többsége bolsi, ill. libsi gondolkodású! Hol van már az az idő, amikor gimibe jártam és alig volt ilyen beállítottságú tanár! Látni kellett volna az arcukat a dobogón, amikor az ősbolsevik igazgató ünnepi beszédeket tartott! |
|
|
mpd |
|
De komolyan: a pálinkafőzés se volt egy egetrengető reform*, de közérzetjavításnak nagyon bejött. Ez is jelentene valamit: egy 8 gigás pendrájv 200-ről 1800-ra óccsul.
* nem is tervezték, de óriási hozadékaként az emberek elkezdtek minőségi kerítésszaggatókat főzni, ahelyett, hogy romlott volna a minőség! Ha van egy ötvenliteres üstöm, akkor megéri kimagozni azt a barackot. |
|
mpd |
|
.....és lövetni nem lehetne...?? |
|
orosz_hussalata |
|
Kicsi az egyes embereket érő hátrány, viszont jól kaszálnak a kiválasztottak. Ezért nincs nyomás a változtatás irányába. |
|
|